Mala Elena -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (27.12.2016 9:01:35)
|
IZVORNA PORUKA: eca89 IZVORNA PORUKA: Maraj nego mame koje radite u skoli ili vam muzevi rade , dobijaju li vam deca paketice? Jako me nervira to sto nije to kolektivno organizovano u prosveti. Malo pre litam koleginicu , kaze nece biti paketica [sm=zz_devil.png] Maraj, mm ovde u Slo.ne dobije paketić, ali dobije parice uz platu, pa možda je i bolje[sm=smiley36.gif]! Meni je žao zbog nje, zbog doživljaja Djeda Mraza! Mislim da zaovino dete dobija , ona je nastavnica matematike, ali joj muz nije prijavljen. Taj dozivljaj Deda mraza ne vazi za moje dete. Juce je bila ceo dan srecna sto ide kod deda mraza a onda kad smo uvece stigli , oni su prijem pravili pored ogromnog bazena u sportskom centru i ona je naravno htela da trckara i mozda, ne daj Boze upadne , pa je bilo plakanja i suza na pretek ! Tako da nam je to propali pokusaj .[sm=smiley13.gif] U paketicu opstine Vracar truba [sm=smiley36.gif] marka Verde mi je jedina poznata . Par sokica, krekeri, strudlice i kao tipa domacica i cokolada sa rizom [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|