bojana92 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (6.5.2018 0:34:52)
|
Veceras me muz jako iznervirao.Radi preko,veceras nas zvao i pita da li sam zaovi-jetrvi sta li je ne znam poslala poruku da pitam kako su ona i beba,jer se skoro porodila.Kazem da nisam,jer me cesto otkaci za sta on zna,ili ne odgovori na svaku poruku,nego ostavi tako skoro ne doreceno.Kazem da sam joj zadnjih par puta ja slala poruku,ona se nije setila prva poslati ni da pita kako si,ni kako se snalazas jer sam sama sa decom.Ni ona ni dever ne pitaju,imamo li sta jesti,treba li nam sta i slicno.Dva puta zaboravila da joj odgovorim na poruku,jos pre,neku bas obicnu,gde nije bilo potrebe odgovarati,odmah mi se to prebacilo. Zadnjih mesec i nesto,samo ja slala poruke.Kad sam joj rekla da treba amnio da radim,kaze misli na ovo dvoje sto imas kuci,nemoj da se nerviras,kao da je u startu otpisivala ovu bebu.Kad sam ja rekla mislim ja i na njih i na ovu bebu,onda se setila posle nekog vremena reci bice sve ok.A mrzim to kad mi pocnu pametovati,misli na ovo ili ono.Sve i da misle da nece biti ok,potvrdjuj brate mili,a ne da me ubijas u pojam.Izvinite na duzem kom.
|
|
|
|