RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

mama Jo -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.4.2018 21:30:15)

Uf, Von!
Ne znam stvarno, ali ubpotpunosti razumem!!!

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.4.2018 21:42:04)

Izvinite zeno,morala sam da se olaksam[sm=smiley19.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.4.2018 21:45:44)

Von jel si probala sa njim da razgovaras o tome? Malo da mu skrenes paznju na to njegovo ponasanje.

IvanaSK RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.4.2018 21:46:57)

Vonavoj [sm=smiley31.gif]

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.4.2018 21:50:02)

Joj.sanjice.zilion puta..samo sam ga pitala na miran nacin,ajde da razgovaramo..zasto kad dodjes kuci gledas kako ces ili odes negde ili da legnes i odmaras...kako mozes? Gde smo tu mi? Juce sam mrtva hladna.mirnim tonom govorila sta treba da radi..sve je odradio preko one stvari..i tipa jesi li sad zadovoljna[sm=smiley19.gif]
Moram da nadjem onaj plan i stavim na frizider i da mu pisem obaveze..nemam snage da ponavljam i gundjam non stop..ako nisi u stanju da vidis sam..ok,pisacu ti..[sm=smiley19.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.4.2018 21:52:35)

Sad kad dodje njegova sestra nek je on služi[sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.4.2018 22:07:02)

Jao Von potpuno te razumem.
Ne bi se sam set_io sta treba oko dece vec ja moram da govorim i onda ispadne kako ja naredjujem pa me jos zez Razzzzumem!
Volela bih da saaaam uradi nesto a da mu ja nekazem.

Uhh Von u trudnoci jos plus duplo oset_ljive na sve. Verujem da ti je tesko.

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.4.2018 22:09:50)

Zaova da me sluzi?! Ima dvoje dece iz dva propala braka koja su trajala 6 meseci,jer ona NECE da bude sluga..ta bre pametna zena..nju sad sluze mama i tata.nece ona nekom.muskarcu da bude sluga!
Anck,znaci ista prica..ej.uradi on..okupa ih uvece..ali znas koliko.puta moram da kazem,vreme je..10h je..ajde.ajde...jbt.pa kao da sam retardirana[sm=smiley13.gif]

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.4.2018 22:10:54)

Sutra ce dobiti spisak sta sve treba da sredi da bi imala gde njegova sestra da spava..a ja cu se praviti da me stomak boli...neka se nose svi..

Anck Su Nmaun -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.4.2018 22:12:34)

Hah pa isto. Ja zurim da do 20h svi budu namireni okupani, sve sredjeno da idu u krevet a on ladovina . Dok ne puknem pa provristim. A onda kaze sto si nervozna [sm=zz_stomp.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.4.2018 22:14:10)

Ma.nego sta bre! Cuvaj sebe, lezi i kukaj da te boli nek drugi rade. Jednom kad vide da mozes nece te stedeti.

Misha i Ljisha -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.4.2018 22:15:01)

Von js bas htedoh da ti kazem reci da te boli stomak ili sa ti dr rekao da mirujes i nista tesko da radis i da sto cesce odmaras. Raumem😀

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.4.2018 22:15:24)

Da.da..i onda kaze deci,nisam ja kriv.mama urlA,nervozna je..a on ih okupa i legne..a ja se drndam jos[sm=zz_furious.gif]

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.4.2018 22:21:07)

Sinoc sam namerno legla pre dece..i jos mu dosao drug na kafu i kao sto si legla..tipa,ko ce sad decu da legne...ja reko boli me stomak..od sad cu tako..ali dzaba mi..on ode u 7 dodje u 19h..sve je na meni[sm=smiley13.gif]

IvanaSK RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (28.4.2018 10:51:15)

Vonavoj, kakva je situacija?
Ja sam se sinoc mnogo rastuzila.. Sretnem drugaricu iz osnovne, nisam je videla godinama i kaze mi da je nasa drugarica umrla pre dve godine od leukemije. Dosta smo se druzile u osnovnoj, isle zajedno u odeljenje...
U četvrtom mesecu trudnoće otkriju joj leukemiju, radili transplataciju, pet godina je bila dobro, opet lose.. Rekli joj da umislja i da ide kod psihologa.. Na kraju, srce joj radi samo 15% i leukemije se opet vratila...
Ne izlazi mi iz glave.. Samo mi proleti nase zezanje, njena dnevna soba, i njen smeh od kog su joj isle suze na oči..

mama Jo -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (28.4.2018 10:57:47)

Joj Ivana, najezih se....
Strasno stvarno...

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (28.4.2018 11:00:03)

Joj.ivana...samo ruzne stvari,i ne znamo da cenimo to sto imamo..toliko puta se zbog toga.nerviram...
Dobio je plan rada..mene stvarno boli stomak.kukovi..prepone,sve..ima da ide redom i stiklira..a na sve to i o deci da brine,kao i ja sto sve radim..

Misha i Ljisha -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (28.4.2018 11:02:54)

Ivana bas mi je zao. Jao sad cu odmah da okrenem svoju drugaricu iz Irske njoj nesto nije dobro ovih dana. [sm=smiley13.gif]

von mozda bude drugacije kad stigne beba. Pu pu pu ja evo ovog mog mogu sad samo da pohvalim. Kolko ce trajati ne znam ali dobar je, i o D i o P brine. Na smenu nosamo malog kad ima grceve on kupa starije dete, pravi joj da jede i sve. Cak je i usisavao [sm=smiley36.gif] poslednji put je usisavao prosle godine kad je D imala boginje. [sm=smiley36.gif]

Jedino sto nikako te sudove da opere, al zato ja grebem za sudomasinu ehehhe...

IvanaSK RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (28.4.2018 11:22:32)

Vonavoj, ne odustaj od plana. Kad ne moze lepo, mora nekako ...
Ljiso, bravo za tvog muza. A sudo masinu sto pre.
Život tako brzo prolazi, a mi ne uživamo dovoljno u njemu. Nerviram se zbog kuce, sudova... Ma bas me briga, idem sa svojom decom da uzivam..

Anck Su Nmaun -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (29.4.2018 10:02:20)

Kupim sinoc alkice kao sutra zarazgovor za posao[sm=jezicek.gif] i jutros da probam nisam je ni izvadila ona pukla [sm=zz_stomp.gif]
Sad treba da se njakam da idem opet na drugi kraj grada bem ti mindjuse duze bi izdrazala da sam je kod kineza kupila [sm=hudicek1.gif]

MimaKos -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (29.4.2018 10:04:18)

Ja bih iz inata otisla, na sta to lici, ja im uvek reklamiram, bezobrazluk!

Anck Su Nmaun -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (29.4.2018 10:06:23)

Ma otici cu bar cu pro ati ali znam vec pricu ja sam je slomila nema zamene.
Nisu neke pare al ni meni ne rastu na drvetu.

MimaKos -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (29.4.2018 10:08:59)

Insistiraj! Nije rec o parama vec o principu, meni zamene, ali budem nekad bas neprijatna!

Anck Su Nmaun -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (29.4.2018 10:16:24)

ma najgore mi je sad ici 5 km do tamo [sm=smiley29.gif]

MimaKos -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (29.4.2018 10:19:01)

Dobro, to jeste, gorivo te kosta vise nego mindjuse.. :)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>