Zemunka85 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja, 02/17 [chat] (16.2.2017 12:42:51)
|
Dancic i od mene. Dva neradna dana, pa smo se i mi opustili malo. Spavali do pola 10. Planirala sam danas kej, mislila sam da ce biti toplije, ali izgleda nista od toga. Sada cemo ovde po kraju, kao i juce ... Skockice, da mama je operisala ruku, hvala sto pitas. Veliki je rez i sporo zarasta, ali savet je da je sto vise koristi, pa se ona tako i ponasa. U sustini sve je proslo ok, ali trebala je da mi se javi oko 10, taj dan, a nije do 15h, tako da sam jedno 4h plakala bez prestanka taj dan. Jako sam se potresla. Kao nikad. Ja sam mnogo vezana za nju. Ona se ne javlja na mob, u bolnici ni na jedan br, vec sam "sahranila" zenu i krenula ka njoj i na pola puta mi se javila. No, ako to zanemarim, sve je proslo ok. Cim je dosla kuci, rekla sam joj za babyja, bas je srecna, kao i svi naravno. Jaoj i ja se patim sa hranom, uzas. Ne povracam, nisam ni u prosloj. Nije mi ni muka. Ali gadjenjeeeee non stop. Isto kao krin na vocu mogu da zivim i sve mi se nezdravo jede, cudo jedno, a bas sam tip koji zivi po principima zdrave ishrane. Da budem iskrena, uuuuopste se ne opterecujem, pa jedem sta mi se jede. Kuvano povrce najslabije ide. Probala sam par puta, ne povratim, mucim se pojedem, ali mi posle toliko bude odvratan osecaj, tezina i fuj, da def vec duze jedem sta mi se jede. Micina, joj jos malo ides na UZ pa ces saznati, meni je to taaako daleko, a jaedva cekam. I dabl mi ej zakazan za 7.3. [sm=zmeden.gif] bicu 13+3, prosli put sam radila 24.2. bas bzv ... Mariya bas sam juce bila kod drugarice, ona je prebacila, kao prvorotka 10dana, i pricamo koji je to stres i ocaj, jesu u pitanju dani, ali teski dani. Ja sam 2 nedelje ranije, msm da je bilo namerno tako uradjeno, nzm sta bi bilo da nije indukovano i dokle bih gurala, ali svih ovih godina kada o tome razmisljam, bas sam happy sto je tako bilo .. ovaj put zaista nzm sta me ceka, ali scenario od proslog puta bi mi savrseno odgovarao.
|
|
|
|