RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (15.9.2018 11:20:59)

Jos namesta slivnik,ne mogu u kupatilo😡😡

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (15.9.2018 11:25:50)

Ljisho,a vrh mi je da sad pisu da pare od smsa kasne..

lesica -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (15.9.2018 11:37:45)

Žene 😣

Samo toliko imam da kažem.

gagana83 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (15.9.2018 14:12:33)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Ne mogu da verujem da lekari nwcw da operisu malog Dusana bez novaca. Strasno mi je sve to. Mm i ja saljemo sms-ove za decu. Cak mm redovnjje od mene.i sad citam lekari rekli zivece do ponedeljka. Strasno kako li je tim roditeljima kad ti kazu dete ce ti ziveti do ponedeljka A MOZE NOVAC JEBENI da mu pomogne. Pa orobila bih banku. Je.em i prajd i zadrugu i farme i sve zivo u ovoj truloj zemlji. 

Ja to stalno pricam. I ne mogu da shvatim mozak koji moze Mitrovicu da da novac, tako sto salje poruke za Farme i Zadruge! Novac je sakupljen, ali to ne treba da znaci da poruke ne treba vise slati. Jer to je jedinstven racun i sve sto pretekne ce ici ostaloj feci kojoj je pomoc potrebna! 

gagana83 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (15.9.2018 14:14:29)

Von, ja sam uplatila na racun u banci. A to da od poruka novac kasni je tacno. Tako je i sa Sapicevom fondacijim. 

Misha i Ljisha -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (15.9.2018 15:32:39)

Nije mi jasno zasto kasni?  Dok ljudi ne plate racune? Ili idioti obrcu lovu? U doba kad se sve desava momentalno na drugojstrani planete treba cekati mesec dana. Strasno.  Da ne bi mozda propali telekomi vipovi i telenori ? Besn sam bas sam besna.

Gagana jel stvarno skupljen novac? Daj Boze da imaju vremena da ga potrose. 

gagana83 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (15.9.2018 15:50:53)

Kasni jer novac ide preko operatera. Koliko ja znam, ako imate postpaid i posaljete poruku, novac ce biti prebacen fondaciji tek kad vi platite racun za mobilni telefon. Tako nekako. Ne znam kakva je procedura sa pre paid brojem, ali svakako ide preko operatera, ne ide novac direktno fondaciji. Jeste sakupljen novac, pogledala sam na instagram profilu fondacije Podrzi zivot. A procitala sam da je neko iz inostranstva uplatio 70000e direktno na racun klinike. 

Misha i Ljisha -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (15.9.2018 15:52:47)

Odlicno. Svaka cas_t ljudima. Bas sam se rastuzila i rasplakala danas,jos kad sam procitala da mu daju malo vremena.... 

gagana83 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (15.9.2018 16:03:22)

Evo citam sad da je Vucic izjavio da ce drzava snositi troskove lecenja. A sta su cekali do sad? Za ovo dete je novac svakako obezbedjen. A sta je sa ostalom bolesnom decom, oko koje se nije digla ovolika frka???

nata11 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (16.9.2018 16:46:02)

Ja poludela jutros kada sam videla ministra zdravlja kako objasnjava da smo svi uz Dusana i kako mi ne znamo sta hocemo. Da li hocemo da srede bolnice ili da nas lece. Poludelaaaa

IvanaSK RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (16.9.2018 20:32:20)

To je izjavio??

Misha i Ljisha -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (16.9.2018 20:43:40)

Njega sad razapeti kao i onu ministarku 

gagana83 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (17.9.2018 8:43:17)

Vise me od njih nista ne cudi. Izgubili su kompas skroz. Jutros svekar ostavio ukljucen pink (videti moj dugogodisnji potpis) i u vestima spikerka kaze, parafraziram kako je u slucaju malog Duleta DRZAVA pokazala kako je uvek uz svoje gradjane bla bla bla. Kakva drzava bre skotovi nenormalni!!! 

IvanaSK RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (27.9.2018 18:04:14)

Vec danima sa mm u nekim losim odnosima, nerviram se i zbog ovih cisti, sva sam fuj... I danas neko zvoni na interfon. Čovek od kog smo davno kupili auto, ali tek pre dva meseca ga preveli na nas... Kazna mu stigla jos u julu, on platio tada 5000 din i sada dosao po pare.
Nije ni zvao, sreca te muz ranije dosao sa posla. A da ne pricam da je taj novac sve sto nam ostalo u kuci za sledecih nedelju dana. Sa njima smo trebali i da odemo do muzevljevih za vikend... Cerki od zaove rodjendan..

Rosita -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (27.9.2018 18:12:29)

Eh ivana :(. Kad zaređa. Ali sve će se to srediti, nešto ćete presuti iz šupljeg u prazno, pozajmiti, ti i muž- proćiće, a za ciste, to je najvažnije, želim da sve bude dobro. Drži se.

Sanjica26 RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (27.9.2018 18:43:59)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Vec danima sa mm u nekim losim odnosima, nerviram se i zbog ovih cisti, sva sam fuj... I danas neko zvoni na interfon. Čovek od kog smo davno kupili auto, ali tek pre dva meseca ga preveli na nas... Kazna mu stigla jos u julu, on platio tada 5000 din i sada dosao po pare.
Nije ni zvao, sreca te muz ranije dosao sa posla. A da ne pricam da je taj novac sve sto nam ostalo u kuci za sledecih nedelju dana. Sa njima smo trebali i da odemo do muzevljevih za vikend... Cerki od zaove rodjendan..

Ivana, nemam sta pametno da kazem osim da ti posaljem zagrljaj. 

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (27.9.2018 18:48:43)

Ivana,bas te muci,cim te i na RRu nema kao sto smo navikli. Grlim!

IvanaSK RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (27.9.2018 19:22:20)

Hvala, grlim i ja vas puno [sm=smiley31.gif]
Proci ce, naidje neki bez veze period, sta da radim.
Von, citam ja sve, al bas nemam zivaca nista pametno da pisem. Ne kažem da su mi postovi inace uvek pametni [sm=smiley36.gif]

Maraj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (27.9.2018 19:50:20)

Ivana [sm=smiley31.gif]

Kod nas nista bolje sto se para tice. Zivimo od jedne plate. Meni porodiljsko jos ne uplacuju. Roditeljski dpdatak isto , jos nije krenuo
Ma uzas. A L rodjendan u nedelju...

milicicak -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (27.9.2018 21:29:51)

Ivana, samo da te grlnem.
Maraj, zovi racunovodstvo meni je leglo porodiljsko za avgust prosle nedelje.

lesica -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (27.9.2018 21:47:19)

Ivana, ostale devojke 😘

Glavu gore! Druge nema.

jess021 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (27.9.2018 21:57:20)

Ivana😘😘😘

suzi kju -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (28.9.2018 13:45:42)

Ivana kakve ciste spominjes?
Ja mrtva bolesna jedva ziva upala mokracnih kanala i besike, krenulo pesak, boli ubija, jos i temperatura, grozno se osecam 😫😫😫

emicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (28.9.2018 19:07:42)

Danas da nisu bila djeca sa mnom isamarala bih nekog majmuna u kamionu.Gospodin je odlucio da se parkira na sred trotoara ali ne moze tu gdje je zamislio.I da bi nas natjerao da ubrzamo korak krenu po gasu.Ja se okrenem a on mlati rukama.Kad sam pocela galamit gleda kao tele u mene.Evo opet sam ljuta kad se sjetim.

vocicana -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (29.9.2018 22:29:27)

E stvarno ...
Ivancice sada sam tek videla sta si pisala. Da li moze da se desi a da obidje neka situacija, sa tim glupostima. Nego okrece se kolo, bice sve ok.
Emice, ja sam svakog dana kao pesak i kao vozac veoma agresivna i spremna za fizicki obracun u mikrosekundi! To je bre narod izgubljen!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>