RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (18.4.2018 15:11:54)

Zato se mm i povukao. Svako od nas ima probleme,i realno sami jedino mozemo da ih resimo!

Anck Su Nmaun -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (23.4.2018 8:15:03)

Napokon nadjem magicnu krpu da obrisem prozore i dragi muz uzme i s natopi je maslinovjm uljem nesto da obrise i sad je ne mogu oprati kako treba..pa zadavila bih ga.

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (23.4.2018 8:24:36)

Nije smesno,ali moram malo[sm=jezicek.gif]

IvanaSK RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (23.4.2018 8:40:07)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Napokon nadjem magicnu krpu da obrisem prozore i dragi muz uzme i s natopi je maslinovjm uljem nesto da obrise i sad je ne mogu oprati kako treba..pa zadavila bih ga.

Jao Anck 😂😂😂 smejem se, al i ja bih poludela!

Anck Su Nmaun -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (23.4.2018 9:18:34)

Uff pa stetocina eto [sm=jezicek.gif]

AnaTamara -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (24.4.2018 10:57:51)

Kasnilo mi je 2 dana, sto mi se desilo samo kad sam bila trudna sa T, jedva sam cekala jutro da uradim test kad ono dobila, bas sam tuzna i nekako razocarana....

vocicana -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.4.2018 8:25:42)

Bice AnaTamara, navijamo za vas, da bude jos decice.

AnaTamara -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.4.2018 9:37:16)

Ma znam, dace Bog, ali ja sam se sad bas nesto nadala...potrudicemo se sledeci mesec
[sm=smiley36.gif]

Milena18 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.4.2018 9:45:25)

AnaTamara, ne sekiraj se, biće dečice. Da se potrudite, nego šta [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.4.2018 9:50:34)

AnaTamara [sm=smiley31.gif]

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.4.2018 12:40:18)

Nije baš negativa, ovo je više za temu slomljeno srce... pitam Marka da li bi želeo da rođendan slavi u jednoj igraonici a on mi kaže Voleo bih ali više bih voleo brata za rođendan. I ubije me načisto..

milicicak -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.4.2018 12:51:24)

Anci [sm=smiley31.gif]

IvanaSK RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.4.2018 12:52:25)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Nije baš negativa, ovo je više za temu slomljeno srce... pitam Marka da li bi želeo da rođendan slavi u jednoj igraonici a on mi kaže Voleo bih ali više bih voleo brata za rođendan. I ubije me načisto..

[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

vocicana -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.4.2018 13:50:10)

Anci moja [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=rozica.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.4.2018 13:51:51)

O duusa dragaaaa [sm=smiley27.gif]

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.4.2018 13:53:28)

Joj.Anci[sm=smiley13.gif] bice,evo pravim ti ja mesto medju trudnice!

Milena18 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.4.2018 14:16:07)

Ana [sm=smiley31.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.4.2018 14:46:05)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Mozda bude morska beba [sm=smiley31.gif]

Rosita -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.4.2018 15:03:01)

Ooo, navijamo za brata Anči.

dunja RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.4.2018 15:10:28)

Anči, u istoj smo situaciji, samo Sava ozbiljno i erdovno traži sestru, i to ne bilo koju, nego isključivo da mu rodim Dunju Maričić (drugarica iz vrtića) LOL.

mama Jo -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.4.2018 15:35:39)

Joj 😊
Pa divno 😊
Znate sta vam je raditi 😉

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.4.2018 16:02:33)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Anči, u istoj smo situaciji, samo Sava ozbiljno i erdovno traži sestru, i to ne bilo koju, nego isključivo da mu rodim Dunju Maričić (drugarica iz vrtića) LOL.

Hahaha, sjajno! Marko je duuugo tražio sestru a sada ipak želi brata.

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.4.2018 20:46:55)

Da li je toliko tesko primetiti da treba pomoci trudnici!?!?! Koja je ceo dan sama sa decom[sm=lev.gif][sm=lev.gif]
Toliko sam besna da ne znam.ni sta bi napisala! Samo bi psovala..aj fizicku pomoc sto nemam,nego ni mentalno nema ko da makar lazno brine za mene,da pita i reda radi..koliko sam ja glupa i jedem svoja govna[sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif]
Bitno da je se opere sluzbeni auto..da se tamo nekom jebenom bivsem kolegi kupi sat jer ide u penziju..a ti zeno sedi i cekaj kod kuce..iako imas zakazan bris i opet kasnis..a ovo je treci put za 8 meseci da idem..
Videcu sta ce meni da kupi kad se porodim.ako se uopste set_i! Danas mi kaze.ti si bese usla u 9ti..reko ne..a sta ti je DOKTORKA rekla..a od pocetka idem.kod DOKTORA[sm=zz_cold.gif][sm=zz_cold.gif][sm=zz_cold.gif]

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.4.2018 21:22:49)

Joj Von...ne znam šta da ti kažem. Ja nisam merodavna, ja ne trpim takve stvari. Svaka ti čast ali ne znam dokle ćeš moći tako.

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (26.4.2018 21:30:10)

Ne znam,majke mi ne znam..
Ej dete od 3 godine vidi,rec nisam rekla,samo sam legla i suza suzu sustize..i ona dosla.kod mene i kaze,mama smiri se i mazi me,kaze hvala ti sto postojis i ode do njega i kaze "tata sto maltretiras mamu" a on joj kaze,ona mene maltretira..samo sam ga pitala kad me je poslednji put pitao kako sam[sm=smiley13.gif]
Ja joj kazem,za tebe i seku radjam batu,mislim se i trpim sve ovo..a ona mi kaze tati necemo dati da ga nuna[sm=zz_eek.png]rec nisam rekla..niti je ona cula.nas razgovor...
Evo je lezi na stomaku i prica mu...raspadam se..

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>