RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

suzi kju -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (27.12.2016 16:01:53)

Ja sam okitila jelku prw neki dan. Bas me nekako smiruje kad je gledam .
A njih dve oduševljene lampinjonima. Cim otvore oči pokazuju, i ja ih uključim a one odmah osmeh na lice. I kad pitam gde je jelka one pokazuju prsticima ☝☝

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (27.12.2016 16:17:01)

Mi cemo veceras jelku okititi ako stignem.
Nisam otišla kod lekara, muz na terenu, komplikovano mi sve to. A i plasim se da ne donesem od lekara neki virus.
Malo pre sam namazala mast od Gaveza, peklo uzasno. Sad dok ne boli toliko da uspavam bebu i slozim odecu.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (27.12.2016 16:27:43)

Ivana bas si zeznula koleno.[sm=smiley13.gif] Nemoj toliko da radis kad ti muz nije tu.
Mi smo se inhalirali. T ruca. Bila mi je svek.bolje da nije. T koja nikad nista ne prica sta mi radimo i gde idemo sad joj je sve istrkeljisala. Zato sto joj je mm rekao da to ne radi. I sva radosna prica mm kako je pokazivala slike sa mora. Kad je shvatila sta je rekla briznula je u plac. Jadno dete. Kad sam krenula na posao sipala sam u spric AB koji mora da da T. Ona kaze da ne zna kako da joj da. Poludela sam. Nista me ne pitajte.Zato je ne zovemo. Srecom mm je brzo dosao. Nesto mu se zakomplikovalo.
uzela sam sutra slobodan dan. Ne vredi. Moram i ja da odlezim.
Haljinu sam probala. Velicina za mene. Svidela se kako mi stoji i mm i Sofi.

Odoh da rasklonim krs u kuhinji i da iscedim sok deci. Brisem posle na cas.

emicaa -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (27.12.2016 18:30:57)

Ja sutra ostajem duze na poslu i jedva cekam da mm ostane sam sa njima [sm=smiley36.gif] najduze sto je bio su dva sata.
David opet slinavi a Dora i dalje kaslje.Ako do proljeca ozdravimo bice super

suzi kju -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (27.12.2016 20:40:10)

Emice znači sutra ce im biti veselo [sm=smiley36.gif]
Sanjice baš super da je haljine dobra. Ja se ne bih usudila da poručim sa neta išta pd garderobe. Dok ja to ne pipnem i ne probam ništa.
Mi bili do prijatelja malo se družili, sad došli kuci. Jos malo pa spavanje, mrtva sam umorna. Sutra mm slobodan jeeeej

branki* -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (27.12.2016 21:00:37)

mame,da se javnem na brzaka,citala sam samo poslednju stranu,kad legnem,citacu sve.sanjice,super za haljinu.a,sto se tice sveki,jesi zato besna u negativnoj?
nama turbo dan,od jutros.radila do 3,pravo sa posla u vrtic po decu,trci kuci da se presvuku i jedu,pa opet u vrtic,boza imao priredbu od 5,a od 6 na neki rodjendan,pa sve do malopre...sad da skuvam supu za sutra i nesto jos skarabudzim.u cetvrtak deda mraz kod boke u vrticu,u petak opet kod boze.sutra paketici kod mm u firmi,totalni haos!u nabavku za ng jos nismo bili,ima da nas sacekaju kilometarski redovi i moji zivci ce da stradaju,poslacu zato mm.ova nedelja je ludnica!

eca89 -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (27.12.2016 21:02:54)

Branki draga, ja sam te pitala kako Boka i sisanje?
Budi li se još noću?

branki* -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (27.12.2016 21:10:03)

eci,pisem u temi[sm=smiley31.gif]

MishMash -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (27.12.2016 21:28:44)

Ivana, kad se vraća tm? Baš je nezgodno kad je sve na tebi, ja pucam po šavovima i fizički i psihički. Umalo da zaboravim, mm se kune u Nimulid gel. Poslednji put mu je bol u ledjima nestala za dan od tog gela, još sam od par ljudi čula da je dobar. Ljubim te puno, nadam se da će proći već jednom[sm=smiley31.gif]

U Mašinoj grupi se pojavio šarlah, povukla sam je iz vrtića i danas čujem da su se pojavile i boginje. Ona je danas dobila temperaturu[sm=hudicek1.gif] Ovo je neko ludo vreme, na sve strane neki virusi i zaraze. Dodje mi da se zabarikadiram u kuću do leta[sm=smiley36.gif]

Sanjice, kako su tvoje devojke?

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (27.12.2016 21:36:02)

A jao Branki shoping za NG , ni mi jos nismo ali cekam parice u cetvrtak pa tek onda.

Maraj -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (27.12.2016 21:37:10)

Vece mame. Ja sam danas pala s nogu. Ceo dan sam ribala kucu. Pomerala tepihe. Prala prozore , potirla pod. Sve to zato sto treba da stigne nova ugaona. Kad su je doneli , to je bio blagi uzas. Nista od stofa nije bilo zategnuto. Sve visi. Krivo usivena. Ma nije nam bilo dobro kad smo je videli. Cak ni boja nije , koju smo narucili. I momci koji su je raspakovali , videli da je felericna sva kao da je neki ucenik krojio. I vratili smo je. Sad sta cemo za pare...valjda ce nam vratiti...ma nije mi dobro...a bas smo hteli da se ponovimo za Novu...

Animsaj9 -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (27.12.2016 21:41:22)

Jaooo Maraj uzas!!! Znam. da si pisala da ste uzeli, pa od koga ste uzeli? Jeste zvali za povraćaj novca?

branki* -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (27.12.2016 21:54:41)

Uh,maraj,bas uzas!verujem da si odlepila!ja bih.
Anck,ja pojma nemam kad cemo,radimo do tri,a popodne samo igraonice i deda mrazovi,u subotu cemo da zaginemo,a kad cu da stignem onda da spremim!

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (27.12.2016 21:59:19)

Maraj, bas mi je zao. I j bih poludela.
Mishu, muz je otisao na tri nedelje , vraca se 10.01. pa 15.01. ide na nedelju dana.
Nije on meni od neke velike pomoći, ali bi sad morao[sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (27.12.2016 22:01:16)

Uh,ivana[sm=smiley13.gif]a,sinu,je l bar blizu skola?ti sad svud sa njih dvoje ides!

suzi kju -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (27.12.2016 22:04:47)

Ja u shoping idem samo jos za neke sitnice za paketice ,neki slatkiš da napravim, rusku salatu i nešto od pića, a to mi je sve prekoputa pa ne zurim.
E veću kupovinu planiram za Badnji dan i Božić.
Meni docek apsolutno ništa ne znači. Mm radi tog dana a ja cu svakako u krevet cim uspavam decu.
Ivana bas težak period za tebe. Da brzo prodje to koleno!

degu -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (27.12.2016 22:08:40)

Joj Maraj bas mi je zao, bas si se radovala :/

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (27.12.2016 22:25:07)

Jao Maraj ja bih poludela, jos tako kad sve.lepo isplaniras... Jos.vise poludis. A da trazite opet tu garnituru sto ste hteli.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (27.12.2016 22:42:50)

Branki, u negativi se odnosilo na nju. Nisam besna vise, ali pisala bih svasta
Od veceras i Sofi je pod temperaturom.[sm=smiley19.gif] Zakazali smo ujutru pregled.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (27.12.2016 22:48:55)

Sanjice, i ona temperaturu? Pa, ne verujem vise.
Branki, dodje mi mama kad moze, ali ona radi i stvarno ne mogu ni nju da cimam mnogo. Sin u skolu i iz skole ide sam, to mi je olakšanje. A mogu i samog kuci da ga ostavim, ako je neka frka.
Zadnjih dana se bas "stedim", i po kuci samo ono sto moram.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (27.12.2016 23:00:34)

Ivana ja cu stvarno da se roknem. Ona dusica i pored temperature je igrala uz muziku. Jela lepo. Moracu veceras da dezuram da odmenim mm. On je sinoc dezurao. Izgleda i njega lomi prehlada. Meni je mnogo bolje jer sve na nogama podnosim.

jess021 -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (27.12.2016 23:13:51)

Mame, stvarno sam imala zelju da iscitam gde sam stala pre neki dan, ali nema sanse. Mi smo dobro, M je malo zapusen nosic, pa joj to smeta, ali proci ce. Bili smo prosle nedelje na kontroli, super je napredovala. Lenka je sou program, samo nesto prica, non stop je u akciji.
Sanjice, da sto pre ozdravite.
Ivana, sta bi sa nogom? Nisam ispratila.
Pitam veceras mm sta cemo za NG, kaze kad uspavamo decu bacamo se na pravljenje sarme i ruske salate[sm=smiley36.gif]
Sto se tice paketica kod mm u firmi dobiju vaucere za dexy co sa bas lepim iznosom. Lenka je ove godine iskoristila i svoj i sekin.
Odoh da spavam, ljubim vas.
Mariya, hvala jos jednom[sm=smiley31.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (28.12.2016 6:25:48)

Jutroi mame
Ovo moje cudo budno od pola 6 [sm=zz_big_green.png] ..dusa mi spava!

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (28.12.2016 6:41:44)

Dobro jutro.
Spremam sina za skolu i usput opet objašnjavam nejednacine. A oboje ne znamo ni kako se zovemo.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (28.12.2016 7:53:52)

Grozna noc. Mm i ja smo kao prebijeni. Sofi je bas isla visoka temp.U toku noci je dobila napad kasljanja i svu veceru je povratila. Morali smo da je kupamo, jer joj je i kosa smrdela od toga. On ode na posao, a Sofi je dosla kod mene u krevet. Gleda neke princeze na tabletu. Imamo u 11 zakazano kod dr.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>