Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (2.3.2018 21:06:44)
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha IZVORNA PORUKA: Ana RR Aaaaa! Jbm ti i outlook i thunderbird i windows live mail! Ni jedan mi ne radi kako treba [sm=zz_banghead.gif] Na jednom imam mailove ali nemam kalendar i kontakte, na drugom mogu da ubacim samo jedan nalog a treba mi tri, na trećem ne radi ništa... polomiću ga [sm=hudicek1.gif] Pa cek u outlooku mozes sve ne? A kontakte mozes uvek eksportovati i importovati. Iz nekog razloga outlook ne funkcioniše. Pronašao je mm negde da 2016ica može da pravi problem i da u tom slučaju pređe na 2013. Ok, pređemo na 2013 i učitam mailove ali na svakih pola sata outlook zabaguje. Thunderbird mi je malo nezgodan, valjda se nisam navikla na njega. A i u njemu su mi mojih 5 naloga, gde da guram još tri od klijenta. Windows live mail je super ali kod njega ne može da se učita kalendar i kontakti (a bez toga je sve uzalud). Mm je izludeo, danima se time bavi a ja radim tako što na office 365 imam otvoren nalog koji mi je najbitniji, u incognito mode mi je drugi nalog a treći uopšte nigde nemam ali ajde, on mi nije hitan još neko vreme. Ne znam šta više da mu radim da bi proradio (mislim na outlook)!
|
|
|
|