RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 8:03:47)

Sanjice, ljubim te da ti bude bolje.
Andrea nocas užasno spavala, budila se i kenjkala, a nije bila gladna.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 8:11:18)

Suzi nismo ni Sofi odveli. Necu jos nesto da navuce. I ovako stalno nesto donosi i ona mukica posle nastrada. Bice jos deda mraza i za tvoje i za moje. A tvojim curicama to jos uvek nista ne znaci.
I ja htedo da kazem da ce te pregurati to nemirno spavanje, ali kad su deca bolesna od toga nema goreg.

vocicana -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 9:45:10)

Oh bre mame....[sm=smiley13.gif]
Kuvam kaficu, ko je za. Moze i cigarica, da se malo opustimo.

Animsaj9 -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 9:53:55)

kod nas otoplilo za viruse dusu dalo

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 10:00:02)

I kod nas je, zao mi sto bebi iz kuce nece izaci [sm=smiley13.gif]

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 10:00:11)

Sanjice, bitno je da su deca na sigurnijem, a mogu se slikati sa deda mrazom u nekom trznom centru...nisam sigurna odakle si...
Juce smo naleteli na fotografisanje sa dekom u Mega Rodi, ali mm nije bio za. [sm=smiley13.gif] Elena se juce na rr skupu nije htela slikati.

Maraj -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 10:34:29)

Dan mame. Ja sam vec pala s nogu. L je toliko poceo da se ljuti. Pa glavom udari o pod. Bas me umori. Sad ga je mama moja izvela napolje a ja da popijem kafu i rucak da spremim malo cu i dusom da danem
Da l se ljuti , sto trazi napolje da ide....ne znam sta mu je. Ne mogu da ga savladam. Kad krenwm da ga oblacim , ne mogu da ga obuzdam koliko se bacaka. A jaknu grize . Da l mubje vruce u stanu. Preznoji me svu dok ga ne izvedem napolje

sonyasha -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 10:39:38)

Jesam, sa jednim velikim i jednim mrvičastim dečakom, u nekoj lila bluzi. Ni ja tebe ne znam [sm=zmeden.gif]
Bedževi su bili prava stvar jer realno koga nisam prepoznala po dečici nisam ga ni prepoznala! dogodine daće Bog da organizujemo bedževe, staviću podsetnik pa mogu i ja da se pozabavim time kada dođe vreme [sm=bravo.gif]
IZVORNA PORUKA: Mala Elena

IZVORNA PORUKA: sonyasha

Joj ženske, što nam je lepo bilo na rr deki!!!! trckanje za decom, malo druženja i poklončići!!! uživancija!!! inače mali noćas konačno spavao pa je odmah sve super! lep dan vam želim!

Ja tebe ne znam [sm=smiley13.gif] Da nisi ti bila kod tramboline sa decakom ?

sonyasha -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 10:47:02)

Jeziv virus, nadam se da brzo prođe i da i vi i dečica brzo ozdravite. Što se tiče slikanja u vrtiću, ako budemo zdravi idemo, toliko je svuda bolesnih da ako nas bude htelo naćiće nas u prodavnici.

suzi kju -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 11:05:00)

Ja ipak ne bih da rizikujem da ih vodim na slikanje. Tek su par dana zdrave,neka au kuci. Mozda i grešim ali dobro.

Nego zadnjih dana sam toliko napeta i nervozna, sve me nervira, ne mogu da podnesem zimu i zatvoren prostor.
Jos su one toliko nervozne, samo kenkaju nešto, mozak me boli od njihovog dranja,a nemam nikakvu pomoć. Nema ko da ih izvede bez mene, nemam ni pola sata za sebe,i kad izadjem večito žurim. Ma bas sam skenjana ,na izvinete na izrazu.
Jel sebi vi nekad ovako osecate?

Maraj -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 11:32:03)

Suzi...upravo se tako osecam. Pisala sam gore. I L je jako jako nervozan. Trudim se da budem smirena.... sva sreca mama mi je blizu pa ga je ona sad izvela. Pricale su mi mame da su zimi "najgori" u kuci. I izgleda da je to to. Zato je nervozan. A ne da da se oblaci. Preznoji me dok ga obucem.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 11:34:45)

suzi totalno se i ja tako osecam. I nesto tuzna. Socijalni zivot nam je nula. Jedino sto idem na posao, pa tamo vidim neke ljude ali ni malo simpaticne.[sm=smiley36.gif]
Kod T je virusno. Sad smo odradili krvnu sliku. U svakom slucaju mm ih vodi na pregled.

suzi kju -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 11:39:50)

Sanjice moj je socijalni zivot u minusu onda.
Tačno bi sutra otišla na posao [sm=hudicek1.gif]
Malopre pričam sa mamom i ona kaže da idemo kod njih, a kako, treba nam dosta para za put, msm nije to neka ne znam ni ja kolika suma, ali bi s tim parama zivela ovde nedelju dana.
Valjda naidje dan pa me sve stigne.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 11:46:48)

Mene Suzi deprimiraju ljudi sa smrknutim facama, a tih na poslu ima dosta.A moji mi jako nedostaju.[sm=smiley13.gif]

suzi kju -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 11:51:37)

Moj je kolektiv velik,i mogu da izdvojim nekoliko ljudi s' kojim mogu da popijem kafu i popricam, odem na pauzu sa njima i sl.
Ove mrgude umem fino da ignorisem pa me ne dotiču mnogo.

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 11:51:51)

IZVORNA PORUKA: suzi kju

Nego zadnjih dana sam toliko napeta i nervozna, sve me nervira, ne mogu da podnesem zimu i zatvoren prostor.
Jos su one toliko nervozne, samo kenkaju nešto, mozak me boli od njihovog dranja,a nemam nikakvu pomoć. Nema ko da ih izvede bez mene, nemam ni pola sata za sebe,i kad izadjem večito žurim. Ma bas sam skenjana ,na izvinete na izrazu.
Jel sebi vi nekad ovako osecate?

O daaaaaaa
Jako me sve to baca u depresiju.
Ni sa kim se ne gledam, mozda jednom u 20 dana [sm=smiley13.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 12:12:41)

Suzi, samo da ti kažem, glupo ti je pitanje [sm=smiley36.gif] Ja sam totalno u autu zadnjih mesec, dva. Prošle nedelje me izvadilo sto mi drugarica bila ovde i isla sam na sinovljeve treninge. U subotu je drugarov tata doneo kupus i kolenicu, pa smo isli ranije na fudbal i ostali kasnije. Bilo je lepo zezanje. Ali mi je sve to pokvarilo koleno.

branki* -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 12:28:45)

Ja u busu,vracam se iz skole..jutros neki kucici laiali na mene,toliki mi je stres da me glava i dalje boli!sta drze tolike dzukele po dvoristu,a niko vezan nije i laju ,a ograde nema!!
Inace,suzi ja sam u istom takvom raspolozenju kao ti,samo sta ja radim,ali nema puno ljudi sa kojima ok komuniciram...

emicaa -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 12:31:54)

Voci meni treba nesto drugacijeg sastava da se opustim [sm=smiley36.gif]
Nesto sam od jutros strasno nervozna.David je na kraju zaspao u 7 i ustao u pola 8.Nista ga ne muci ali nece da spava.
Suzi nista drugo,samo da su zdravi i da spavaju [sm=smiley36.gif]

sonyasha -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 12:50:59)

Joj Emice, bukvalno, da su zdravi i da spavaju....
Mene samo mm nervira, izgleda da svu tu frustraciju zatvorenim prostorom i nedostatkom socijalizacije reflektujem na njega...on je u fazonu lako je tebi i onda bi mogla u top da ga stavim[sm=hudicek1.gif]
Inače sam hiper društveno biće a njemu niko ne treba pa valjda otud i nerazumevanje. Još kada pomislim da od marta tražim posao, pa razgovori pa testiranja [sm=zz_eek.png][sm=zz_hot.gif][sm=smiley23.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 13:18:18)

Mm vodio decu kod dr. Sofija je opet fasovala pocetak bronhitisa.A T dobila AB. Crveno joj je grlo. I ovog puta dr nije nista naplatila. Bas nam je neprijatno.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 13:25:37)

Joj Sanjice, pa dokle više?? Mice male.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 13:33:48)

Ja sam jedva izdrzala dva casa. Sva sam se preznojavala. Pom.direktora mi je rekao ako mi ne bude sutra dobro da se ne usudim da dodjem.
Pored silne ove brige narucila sam sebi haljinu na snizenju.[sm=smiley36.gif] Samo mi treba kesic.[sm=smiley36.gif]
Idem da im zakuvam supicu, pa da legnem i ja.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 13:34:36)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Animsaj, hvala ti 😘 i ja se iskreno nadam.
ME, u četvrtak sam nosila hranu za kuce( 10kg) i jos neke kese uz stepenice i tada me je zabelelo koleno. Nastavila jos po par kesa i bebu u jajetu. Posle sredjivala kupatilo od plafona do poda i setala kuce, po ne bas ravnom terenu 40-ak minuta. Par sati posle krenula niz stepenice i suze na oci.
Od tada jedva hodam.

Sanjalice, evo, da se ne ponavljam po svim temama :)

eca89 -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 13:42:13)

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Suzi nista drugo,samo da su zdravi i da spavaju [sm=smiley36.gif]

Emice, legendo[sm=smiley36.gif]!

Evo i mene u klub neraspoloženih, nevoznih, bolesnih, grrrrr ujedala bih[sm=zz_banghead.gif]!
!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>