vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (18.5.2018 11:23:41)
|
Ista je takva i prema sestrama..tj.jedna je u Hr.nju vidi 2 puta godisnje, i to kad ode kod nje onda je gost, a kad sestra dodje onda je ja gostim i tata..a majka ne..jasno vam je.. A mladjoj sestri pomaze svekrva,a mama joj kupi nesto,i posle joj 10 puta prebaci..isto ne pomaze. E sad..sa tatom i njom je duga prica, po njoj on je ceo zivot slusao svoje roditelje koji su im se mesali...a ona je zrtva. Baba je do faxa dolazila kod nas, da kuva.sprema..i to je njoj "smetalo" interesantno..sto nije tad rekla, nego sad prebacuje..oni kao bracni par ne fukncionisu vec sigurno 10 godina..samo zive u istoj kuci, koja je nedeljiva...mislim da tata ceka da mu mama umre,pa da se razvede i razdeli..jer baba jako tesko podnosi kako oni zive i pita se gde je ona pogresila..posto moja majka nijednom nijw otisla da pita kako je, a odhranila nas je..i pomagala joj 20 godina..a dedi na sahrani je bila,ali na groblju nikad..oni su njoj samo zlo cinili..ma zena za lecenje..
|
|
|
|