Mariya -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (26.12.2016 17:58:50)
|
Dan mame! Nisam Vam pisala milion godina,sad sam sve pročitala unazad dok je H spavala, jedno 7-8 strana. Ali slabo sam upamtila [sm=smiley36.gif] Sanjice, zar su opet bolesne[sm=smiley13.gif] A i ti sa njima. Mislim da je vreme da ti uzmeš bolovanje, njih izvadiš iz vrtića i lepo budete kući,ozdravite i čuvate se bar nedelju dana. Moje su zdrave, kuc-kuc da ne ureknem,u sredu će biti 2 nedelje [sm=bravo.gif] Mada L kašljuca nešto ali ne sline i nemaju T, to je velika stvar! Kako bre ne volite pse i mačke? Ja sam cat person, mačke obožavam,koliko god da su šugave, prljave,ja bi svaku dovukla kući, samo mi mm ne da[sm=smiley1.gif] pse ne volim toliko, samo našeg labradora, i mene je ujeo jedan u 6.razredu ali ne plašim ih se. Moja L je kao emica, najbesniji pas, onaj koji je nikad nije video i laje na sve i svakog, kad mu se L približi postaje mazan kao mačka[sm=zz_eek.png] Neverovatno! Moj deda je bio takav,psi su ga obožavali. Ja ću žene isto da vam kukam malo,meni je žene tako grozno, jako me muči želudac. Jela,ne jela, boli me kao da je pun kamenja i noževa[sm=smiley19.gif]leđa me ubijaju, bezvoljna sam,umorna, a mališa se još uvek nije okrenuo[sm=smiley19.gif] Ne mogu da se žalim na društveni život, ja jedva čekam da smo sami i kući! Sad u decembru smo se baš družili,više puta nedeljno smo ili išli negde ili nam je neko dolazio,baš nam nije dosadno. Samo da mm donese mleko i odosmo kod kumova. Sutra dolaze drugaricine ćerke. U sredu na deda mraza u školu mm.
|
|
|
|