Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat] (18.2.2017 23:36:58)
|
Veče [sm=nosecka.gif] Mi u krevetu, ove dve napasti nikako da zaspu, H već nekoliko dana nosi jedan kamiončić sa sobom na spavanje pa ga voza dok ne zaspi, a on zvecka[sm=jezicek.gif] A L po običaju nikako da ućuti.. Danas mi opet bila sestra,usisavala, spremala,nahranila devojčice, kažem joj, ja ne znam šta bih da nemam nju[sm=smiley1.gif]i žao mi je što ja najverovatnije neću moći da joj vratim sve što ona čini za mene. Danas mi se glava raspada,boli me nos, sinusi,oči, vilica...ne znam šta više da pijem, propolis, vit.c, panadol,kapi za nos, gomilu voća i čajeva u sirup od sleza. A što je najgore, kašljem i kijam a svako kašljanje i kijanje ide sa upišavanjem [sm=smiley19.gif] Muž se danas brecnuo na svaki moj jauk, sve misli da mi je krenuo porođaj. Rekoh mu da me ne nervira i on! Mali sad ima da sačeka barem ponedeljak, valjda će mi dotad biti bolje. Od silnog kukanja stalno zaboravim da vam se pohvalim da smo rešili da sobe za dečicu pravimo na spratu,(plan je bio da dogradimo u dvorištu ali ipak ćemo na sprat,tj potkrovlje) danas bio majstor da pogleda,da predloge i kaže šta da odradimo da bi mogao početi sa radovima. Baš mi je drago,jedva čekam da dobiju svaka svoju sobu[sm=smiley1.gif] Micinam, ti si baš mlada, ti možeš još troje da rodiš i da ne budeš prestara za rađanje[sm=smiley36.gif] Skockice, i ja sam rekla posle H da mi ne pada napamet još jedno roditi, baš mi je bila teška ta trudnoća sa njom, a eto vidiš, ipak sam se odlučila na još jednu, i ispade još teža nego prethodna, ali poenta je da sam rekla neću a ipak se predomislila [sm=smiley36.gif] možda ćeš i ti za 2 godine opet u ovu temu. Budite sigurne da ja neću[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|