vocicana -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.8.2018 21:15:30)
|
Joj devojke, neke sam faze prosla i odlicno razumem. Ovako, Vonavoj, da sam na tvom mestu, ovako bih uradila. Muzu da saopstis da titreba pomoc u kuci, napravio je troje dece, ti si 24/7/365 sa svima njima, a toliko si negativna u postovima, da se zapitam kako do sada nisi vec pocela uzimati sta za smirenje, jer ti je opterecenje i preveliko. Nemoj me pogresno razumeti. Zena koja ce biti sa najmladjim, sve ti odradis ali te neko odmeni. Deca koje vrtic koje skola, a ti da nadjes vremena za sebe, frizer , drugarica, i slicno. Moras tako, novac neka nadje gosn posto kuci nije po ceo dan. Za toliko odsustvo od kuce trebalo bi po meni da zaradjuje 3000 e mesecno sto je i vise nego dovoljno jer sve ocekuje a po meni mnogo malo daje. Ljiso, zao mi je sto to cujem, u globalu svi smo ih za sve ili delimicne obaveze navikle da sve mi mozemo same. Ja danas nisam imala dete gde, celog dana me je vukao za suknju i ammao, pa se prezivi, al moj je jedan vi sve imate puno dece. Zene mislite na sebe. Lesice, mnogo te volim da znas! Mojoj Milenici iz Krusevca saljem njveci zagrlja, ja mnogo vicem na svoje dete, ali opet se ponavljam sve manje zadnjih dana. Malo se ljudi izduvajte. Rosit ti si neko ko mi je mngo drag, bas sam se najezila, jer sam nanovo oset_ila sve sto si napisala. Nemoj se nervirati zbog tvog zdravlja, ne sems. A gusenje od ulaska u stan i to znam... Ljubim vs sve
|
|
|
|