AnaAna1 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat] (14.12.2016 10:05:07)
|
MicinaMama ja svom osecaju vise ne verujem, posto sam imala osecaj da je 100% decko a ispade devojcica [sm=smiley36.gif] ali volela bih da imam i jedno i drugo, rekla sam muzu da mora da se potrudi da mi ostvari tu zelju, inace posle moram da razmisljam i o trecem ako ne bude [sm=smiley36.gif] Moguce da su male devojcice vise vezane za tatu, ja sam kada sam bila mala pricala da me je tata rodio ahahaha za razliku od moje sestre koja nije bila nesto zainteresovana za druzenje sa njim :D mada vremenom kao rastes shvatis da je ipak mama mama, tako da obrni, okreni, svi na kraju budu vise vezani za mame :) Mimica postices ceo post do Bozica? Jao ja kad zaredjam par dana posnu hranu ubije me stomak, nadutost, gasovi, narocito sada u trudnoci kada mi je sve po stomaku ispremestano, tako da moram da jedem raznovrsno... nego, ne rece mi iz kog si grada bese ti? Degu ma znam i meni uvek kad se zabrinem prodje kroz glavu "kako zene koje imaju malu decu a trudne su, one moraju da dizu tesko"... tako da to je sve simptom prve trudnoce, u drugoj vala ima da secam pa da pevam sve :D Marija srecno na pregledu pa javi sta radi bebac :) Krin, svaka cast za pristup godinama, mene uzasava kada se neko zbabose sa 40 i ponasa kao da ima 60. Sve je u tome kako se osecas i kako se ti ponasas, a ne u brojci. Moj muz ima 38, a svi mu daju 6-7 manje, i on se frapira kada vidi neke muskarce iz njegove generacije koji izgledaju a i ponasaju se kao neke tece. Ja isto izgledam mladje mada imam 29, i svi mi kazu da se nisam promenila ni malo od srednje skole, sto i jeste realno... niti imam zelju da se menjam :D p.s. i mm se bavi terorizmom kao i tvoj brat :)
|
|
|
|