Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat] (17.2.2017 13:58:13)
|
Dan [sm=nosecka.gif] Evo me. Ctg ok, idem opet u ponedeljak, tad će me dr i pregledati pošto nije od 35 nedelje [sm=zmeden.gif]. Kad danas nisam precrkla od straha,žene moje. Ja ležim na onom krevetu i odjednom se mališi počeli usporavati srčani tonovi. Babica dolazi,kaže okreni se na bok. Pitam šta je to, kaže, pa kad ležiš na leđima, beba pritiska arterije i ne dobija dovoljno kiseonika. Ja sam to znala,ali mi se nikad nije desilo! Kaže da je zato što je sad već velik i težak. I da mi izmeri pritisak, pa naravno da je skočio, 135/95! Ali i ona i dr su opušteni, kao nije to ništa, a ja... Posle sam se prošetala,namerno sam se pentrala stepenicama, sad još jedino čučnjeve nisam radila ali to ni ne mogu, raspadam se koliko me bole prepone! Krin, divan poklon, svaka čast za strica i svekra [sm=bravo.gif] Zumbule, ja sam danas imala taj osećaj da će mi sve ispasti, ali u prvoj trudnoći je sasvim normalno, bebac je sve veći i teži a tvoje telo nije naviknuto na to (za razliku od mog, hahaha) ja u 6 godina 3 trudnoće! Srela sam jednog starog kolegu, nismo se videli godinama, on da padne u nesvest kad sam mu rekla da je treće, on mislio da mi je prvo. Pa se čudi što se šetam sama. Eh,šta sve ja radim sama, mislim se u sebi, što ne bih šetala[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|