AnaAna1 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat] (19.2.2017 14:16:58)
|
Krin daj malo tih ustipaka i kajmaka i do Nisa, mi juznjaci smo izgleda malo izolovani pa svima delujemo daleko [sm=smiley36.gif] joj ja bih samo neko testo jela, zato ni ne pravim nista, da bih se suzdrzala, muz je na nekoj dijeti pa sta god da napravim slatko ili testasto moram sama da pojedem za oboje [sm=smiley36.gif] on kaze mora da smrsa posto je malo nabacio stomak jer nije trenirao dva meseca zbog povrede, kaze kako da mu cepaju majicu kad se porodim ako ne smrsa ahahahaha ali on to ozbiljno misli [sm=smiley36.gif] Nikiteki dobrodosla i svaka cas_t za 4.bebicu! Koliko su ti stara ostala decica? :) odakle si? I kod mene je tacno ovo za devojcicu da su preziveli spermatozoidi, doduse posto meni variraju ciklusi od 28 do 36 dana mi pocnemo da jurimo ovulaciju od 10.dana pa sve tamo do 25., i tako smo godinu i po dana gledali da to bude svaki drugi-treci dan, nismo smeli ni svaki dan zbog loseg spermograma da bi stigli da se obnove, i tako sve u krug :) s obrzirom da smo pocinjali par dana pred O, veca je verovatnoca bila da to bude devojcica ...ma bitno da je na kraju uspelo [sm=smiley1.gif] sreca je kad mozes iz prve-druge da zatrudnis pa onda mozes da biras da li ces da probas bas na O, ili kasnije, ranije, kako god :) Marija, jos si tu? (Hahaha mala sala [sm=jezicek.gif] ) [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|