vocicana -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (18.3.2019 22:46:16)
|
E sada malo ja, da iskazem nezadovoljstvo! Bez ljutnje unapred, uzasnmo mi vredjajui inteligenciju i rad i umece i iskustvo!" Ako preteram sa smajlicima, molim samo moderatore da me iskuliraju. Danas je jelte 18.3, prosao je i vikend, moj do moga, svi kao nesto zivptarimo, ali da ni 16 dana od prve isplate u mesecu ti ne dobijes redovnu platu i pozdravljam Suzi Kju moju sapatnicu. Dakle izredjala sam danas sve po redu, mrtvo, zivo, psovalča kao kocijas, dojadilo mi je vise proveravanje stanja i svega, svi zivimo od tog pisljivog dohoodka, inace od povecanja nista, to nije ni 2000 din, koje ti i ovako nista ne znace, ai da nas ovako zajebavaju, pa stvarno nema smisla. O cumezu gde smo da i ne pricam, vazno je da cemo zbog angio sale koju rade, imati suncanje citaj ZRACENJE! Necemo dobiti karcinome jer cemo svetleti kao elektrana, ali cemo vrv svi zavrsiti od prevelike kolicine istog! Dakle 500 mi je pritisak. [sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|