RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

vocicana -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.8.2018 10:14:48)

Von, kad ti kaze Voci ;-)

Dragce86 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.8.2018 14:53:16)

Ja sam jutro pocela na 300! Malecka ustala na levu nogu, nece da se umije, nece NISTA da jede, nece da obuje cipelice za setnju, nece ni tatu ni mene nista da poslusa, dobila je od oboga batine ( ulazi u kupatilo, hvata wc solju, vadi osvezivac sa kuglicama iako joj je i tad i MILIJARDU PUTA receno da to ne radi ), nece na nosu, ne da da joj se zameni pelena, obuce nova odeca..ma na trista!! Pitaj jel boli zubic, jel boli bilo sta, kaze NE! Onda se sa tatom vratila nakon sat vremena iz prinudne setnje napolju, nista bolja, al je jela ribu i zaspala. Nadam se da ce ustati normalnija, jer cim krene da divlja meni krenu kontrakcije i da mi se zateze stomak i dize puls a sad treba najvise da se pricuvam do kraja trudnoce...

Rosita -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.8.2018 15:56:12)

Dragče, razumem te. Teško je ostati smiren. Probaj da joj doskočiš tako što joj daš izbor. Hoćeš plavu ili belu majicu, a ne obuci ovo. Jaje ili proju i td. Ne znam koji beše uzrast.
Uuu sad vidim. Eh, pa ona ulazi u ne fazu[sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.8.2018 15:59:05)

Kad se izlazi iz NE faze? Mojoj je sve NE i NECU.

Sanjica26 RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.8.2018 16:05:14)

Nikad[sm=smiley36.gif]

jess021 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.8.2018 16:09:48)

Poenta je da je sve neka faza. Samo prelaze iz jedne u drugu[sm=smiley1.gif]

mama Jo -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.8.2018 17:34:36)

Dragce [sm=smiley31.gif]
Iz faze u fazu, ja ucim da u kriticnom momentu ,,iskuliram"... Rosita, isto to radim - ponudim izbor, ili ako je izrazita ne, pustim i onda joj usput ispricam sta sve propusta time sto npr nece u setnju, ako nece da jede... pa dobro, jesce za sat vremena, i tako... po primerima iz okoline shvatila sam da je najbolje biti opusten i ,,oladjen"... probaj!

Misha i Ljisha -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.8.2018 20:16:37)

Ajoj nemam savet. Moja D je bas bila uvek dobrica. Nije bila u takvoj fazi[sm=smiley36.gif] nadam se i da cu sa P isto proci. Ali mozda nije ni bila u takvoj fazi jer sam ja jako pazila kako se obracam. Nikad nisam pocinjala recenicu sa negacijom. Npr eto to za osvezivac u wc solji. Ja bih rekla to sluzi da se opere solja i otrovno je. To tu treba da stoji vrati to. I tako. I stvarno sam uspevala. I sa tim ponuditi izbor pa da onk donesu odluku. I tu sam taktiku primwnjivala. Doduse sa D sam bas bas imala strpljenja. U principu ja i dalje imam ali videcemo hoce li me P iz taktaizbaciti

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.8.2018 20:53:00)

Što si bolji to te više gaze,a manje cene[sm=lev.gif][sm=zz_banghead.gif]
Opametićeš li se ikada?!?!?![sm=zz_cold.gif]

mama Jo -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.8.2018 21:17:48)

Von [sm=smiley31.gif]

Rosita -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.8.2018 21:33:03)

Ta faza negativizma je to druga godina, kako kod koga... Prema nekim teoeujama svaka rana faza ima pandan kasnije pa dete treba da"trenira" u kući, to jest da u principu nauči da je u redu reći ne još tada, kao osnova za kasnija važna ne...

Misha i Ljisha -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.8.2018 21:38:04)

E Rosi to si u pravu. Ja D sad moram da ucim da je ok i ako mi kaze da nesto nece[sm=smiley36.gif]
Pitala me onomad "mama kako ono treba da kazem?"[sm=jezicek.gif]
Mada vidim sa drugarima nema problem da kaze ne.

Von. Sapatnice moja[sm=smiley31.gif] sta se desilo

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.8.2018 22:01:25)

Nista.samo konstatujem...zar nije tako[sm=smiley19.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.8.2018 22:17:56)

Tako je von. Sto se covek vise trudi... Ono prema njemu svi gori i gori

Sanjica26 RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.8.2018 22:23:37)

Jao, Von ti situaciju moras resavati.

Rosita -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.8.2018 22:57:15)

Von, da li možeš da pažljivo razmisliš šta bi mogla da promeniš? Ti si za sad još uvek "samo" preumorna. I podignu te neke sitnice o kojima je voci pricala. Hvataj ovaj trenutak, nemoj da te još jače obuzme negativa.

vocicana -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (31.8.2018 0:44:30)

Rosi, hvala ti. Obavezno treba probati Von, veruj mi da ce ti se pogled na svet promeniti. Samo si premorena i zarobljena u kolotecinu. Veruj mi da bi nasla nekoga da ih cuva a jabi za sebe nasla vremena za sve sto pozelim. Tako sam i sama pocela, bas prija.

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (31.8.2018 2:13:02)

Previse premorena i opterecena,sto dovodi do pucanja...
Evo M tacno zna kada mi treba sna i dribla me..kako deca osete,strasno!
Sutra je prijem prvaka..a on ljudski ne spava..pitam se odakle nervoza..

Misha i Ljisha -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (1.9.2018 22:24:27)

Ja sam neuroticna, stvarno cu zavrsiti u ludnici. Sa mm sa se pre neko vece posvadjala.i to oko batketa. Bezveze oboje zelimo da se on vise ne muci a eto i dalje se muci a ja imam osecaj da mu ne pomazemo. [sm=smiley13.gif]
Mm je dosta lekara. I meni je. Cekamo sad iz privatne ordinacije da nam jave termin kad moze sledece nedelje dr da nas primi. Imam osecaj kao da idemo kod drzavnog. Sta znam mislila sam zakazacu odmah za sutra.
Jednog momenta sam super narednog sam paranoicna i neuroticna. UzAsna sam sama sebi. A verovatno je i pms. Mislim jeste al svejedno nisam psihicki ok

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (1.9.2018 22:49:44)

Joj,Ljisho, potpuno te razumem..i ja se bojim ludnice..ali nije smesno...danas sam dusu isplakala..i mene drma pms sigurno.. neuroticna i onda prenosim na decu, tacno oset_im.. a ne mogu sebi pomoci,kad sam u zacaranom krugu.Odradite i tog lekara i da budes mirna.

Rosita -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (1.9.2018 22:59:21)

Šta vam je žene, niste nenormalne. Sve je to normalno u nenormalnim okolnostima. Specifične su vam situacije. Da se malo više priča o tome i same ste rekle koliko bi porodilja reklo da je nervozno, anksiozno, promenljivog raspoloženja...Glavu gore ljišo, rezrešiće se to!Von, razumem te, bar uveče uradi nešto što te opušta! Ti previše trčiš na sve strane. Ajde oko dece što moraš, ali vala prozore prati ne moraš!

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (1.9.2018 23:21:01)

Neka si nam rekla rosi!

vocicana -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (2.9.2018 10:49:29)

Daj bre Von, iskuliraj zeno, odlepices vise. Misli na sebe, koga nema bez njega se moze i mora, takvu parolu ima tvoj muz, dok si ti ustala izkreveta on je vec u Beogradu, ti si sama sa troje dece, aman boze, pa trazi pomoc, deca ce odrasti, otici, ti ces se odaljiti od muza kao sto vec na neki nacin i jesi. Niko nije zadovoljan osim tvog muza, o sve zavrsi za sebe, ti si tu gde jesi i samim tim cela situacja je nedovrsena. Trazi pomoc, posveti se malo sebi, odmori se.

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (2.9.2018 16:20:23)

Od sutra ce biti lakse,jedna u vrtic, druga u skolu,a ja sa sinom..Inace,pukao mi je zub,sedmica..koja nema zivac,boli kao djavo,u 17h idem kod zubara,verovatno ide napolje.. zar bas pre pocetak skole i obaveza😡😡😡

lesli -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (2.9.2018 16:33:07)

Von, slazem se sa zenama da moras da menjas nesto pod hitno!
Ili neka tvoj muz malo uskoci i pomogne ti ili insistiraj da se nadje zena koja ce ti pomagati po kuci/oko dece.
Divim ti se kako postizes sve. Ti sve radis oko dece - sredjujes, odvodis, dovodis; kuvas, cistis, peres i peglas... SVE je na tebi!
Bojim se da ces pre ili kasnije puci, a deca su ti jos uvek mala i trebaces im (zdrava) jos dugo.

Misli i na sebe i na njih [sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>