vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (17.4.2018 23:04:37)
|
Kum i kuma su se posvadjali..da ga je ona izbacila.iz kuce..svi bili upleteni u to,kum nas zvao,ja isla po decu...da se poubijaju..da bi posle 2 dana kao da se nista nije desilo..tj.kum je jos vise morao da igra po zeninim.pravilima..zabranila mu da se vidja sa mm i jos jednim kumom..haos..i mm poludeo..prvo ucenjuje ga,on zivi u njenoj kuci..on trazi nasu pomoc,savet..a posle igra kako zena hoce...mm je u fazonu radite sta hocete,ali nemojte nas da uplicete i posle kao da nista nije bilo..a zao mu kuma jer nije zasluzio njeno takvo ponasanje..i u pravu je...a pri tom se kum posvadjao sa svojim drugim kumom zbog nje..i on je rekao ne zelim kumstvo,volim te kao brata ali ne mogu da gledam da ti to zena radi,nisi zasluzio...dete nije krivo,ali ne umem da se foliram.. Ja sam drugi tip.ja sam im oboma odmah posle svadje rekla sta mislim..ona bez njega ni kod dr sa decpm ne ide..ni u nabavku..nista sama...ni da ih uspava..prosto je takva i on u svemu ucestvuje..nema nikoga osim njega..nema roditelje.sestru..i nije samostalna..a on sa druge strane zna kakva je, prihvatio je da zivi po njenim pravilima onda neka cuti..vraticr joj se jer je p*** da ode..a ima mamu i brata insestru..ali to je njegov izbor.neka onda ne kuka..
|
|
|
|