RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

eca89 -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 14:19:12)

IZVORNA PORUKA: branki RR

Ja u busu,vracam se iz skole..jutros neki kucici laiali na mene,toliki mi je stres da me glava i dalje boli!sta drze tolike dzukele po dvoristu,a niko vezan nije i laju ,a ograde nema!!
Inace,suzi ja sam u istom takvom raspolozenju kao ti,samo sta ja radim,ali nema puno ljudi sa kojima ok komuniciram...

Joj, draga vjerujem da si se uplašila, ja ih se baš bojim!
Nego ne pišeš ništa, šta je sa Bokom i sisanjem? Budi li se jesi li joj ukinula noćno sisanje?
Ljubi drugare[sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]!

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 14:23:48)

I ja se bojim pasa, pa verujem T zasto se boji. Ona se jedno vreme bukvalno tresla kad ih vidi. Skoro sam i sanjala da su me napali. Probudila sam.se jecajuci. Kad sam bila mala ujeo me je pas.

suzi kju -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 14:23:58)

Eco dobro došla u klub nervoznih i neraspoloženih [sm=smiley36.gif]
Branki ja mrzim kerove! !!#Mnogo,i previše. Valjda i osete da ih ne volim i da ih se plašim pa stalno laju na mene.

eca89 -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 14:29:29)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Kad sam bila mala ujeo me je pas.

Isto. I sad imam ožiljak na nozi.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 14:31:04)

Mene je ujeo za guzu. [sm=smiley13.gif] Ne volim ni macke, ni ono njihovo zavijanje. Bojim se tog zvuka.

popkica bebic -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 14:33:12)

Zene drage, ja sam stalno nervozna. Obozavam svoju decu i sve bih zarad njih zrtvovala, ali od kako se V rodio, nonstop sam u kuci, a otkako je mm svestenik, socijalni zivot mi je nula. Zivimo na selu gde ima malo mladih, gde svi bolje od nas znaju o nasem zivotu i sl. Frustracije i nervoza sa svih strana. Deca stalno bolesna i taman s njima trpis njihovu muku, onda predje na nas a nema pomoci ni od koga. Mm je vecito umoran, cesto i ne govori kad dodje iz parohije, a ja ga cekam po ceo dan da s nekim progovorim koju. I onda vicem i histerisem kad god deca naprave haos. Pa posle placem i mislim da sam nemajka i uzasno je...

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 15:19:59)

Jaoo Popkice, sve mi je poznato i kod nas ima takvih dana. I naravno uvek mislim da je samo kod mene tako. Da se svi druze i izlaze a samo ja sedim zabijena u kuci [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]
Cim izadjem bar pola sata sat da prosetam drugacije se osecam a da ne govorim kad sednem s nekim kafu da popijem...druga zena!
Mm dodje kuci i umoran ne prica mu se a ja kao malo dete ajde pricaj, pa popizdim kad ode da spava.. ma sve mi je pzonato. Ali tako je kad su deca maala.

emicaa -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 16:03:58)

I mene je pas ujeo za nogu ali ja ih i dalje obozavam.T isto tako.I nikad mi nije bio problem proci pored lutalica jer nikad nisu ni zarezali na mene.Mislim da oni osjete ko ih voli a ko ne.Rodja od mm ima ogromnog vucijaka koji me vidja dva puta godisnje ali kad izadjem iz auta on meni pred noge i sve cetri u vazduh,isto i sa Dorom.meni je bas bitno da voli zivotinje i da ih se ne plasi.
Ecika jel ti muz ozdravio?
sanjica njih je bas zaredalo,mukice male
Popkice nisi ti uopste nemajka,pa i ja sam ponekad ista takva.Posle se rastuzim sto se izgalamim na Doru ali sta sad.Nije lako biti mama

eca89 -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 16:31:29)

Emice i ja ih volim, nemam ništa protiv, ali se bojim, to je jače od mene, šta da radim!

Milena18 -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 16:36:57)

Ćao mamike!
Suzi, ma sve se osećamo tako s vremena na vreme, a bogami ponekad taj period i potraje. Baš juče pričam sa mm kako je glupa zima kad imaš bebu. I kad izađemo, to je na kratko, ako odem negde sama trčim da se što pre vratim kući jer ona sisa...
Ja volim pse, ali malo manje od kad sam pre par godina počela da vozim bicikl ponovo. Nekoliko puta su me napadali onako u čoporu, baš je strašno bilo. Ali isto mislim da je važno da dete voli životinje. Mi imamo macu, M se oduševi kad je vidi.

LauraAndrija -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 16:59:47)

Kod mene taj period traje duže. Mm na terenu, ja sama sa decom, ne mrdam nigde. U poslednje vreme sam baš nervozna.

Mariya -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 17:58:50)

Dan mame!
Nisam Vam pisala milion godina,sad sam sve pročitala unazad dok je H spavala, jedno 7-8 strana. Ali slabo sam upamtila [sm=smiley36.gif]
Sanjice, zar su opet bolesne[sm=smiley13.gif] A i ti sa njima. Mislim da je vreme da ti uzmeš bolovanje, njih izvadiš iz vrtića i lepo budete kući,ozdravite i čuvate se bar nedelju dana.
Moje su zdrave, kuc-kuc da ne ureknem,u sredu će biti 2 nedelje [sm=bravo.gif] Mada L kašljuca nešto ali ne sline i nemaju T, to je velika stvar!
Kako bre ne volite pse i mačke? Ja sam cat person, mačke obožavam,koliko god da su šugave, prljave,ja bi svaku dovukla kući, samo mi mm ne da[sm=smiley1.gif] pse ne volim toliko, samo našeg labradora, i mene je ujeo jedan u 6.razredu ali ne plašim ih se. Moja L je kao emica, najbesniji pas, onaj koji je nikad nije video i laje na sve i svakog, kad mu se L približi postaje mazan kao mačka[sm=zz_eek.png] Neverovatno! Moj deda je bio takav,psi su ga obožavali.
Ja ću žene isto da vam kukam malo,meni je žene tako grozno, jako me muči želudac. Jela,ne jela, boli me kao da je pun kamenja i noževa[sm=smiley19.gif]leđa me ubijaju, bezvoljna sam,umorna, a mališa se još uvek nije okrenuo[sm=smiley19.gif]
Ne mogu da se žalim na društveni život, ja jedva čekam da smo sami i kući! Sad u decembru smo se baš družili,više puta nedeljno smo ili išli negde ili nam je neko dolazio,baš nam nije dosadno. Samo da mm donese mleko i odosmo kod kumova. Sutra dolaze drugaricine ćerke. U sredu na deda mraza u školu mm.

Milena18 -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 19:17:43)

Mariya, super što ste zdravi!
Tako bih i ja isto svaku mačku, a posebno mače, dovukla kući. Ali naša maca se ljuti, kad god sam probala da usvojim još neko mače, ona se kostrešila, frktala, a bilo je i šamaranja [sm=smiley36.gif] I onda bi to mače posle par dana misteriozno nestalo...
M je danas dobila prvi paketić od tatine škole, mada su u njemu samo slatkiši, tako da smo u stvari mi dobili paketić [sm=jezicek.gif] Verovatno ću je voditi da se slika sa Dedom kad moja firma bude organizovala. Jeste da sad ništa o tome ne zna, ali možda će joj kad malo poraste biti zanimljivo da gleda fotografije.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 19:57:40)

Volim i ja pse, ali ipak se ovih na ulici plasim kad se stvori copor pasa.
Maryia nece ici sad u vrtic. A od petka je meni raspust tako da ih ne saljemo u vrtic dok ne pocnem ds radim. A onaj duzi februara sto imam opet nece ici. Mada, bi T i trebala da ide jer je predskolac. Povukla bi je i zbog vakcine koju prima zbog skole. Krece i sistematski. Upis. Vec me hvata frka, ali znam da ce ona lako da se snadje u skoli. Ona svaku pricu upija kao sundjer.
Danas da ih vidite kad smo isle da joj vade krv. Ona place kao kisa. Kad sam ju je uzela, Sofija ju je sa druge strane drzala za ruku[sm=smiley27.gif] Ona je takva hrabrica da nemam reci.
To bih trebalo da pisem u temi "Pohvalite vasu decu".
Nego zene bas se bojim uvece da se vracam sa.casova. Pre neki dan su neku devojku pretukli na ulici i to u centru. [sm=smiley13.gif] Meni je skola da kazem na periferiji i ulicnog svetla nema. Mm mi kaze da uzimam kola ako se plasim.

Ed83 -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 20:23:03)

Joj zene, sve vas razumem...mislim da svima nama tako dodje zuta minuta, jbg.. Ja pokusavam svaki dan da izadjem sa njima... jedino kad je bas jaka kisa onda bas i ne izlazimo... juce je rominjala ceo dan i bili smo sat vremena vani.. znaci i njima a i meni vala...
Ja sam i zaboravila na pse lutalice (ovde ih nema), ali ni meni ne bi bilo svejedno da ih vidim tako u coporu[sm=smiley24.gif]

eca89 -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 20:48:00)

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Ecika jel ti muz ozdravio?

Jest Emice, ali 2mjeseca je na bolovanju do kraja decembra. A, mi idemo sad dole na odmor, bicemo 3 sedmice!

emicaa -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 21:19:21)

Eco blago vama,mi jos necemo a pozelila sam otici,iako dio mene ima ogroman strah i dalje.
Danas smo bazelu naisli na neki poligon gdje skejteri vjezbaju,Teodora je se odusevila.Pitala me jel moze i ona tako,rekla sam joj da samo mora jos porasti i moze .I sad kad je legla prica o njima,bas su ostavili jak utisak na nju.

Maraj -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 22:13:41)

Vece mame. Mi imali "radnu akciju" u stanu. Sutra nam dolazi nova ugaona garnitura , pa smo ovu staru izbacivali. Jedva cekam da stigne nova. Sutra cu samo da poskidam zavese i potrem pod lada L posaljem napolje sa mojom mamom.

nego mame koje radite u skoli ili vam muzevi rade , dobijaju li vam deca paketice? Jako me nervira to sto nije to kolektivno organizovano u prosveti. Malo pre litam koleginicu , kaze nece biti paketica [sm=zz_devil.png]

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 22:15:30)

Jaao ja volim pse ali samo "proverene'''' [sm=jezicek.gif]
Ne volim da sretnem skitnice po ulicama pogotovo sad kad imam decu [sm=smiley13.gif]
Nije mi ni malo drago, i da se pitam bila bih mnogo strozija po pitanju zakona o lutalicama!
Sad su i kucici dobili prava pa mogu da da ujedaju ljude, napadaju decu ,ubijaju penzionere..... nikako mi se to ne dopada!

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 22:25:32)

Pre neki dan mi kaze koleginica je kod nas u gradu pit bul je napao devojcicu. Lice joj je unakazio. I vlasnike bih kaznila sto ne stavljaju korpe.
Maraj, mi dobijamo po detetu 1.500 dinara. Ja nisam u sindikatu. Ali ta suma je jako mala da bi nesto kupili detetu, pa svi dodaju pare.

Milena18 -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 22:42:20)

Maraj, moj muž radi u školi, oni isto dobijaju po 1500 dinara + Swiss Lion slatki paketić.

Mariya -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (27.12.2016 0:25:01)

Veče mame!
Mi došli od kumova, dogovorili se za doček[sm=bravo.gif] brzinski okupali devojčice i u krevet.
Maraj, mm radi u školi, deca redovno dobijaju paketiće. Svake godine pošalju pismo-pozivnicu,naslovljenu na dete/decu (baš mi je simpatično kad je napisano za L i H[sm=smiley1.gif]) gde ih pozivaju da tad i tad zajedno u toliko i toliko dočekaju deda mraza[sm=smiley1.gif] uvek bude neko posluženje,slatkiši, slaniši, sokić i uvek je veselo, bude oko 15oro dece.
Mislim da je to preko sindikata, ali nisam sigurna.

dijana1* -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (27.12.2016 1:01:23)

Vece mame[sm=smiley1.gif]
Sinoc smo se vratili u BL. Ne znam da li ste citali u novinama za guzve na granici. Ono je strasnoooo!!!!! Uopste nije bitna nacija ljudi, nego koliko tu ustvari ima zena i male dece. Nikada u zivotu nisam videla toliku guzvu. Ljudi su svirali, ma poludeli su. Vidim da su cekali i po 12 sati.
Kosta mi se razboleo, prvo sam mislila da ga boli glava zbog puta jer smo stalno otvarali prozor zbog kuce ali evo i mene ceo dan boli glava i grlo i Uros je nervozan i boli ga dok guta tako da verujem da je ipak viroza. Sinoc na 3 min od kuce ispovracao sve po autu. Danas je vec bolje.
Ispeglala sam sada gomilu vesa i idem na spavanje. Mrtva sam !
Ljubim vas sve i da mi bolesna decica sto pre ozdrave[sm=smiley31.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (27.12.2016 7:35:42)

Jutro
Jao Di verujem , sad u vreme praznika je katastrofa na granicama, a i na naplatnim rampama po auto putu. Isto kao i leti doci na naplatnu vikendom je da se upucas!

dijana1* -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (27.12.2016 8:08:35)

Anck ovo nije bilo klasicno cekanje, pokazes pasos i prodjes. Nego su izmislili da moraju ljudi imati neku potvrdu da bi prosli. Guzva je bila pa kilomerar kada se udje u Srbiju i skroz do kucice za putarinu u Hrvatskoj. Pa ti vidi.
Mi smo u petak iz BL do BG preko Bijeljine putovali 7 sati, vodili smo kucu pa smo zbog njega isli okolo, ince idemo preko Hr. Sva sreca pa smo ga vodili, spasio nas je . Nas prijatelj je cekao 6 sati. Ali cekati 12 sati, uzas!!!!!
Evo dojim U da nastavi spavati da mogu K da odvedem u vrtic.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>