RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

vocicana -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (11.7.2018 22:43:49)

Vrlo skupe i vrlo zeznute popravke. Mm je vozio dve ali se naplacao strasno dok je sredjivao te ovo te ono.
Ju kakvih sam se stvari nacitala. Ljiso, ja msm da am ti vec rela, za tu decu i izrazavanje, ne mogu da verujem, to je sve od roditelja sto se cuje.
Isi, idi prijavi stoke od kolega, zasto da ne! Kakav je to nacin, pa staako se vakcina odlozila, moje dete je recimo MMR priio sa godinu i po, sve druge vakcine po redu i akko je trebalo. Ima pravo da se razboli, ima pravo da se odlozi, kakav je to nacin![sm=hudicek1.gif]

IvanaSK RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (11.7.2018 22:51:40)

Pa ne slažem se. Zavisi za koju Alfu. Mi smo zadovoljni i delovima za nju i majstorom. Nista nije problem kad imas ok majstora.

vocicana -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (11.7.2018 22:52:57)

Msm da je bas taj model bio. Ali ne govorim o ovdasnjim uslovima.

IvanaSK RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (11.7.2018 22:58:26)

Mi sa njom nismo imali nikakvih problema. Sve do sada je bilo normalno. I ovo sad je normalno [sm=smiley36.gif]
Naravno, zavisi u kom stanju je uzet auto, da li je benzinac, dizel...

vocicana -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (11.7.2018 22:59:42)

Ma sve ja to znam, samo sto kada spojim auto...majstori...sve mi muka bude. Mene ceka zamena seta kvacila u kompletu, ma sitnica, cak i za moj autic[sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (11.7.2018 23:14:02)

Sto se tice majstora tu nemamo problema. Nasi majstori su jedni od najdivnijih ljudi na svetu [sm=smiley1.gif] inace, uglavnom rade samo Alfe.

Misha i Ljisha -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (13.7.2018 12:34:07)

Posandrcao kotao i upalilo nam se grejanje u kuci iz cista mira. Nisam odmah skapirala jer nosam malog mislim vec znojim se od muke. Slucajno dotaknuh radijator. Slucajno. Ono vreo[sm=zz_banghead.gif]

Maraj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (13.7.2018 16:00:25)

O ljiso, pa zar i to moze.... sam da se pali...

vocicana -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (14.7.2018 8:52:02)

[sm=smiley13.gif]

Milena18 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (16.7.2018 10:49:47)

M došao stric, radi blizu nas pa za vreme pauze svrati. Tražila mu je crtani i kažem mu da joj ne pušta jer je već gledala dosta jutros i on joj posle dva minuta pusti. Sad sedi na terasi i bulji u telefon umesto da se igra u dvorištu. Mislim, ja razumem da je lakše pustiti joj crtani nego trčati za njom, ali onda ne mora ni da dolazi. Koja je svrha ako joj samo da telefon i ćute i gledaju crtani? A to što ništa ne znači kad ja kažem da nešto ne može neću ni da komentarišem.

Misha i Ljisha -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (16.7.2018 21:08:05)

Jaooo kad cu stici na salas? Sad bih tamo do zime ostala majke mi. P mi se trza. Ovaj mali se dere u dvoristu mama mama mama (a mama mu na spratu ne cuje a on se dere sve vise) trci kroz dvoriste u nekim papucama koje jako odzvnjaju lupa kapijom. A ZNA da P spava od 20h uvek. I sta sad ja kao nadrndana nadzak baba trwba da izadjem i da kazem ne deri se kao lud???? I evo prebacih P na veliki krevet jer se non stop trzao. Lezim pored ne mogu niata da uradim ni istusirala se nisam

IvanaSK RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (19.7.2018 9:00:31)

Opet muz ide na teren [sm=hudicek1.gif] uf kako sam se sada iznervirala. U tom periodu nam i registracija, imamo i svadbu, tata je ovde, tada treba da ide... A naravno dnevnice su tamo smesne, nece mu biti dovoljna ni za hranu. Posto im je hrana prosto fantasticna!

vocicana -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (21.7.2018 23:08:57)

Ivana drzi se. Joj boze sto je to strasno

jess021 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (21.7.2018 23:25:19)

Ivana, gde ide? Na koliko dugo?
Drz' se.

IvanaSK RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (22.7.2018 8:09:19)

Jess, ovde u Srbiji... Retko kad se zna na koliko, na nedelju, dve, tri...
Nije meni problem sto on ide. Tako je od kad smo se upoznali. Nervira me sto se tako namestilo da ide u periodu kad ne treba [sm=smiley36.gif]
Mada, evo, sad je prica da ipak nece ici.. Ma, sta reci...

gagana83 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (17.8.2018 14:13:45)

Malo je reci da pi*dim. U parku pored nase kuce trava skoro metar! Pojavile se i zmije.Ne smem dete da pustim napolje. Pa majku vam vasu, da je da treba tu da prodju funkcioneri kad dolaze u posetu gradu, bilo bi cakum pakum! Bem ti i opstinu i drzavu i sve!

mama Jo -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (17.8.2018 14:21:58)

[sm=zz_eek.png]
Zezas da su se i zmije pojavile?
Jezivo, ali jezivo!!
I u NS zna to da se desi, kad je granulo prolece jezivo je izgledalo, velika livada blizu nas je bila sva u korovu do pojasa...
Za divno cudo sad preko leta su cesce kosili.
Ali jezivo stvarno gagana!!+

gagana83 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (17.8.2018 14:46:48)

Da bre! I to nije livada, vec park sa klackalicama, ljuljaskama, spravama...Blizu je suma.
Zvale komsije juce komunalno, danas moj svekar zvao, prebacivali mu vezu nekoliko puta, bolje da ne pisem sta im je rekao. Obecali da dodju, ali tek u ponedeljak! Uzas!

mama Jo -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (17.8.2018 14:58:41)

Secam se da mi je jedna zena rekla, tada kad su ovde livade bile jezive, da je zvala i da su joj rekli da oni u budzetu imaju novca da 2 puta kose godisnje pa moraju time da se vode, uzas.

gagana83 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (17.8.2018 22:55:36)

Strasno [sm=lev.gif]

vocicana -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (19.8.2018 15:48:54)

Gagana, neka sve rese sto pre! Stoka! Ja bi im se na glavu popela sa zvanjem, dok ne izadju ne prestajte sa zvanjem.

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (20.8.2018 8:37:13)

Je*** call centar..i j**** net..iskucala sam poruku i sve nestalo..
Samo cu [sm=lev.gif]

gagana83 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (20.8.2018 11:24:56)

Evo dosli da kose. Nema druge, nego da im zapretis!

vocicana -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (20.8.2018 22:31:45)

Bravo!!! Dok se ne postavis bez veze, i dok ne budes drzak, nista ne uradis.

milicicak -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (23.8.2018 14:40:48)

Na milon stepeni nema vode jer su izgleda probusili neku cev dok nam ispod prozora raskopavaju ulicu da bi se eto tako potrosile pare! Kola komotno mozemo i da nemamo jer ne mozemo da izadjemo iz garaze! Mm je kod kuce ali je non stop na kompu ili telefonu jer ga non stop zovu sa posla a sad je i na posao otisao! A ja kao hobotnica, izmlazavaj se, drzi bebu, zabavljaj starije dete. Odlepicu

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>