Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat] (22.12.2016 0:38:03)
|
Veče [sm=nosecka.gif] Mi u krevetu, ja ne mogu da spavam,a umorna sam. Mm se vratio u spavaću, ozdravio je,znači budiće me. Sutra L ide prepodne u vrtić, ustajemo u pola 7,nosimo je u vrtić pa mi nastavljamo za Segedin da malo procunjamo. Ni danas nismo okitili jelku [sm=smiley13.gif] pripremila sam sve, pa smo čekali da L dođe iz vrtića, ruča,a onda su nam došli kumovi, pa kad su otišli, večera,kupanje,mazanje i više nismo imali vremena. Valjda ćemo sutra uveče uspeti. Ali sam barem napravila nekoliko ikebana i vence na vrata i kapiju. I L mi je pomagala, ona je napravila jednu korpicu,kaže za kumu[sm=smiley1.gif] Mimice, moći ćeš jer moraš. Nar ćeš biti fit mama trčeći za detetom i obavezama [sm=smiley1.gif] Degu,znam kako ti je. Još malo. Gledala sam ti tiker, ja sam se sa 38+3 porodila sa H. Ja puna 31 nedelja[sm=zz_eek.png] pitala sam kumu ima li da mi pozajmi odećicu za dečake. Doduše kumić je rođen u aprilu pa su većinom letnje stvari ali barem nekoliko pantalona, duksića, štramplica, sve će biti od pomoći, ne kupuju mi se male stvari koje će nositi 2-3 nedelje. Bolje da ih pozajmim.
|
|
|
|