Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat] (20.12.2016 0:14:07)
|
Veče [sm=nosecka.gif] Mi bili da čestitamo rođendan kumici, tamo večerali,devojčice su se igrale, a pošto su kumice bolesne sad samo čekam kad će i moje da proslinave ponovo. Verovatno u sredu uveče pošto u četvrtak planiramo mm i ja za Segedin. Tiker kaže još 9 nedelja, dr kaže uskoro krećemo na ctg, a ja sam žene moje, kao da imam još 90 nedelja do porođaja [sm=smiley1.gif] Treba da uzmem odećicu, plavu,pošto roze imam,za blizance bi bilo dovoljno [sm=smiley36.gif] apoteku, i za porodilište. Ništa veliko,ništa posebno. Mislila sam i da tražim od kume nešto odeće,znam da brzo prerastu a više beba neću imati, pa da pozajmim malo,što zbog praktičnosti,što zbog uštede. Sutra kitimo veštačku jelkicu, ako mm nađe živu, nju ćemo u sredu[sm=bravo.gif] Sutra ću i da napravim neke ikebane, venac na vrata, a moram i ručak,uz sve obaveze, izgleda da ću morati da zovnem svekrvu da se igra malo sa H, a ja da radim, tj zanimam se[sm=smiley1.gif] Degu, razumem te! Ja kažem,ako sam sad ovakva,kakva ću biti u februaru [sm=zmeden.gif]ubiše me prepone! Jao,krin,ne prizivaj sneg! Sad kad idem na kontrole,pa ću posle na vežbe,voziću i tu mi ne treba sneg! Možda nešto malo da padne između 25. I 3.eg dok su neradni dani, posle bolje da ga nema[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|