Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat] (26.12.2016 16:50:20)
|
Dan drugarice! Ja ležim,odmaram, H spava, L igra igrice. Spavala sam od 23.30 do 08.15, a jedva sam ustala,dok nisam doručkovala osećala sam se tako umorno i slabo[sm=smiley13.gif]budila sam se nekoliko puta ali sam brzo zaspala opet. Pa ne znam da li sam stvarno umorna,ili sam možda ipak malokrvna? I sad bih mogla spavati,samo zevam,ali ne dam se[sm=smiley1.gif] Ana,odlična ideja,treba iskoristiti sniženja. Zumbule, nema potrebe kupiti skupa kolica ako ih nećeš iskoristiti! Mi smo naša iskoristili maksimalno. Svaki dan smo se šetali,osim kad je kiša, nosili smo ih svuda. Pošto smo planirali više dece uzeli smo skuplja, plus je L rođena u septembru pa da budu 3u1, sa tvrdom korpom koja je savršena za jesenje i zimske bebe,a mislim da prolećnim i letnjim bebama uopšte ne treba,pa je i to ušteda. Ali često su jeftina kolica dobra samo za 1 dete,brzo propadnu,pa za drugo već moraš da uzimaš nova (videla sam više takvih slučajeva) tako da treba dobro razmisliti,izvagati dobro rešenje. Micinam, čestitam, i dobro je da je malecka bolje. Degu,sad će on da krene[sm=bravo.gif] Samo da se H probudi i odosmo kod kumova da se dogovorimo za doček NG. Koji su vaši planovi za doček?
|
|
|
|