Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat] (8.12.2016 8:31:36)
|
Jutro drugarice! Ja ustala, moji svi spavaju! Srećom,noć je opet bila mirna,obe su spavale dobro,bez buđenja[sm=bravo.gif] Nego je meni nešto muka i boli me stomak, valjda nisam dobila stomačni od L[sm=smiley13.gif] Krin,šalji princeze ako je ostala bar jedna,njam! Micinam, po kakve karte to ideš? One kartice za odobren boravak, sejour ili kako se već piše? Ili lične karte? E da,da to nije "meringue powder", taj prah za puslice,što kažeš? U translate-u mi na francuskom piše "creme tartare" evo šta piše za taj cream :"a white, crystalline, acidic compound obtained as a byproduct of wine fermentation and used chiefly in baking powder. The commercial production of tartaric acid begins with potassium hydrogen tartrate obtained as a waste product from the wine industry. Examples of cream of tartar: Other examples are bicarbonate of soda, cream of tartar , calcium oxalate, and saltpetre.Potassium bitartrate, also known as cream of tartar , is a weak organic acid. Ne znam čime to da zamenim u testu,da li je sličnije vinobranu ili prašku za pecivo?
|
|
|
|