RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

krin 40 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat] (19.2.2017 9:43:26)

Jutrooo.Da sam po ovome gledala slaže se.Mada ja znam za mog sina od 11 te nedelje zahvaljujući Nifty testu,ali ova "vudu računica" se slaže😁.Mebi je 14 ti dan O bila 234.Zanimljiva igrica.Niki dobro došla.Tebi je ovo četvrto ako se ne varam?Šta imaš od dečice?Mariya ti radjaš treće kao i ja e pa da ti javim da su majke troje dece skupile potpise preko 100 hiljada za uvodjenje demografske nadoknade za treće dete.Peticija je predata.Protesni skup se organizuje 8.marta u podne ispred skupštine Beograda.Ja ću protestvovati i za tebe jer ćeš biti tada porodjena[sm=jezicek.gif]

nikiteki -> RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat] (19.2.2017 9:54:32)

Jutro trudnicice. Jeste krin imam dve ćerkice i sina.

Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat] (19.2.2017 10:01:22)

Jutro [sm=nosecka.gif]
Moji još uvek spavaju!ja se inhaliram.
Krin, ne znam tačno o čemu se radi, videla sam juče natpis u vestima. Ti protestuj tj podržavaj i za mene! Ali kakav sam ja baksuz, ili ću biti iznad njihovog nekog izmišljenog cenzusa, ili neće retroaktivno davati naknade, sve mi se čini da ja neću imati prava na to.
Micinam, to što si pisala da saznaju pol, pa abortiraju ako nije ono što su hteli, pa to nije normalno! A izgleda da ćeš ti morati četvrto [sm=smiley36.gif]
IZVORNA PORUKA: MicinaMama
Mariya mozda ces i ti uskoro jos jednom da se vratis na ovu temu [sm=smiley36.gif]

NE NE NE NE NE NE,to ne. Budem li još jednom morala ovo da prođem ja ću se roknuti, ili završiti u ludnici!

krin 40 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat] (19.2.2017 10:02:09)

Divno Niki.Neka su živi i zdravi😃.Naravno i da to ova četvrta trudnoća ide glatko😃Mariya[sm=bravo.gif]

krin 40 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat] (19.2.2017 10:57:51)

Hajdete na vruće uštipke,mladi čačanski kajmak i domaću govedju pršutu[sm=smiley1.gif]

MicinaMama -> RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat] (19.2.2017 11:12:11)

Zemunka,sta ces hehehe...neka je.Dve devojcice su super,bas mi je drago zbog ove moje dve cure,imaju jedna drugu,drustvo non-stop.

Eh htedoh treceg decaka ali me zeznu moja pisulja,neka je ziva i zdrava.Bice sekama kao igracka hehehe...

Krin ova tabela nije nekakva gatalica,nego tabela hormona.Tako jevreji predvidjaju pol,bas iz tih razloga ko zeli odredjen pol.Pa i ovde po nasim stranicama pise da zene koje nose devojcice trpe vece trudnicke hormone.

Tako da bi trebalo biti istina.

Mariya ah pa hocu,hocu...ako ne budem isla i na peto [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif],vidis da mi deckonje ne idu od ruke[sm=jezicek.gif]

Skockica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat] (19.2.2017 11:16:03)

Uh krin, sta mi radis. Ja sam malo bila vredna ispekla kolace, rucak privodim kraju sad ovu moju dvojicu da isteram na sunce pa da malo pretresem i usisam. Posle idemo po baku na stanicu [sm=bravo.gif]

MicinaMama -> RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat] (19.2.2017 11:24:21)

Ja ne radim nista nedeljom.Ni prasinu ne brisem.

Krin ta tvoja kombinacija mi je predivna,kako bih se sada mogla toga najesti.

Jutros sam se umalo ispovracala beba me stisnula po zelucu da mi je pozlilo.Nosim visoko,doktorica kaze da mi je posteljica bas visoko plasirana.Bebu nosim "u zubima" sto bi se reklo.Ugisi me!

Ne prija mi kada se najedem,onda ne mogu da disem.

krin 40 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat] (19.2.2017 11:31:05)

Samo izvolite😃Micina m ako baš jako želiš dečka ovde imaju klinike koje ti prate O i računaju kada da mućkaš da izabereš pol.Izguglaj,ako ima u Bg i NS ima i tamo.Znam da rade precizno sto posto

MicinaMama -> RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat] (19.2.2017 11:46:42)

Stvarno??? Pa znas li kako se zove institut ili ime analize...imas li kakav link?Prvo moram da procitam na nasem pa da vidim kako bi ovde moglo da se zove i kako da trazim.

Eh pa to je super ako ima,pomoglo bi mi :D

krin 40 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat] (19.2.2017 12:03:34)

Znam po kom principu to rade pa možeš i sama jer nije jeftino.Prosto je.Spermatozoidi nose muške i ženske hromozome.Muški su brži ali žive samo 12h u materici a ženski i do 36h.Znači ako mućkaš svaki dam par dana pred O šanse za žensko su 80 posto a za muško samo 20 jer spermići sa muškim hromozom "umru"a sa ženskim "strpljivo u matericu plivaju jos 36h i tako prvi sačekaju zrelu jajnu ćeliju.Pitrebno je pratiti O trakixama ili kod doktora.Bolje kod dr jer lh trakice najave O 48h pre a dr vidi tačbo kada puca folikul.Čim dr kaže da će folikul da pukne odmah kući na mućkanje.Obzirom da su spermići sa muškim hromozomom brži oni prvi stižu do JC i oplode je😃.Koliko je ovo tačno ja sam živ primer.Ja nisam jurila pol ali sam zbog premnogo posla i umora pratila O jer nisam imala snage da mućkam svaki dan.Znači ja sam mućkala na dan same O i dečko je😃.baš se u crticama vidi kada sam pisala u temi da nemam snage da mućkam pet dana,da ću taj dan pa šta bude👅

Zemunka85 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat] (19.2.2017 12:12:32)

Krin, hmmm ako sam shvatila onda je decak [sm=smiley36.gif]. Ceracemo se do konacnog saznanja.
Ja sam imala O 15og (po kalendaru je trebala biti 18og), tako da sam krenula malo ranije tj 15, 16 i 18.
Posle smo stali par dana, ja verujem da je 15i bio taj, jer posle po beti, bila je prevelika za 16i i 18i ....

MicinaMama -> RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat] (19.2.2017 12:20:51)

Ih krin ja sam na dan same ovulacije i to uvece,sto se kaze vec prosao dan.

Znaci ni to meni nebi pomoglo heheheh.. [sm=smiley36.gif]

Izgleda da mm nosi samo xx hromozome ,nema dalje,posto sam i sa Dunjom bila sa mm pred kraj ovulacije,oplodila sam se u roku od 7h.Prokrvarila sam nakon 7h posle odnosa.Tada se vec ugnezdilo u matericu i sutradan popijem tabletu za dan posle tako da nije delovala.Vec je sve bilo gotovo.

Jedino sto moze biti kod nas "nemoj Radovane sa ledja!Bice zensko!" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Sve smo ih tako sklepali[sm=smiley36.gif]

krin 40 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat] (19.2.2017 12:29:39)

Bitno je kada pukne folikul.Proces ovulacije traje oko 48h.Opet san živ dokaz.Meni je ceo život O 14-15 dc ali praćenje je sada pokazalo da mi je folikul pukao
17dc😃.Evo kako smo N napravili još jedna potvrda teorije.Imali smo odnos 13dc.Ujutro je muž otputovao u inostranstvo.O mi je je bila dva dana posle tog
odnosa.Ženski spermići preživeli 48h i rodila se moja ćera.Još sam se šokirala kako smo od jednog odnosa zatrudneli i to dva dana pred O

MicinaMama -> RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat] (19.2.2017 12:39:33)

Ja sam onda specifican slucaj.

Ma ima jednostavno neko ko ne moze,uvek sam rekla da je najlepse imati i jedno i drugo.Opet zahvalim se Bogu sto ih u opste mogu i imati.

Mozda mi jednom uspe i decak ali ako ne uspe Boze moj.

Samo da bude sve kako treba.

Videcu za cetvrto sta da pokusam da ispadne decak pa ako bude- bude.

Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat] (19.2.2017 12:41:34)

Jao,krin šalji te uštipke i kajmak!!
Mm umesio hleb i testo za picu, to će nam biti ručak, kažem mu da je on najbolji muž na svetu[sm=smiley1.gif]
Baba došla po devojčice, mirna sam do 3,tad ih vraća. Mislim se da pokušam da odremam malo, opet sam loše spavala a uprkos panadolu i dalje me boli glava [sm=smiley19.gif]
Krin,kad stiže novi auto?
Inače ima nešto u ovome što krin piše, ja sam zatrudnela dan nakon ovulacije i eto dečak je. Ti Micina da promeniš petla, nađi nekog ko zna da pravi dečake [sm=smiley36.gif]

krin 40 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat] (19.2.2017 12:50:51)

Zemunka ako je pukao 15dc biće bata😃Micina M isprati jedan ciklus pa se možda i iznenadiš.Mene lično pol nikada nije zanimao.Samo da su živi i zdravi.
Posebno ovaj mali jer je u ovim godinama.Na sve sam mislila osim na pol.Moj muž je isti kao i ja po tom pitanju.A obzirom da sam
ja "opasna veštica" u familiji ostali i ako su imali neke želje ne smeju da ih kažu,hahaha.Mene niko nikada nije smeo ni da pita "kada će drugo" i sl.seljačke teorije.Ja to ne dozvoljavam.Pravili smo prvu razliku devet god.Htela sam i svoj život.Smatram da sam premlada rodila prvo(21 god)a da bi brak bio sjajan kao i moj sada partneri moraju da imaju još
"nešto"a ne samo pelene.Naravno ovo je moje mišljenje.Svako ima pravo na svoje.Kod nas se pokazalo kao ispravno.

krin 40 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat] (19.2.2017 12:54:07)

Mariya dušo ako ćeš da se porodiš doneću ih peške"od Topole pa do Ravne Gore"hahaha.Da ovo neko ne shvati pogrešno...Mariya je iz Topole a ha Čačanka,to su Jelica i Ravna Gora😃Ide muž sl.vikend da mi ih doveze

MicinaMama -> RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat] (19.2.2017 14:14:54)

Ti Micina da promeniš petla, nađi nekog ko zna da pravi dečake

hahaha mariya u paravu si,majstor mi ne valja [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

AnaAna1 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat] (19.2.2017 14:16:58)

Krin daj malo tih ustipaka i kajmaka i do Nisa, mi juznjaci smo izgleda malo izolovani pa svima delujemo daleko [sm=smiley36.gif] joj ja bih samo neko testo jela, zato ni ne pravim nista, da bih se suzdrzala, muz je na nekoj dijeti pa sta god da napravim slatko ili testasto moram sama da pojedem za oboje [sm=smiley36.gif] on kaze mora da smrsa posto je malo nabacio stomak jer nije trenirao dva meseca zbog povrede, kaze kako da mu cepaju majicu kad se porodim ako ne smrsa ahahahaha ali on to ozbiljno misli [sm=smiley36.gif]

Nikiteki dobrodosla i svaka cas_t za 4.bebicu! Koliko su ti stara ostala decica? :) odakle si?

I kod mene je tacno ovo za devojcicu da su preziveli spermatozoidi, doduse posto meni variraju ciklusi od 28 do 36 dana mi pocnemo da jurimo ovulaciju od 10.dana pa sve tamo do 25., i tako smo godinu i po dana gledali da to bude svaki drugi-treci dan, nismo smeli ni svaki dan zbog loseg spermograma da bi stigli da se obnove, i tako sve u krug :) s obrzirom da smo pocinjali par dana pred O, veca je verovatnoca bila da to bude devojcica ...ma bitno da je na kraju uspelo [sm=smiley1.gif] sreca je kad mozes iz prve-druge da zatrudnis pa onda mozes da biras da li ces da probas bas na O, ili kasnije, ranije, kako god :)

Marija, jos si tu? (Hahaha mala sala [sm=jezicek.gif] ) [sm=smiley36.gif]

MicinaMama -> RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat] (19.2.2017 14:49:54)

To jedino ne vredi za mene hehehe...pokusacu sledeci put da uzmem LH trakice za ovulaciju pa da upratum dan posle ovulacije.Da jos probam i to....ali tek za dve godine.

Prvo skolu da zavrsim i da ovo dete malo stasa,moram malo i da se zaposlim posle skole.U skolu bih trebala sledecu godinu u septembru

krin 40 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat] (19.2.2017 15:06:11)

Anči jedi bre šta ti duša traži.Ja samo spremam.Za ručak pilence(u njega ubacim crni i beli luk i celer da puste aromu)Oa u tu moču krompiri.Mmmmm.Evo moji čekaju nestrpljivo.Miriše im..haha.Šta vi radite u ovo nedeljno popodne?

emicaa -> RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat] (19.2.2017 15:54:09)

posto ste se raspisale evo pogledajte i ovu temicu [sm=smiley1.gif]
Ne zamjerite,samo da ne ostane zagubljeno sta ste pisale

degu -> RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat] (19.2.2017 16:17:24)

I kod mene je tacno za cerku, sa sinom nisam radila betu [sm=smiley1.gif]
Gde nam je Marija?

MicinaMama -> RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat] (19.2.2017 16:32:34)

Degu bas je super sto imas i jedno i drugo!

Ma ova tabela moze pomoci za otkrivanje pola,nije losa.I u mom slucaju je tacna.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>