Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat] (11.12.2016 16:26:55)
|
Dan [sm=nosecka.gif] Evo i mene! Krštenje je prošlo ok,pop ama baš ništa nije tražio od nas osim para[sm=smiley36.gif], devojke (kumice) su bile ok, posle otišli na večeru i ostali predugo,na kraju sam u ponoć ostavila muža i odnela kući devojčice,sredila ih ja sama za spavanjac (znači još uvek mogu sve sama) a one su se komirale čim su dotakle krevet! Danas smi opet išli na ručak, pa sam u 3 otpremila devojčice kod sestre, nek' se igraju malo. A ja skuvala čaj pa i ja da odmorim. Ana [sm=bravo.gif] za bebicu,stavljaj stomačić da ga vidimo!! Mimice, bolje su. H još slini a L se i dalje žali na stomak ali dobro je kakva je bila. A ti si kao i ja. Ja opet prehlađena! Meni dlake jedva rastu[sm=zmeden.gif]kosa baš dosta,vidim po šiškama,skraćujem ih svake 3-4 nedelje, a noge mogu komotno da ne brijem po 10 dana,ne vide se. A za gospođicu,već sad je teško dohvatim i to traje po 15 minuta[sm=zmeden.gif] šta će tek biti... Kad već pričate o bolovanju,ja sam bogami svaki put otišla na bolovanje svaki put čim je test bio pozitivan [sm=smiley36.gif] i ovaj put samo u petak uradila test, na poslu saopštila da odlazim na trudničko, odradila što sam bila u rasporedu do ponedeljka i u utorak bolovanje!! Plata mi je skoro ista,radila - ne radila,pa radije ću biti kući sa decom nego na poslu sa budalama.
|
|
|
|