mimica83 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat] (17.12.2016 1:19:17)
|
Uh evo mene u kasne sate, ceo dan sam nesto radila, prvo nesto za posao, pa sam napravila dve tepsije kroasana sa kremom, mirise cela kuca, rucak... U pravu ste sada kad nam je sve dostupno mnogo vise se opterecujemo raznim stvarima, ja se tako tripujem u ovoj trudnoci nekad me zaboli od dole, a tako me slicno bolelo kad sam se otvarala sa J pred porodjaj, i nisam pametna jel to nermalno taj bol da nekad sevne u vagini [sm=zmeden.gif] Marya i ja imam sekreta u nosu, grozno stalno izbacujem i neznam kada ce vise prestati [sm=smiley13.gif] neznam sta bi mogle prirodno da lecimo ovu dosadu... Krin opusteno, ja mislim da se meni i tebi spava od terapije [sm=smiley36.gif] utrogestana MM nebrini dobri su ti rezultati za nuhalni nabor, ja sam sa J imala grozne rezultate za dabl, tripl bio dobar expertni ukazivao na Daunov s. hvala Bogu ziv i zdrav se rodio, a celu trudnocu su mi bili pretvorili u pakao. I ja sam u ovoj trudnoci toliko traljavo zaboravna... Jekki dobrodosla bice sve ui redu samo pozitivno i opusti se... Degu decko se umirio pred porodjaj nema sada mesta pa nemoze da se baskari [sm=smiley1.gif] Odoh u krpe, laku noc
|
|
|
|