Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat] (18.12.2016 23:45:10)
|
Veče [sm=nosecka.gif] Sad mi provirio muž u spavaću,kaže spavaj[sm=smiley1.gif] A ja nešto pod utiskom, bili su nam danas kumovi,baš nam je bilo lepo, devojčice su uživale, izigrale se,dobile poklone, jedva su zaspale od uzbuđenja. Večerali smo,najela sam se kao prase, valjda mi neće presesti [sm=smiley13.gif] Kašalj i dalje tu, mislim se da sutra svratim kod dr kad već svakako idem u Dz da me posluša ili da nešto, jako mi smeta,boli me stomak već od kašlja. A sutra opet kod dr,brisevi i krv[sm=hudicek1.gif] Micinam, kod vas već raspust? Kod nas od sl.nedelje, do 23.se ide u školu/vrtić,i to u Vojvodini. Ako tako često ustaješ,nemoj da piješ uveče. Nalivaj se preko dana, a uveče, 2 sata pred spavanje prestani da piješ. Ana [sm=bravo.gif]za muža, svaka čast! Mm danas bio na vašaru i nije našao jelku! Sad čekam utorak da je kupi,svakako nam ne da da je okitimo pre 20.og. Mi uvek imamo živu jelku,tj sa busenom i obično propadne ako je dugo unutra. Ali imam jednu malu veštačku,pa ćemo nju u kuhinju i na nju će ići ukrasi koje je L pravila. Lampice i dekoracije na prozor su već postavljene,sad samo jelku čekamo[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|