Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 28.12.2024 10:40:37
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Da li je ok.visina i tezina za uzrast od 4/5 godine, visina 103,a tezina 16.5, devojcica.? Za devojcicu je, za uzrast koji ste naveli, sasvim uredu ta visina i telesna tezina.
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 28.12.2024 10:45:54
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Sta je dobro za imunitet kod dece?9 god4 god.i 11 meseci deca .. Za decu u uzrastu od 4 i 9 godina za imunitet je dobro davati vitamine grupe B jer se zna kako i na kom nivou deobe imunih celija deluju, a bebi ne treba nista davati zato sto imunitet postaje zreo, sto znaci dostize nivo odrasle osobe, tek sa 3 godine.
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 28.12.2024 10:48:55
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Postovanje, Dobar dan. Cime mazati nosic detetu 7 god. kome povremeno izlaze neki sitni pristici koji imaju beli tvrdi deo. To prolazi samo ali dosta dugo stoji na nosicu i receno nam je da su to neke zlezdice. Trenutno nemazemo nikakve kreme,samo operemo sapunom. Javlja se najcesce leti kada se puno znoji. Hvala unapred. Tesko mi je da sigurno odgovorim jer ne vidim te promene.
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 28.12.2024 10:53:07
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Добар дан ...који је сируп најбољи за мешовити кашаљ .( и суви и зрели ) Дете 2 године ...хвала на одговору. Pravilo je da deci do pete godine ne treba davati sirupe za kasalj jer nemaju dejstvo zgog gradje i nezrelosti disajnih organa. Decija pluca tek sa osam godina dobijaju gradju odraslih .
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 28.12.2024 10:59:16
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Lijepi pozdrav Dr. Luka ..Djecak 7 g, ceste upale zeljzede slikovnice, natekne mu cvoric iza uha ove zime tri puta.. dva s antibiotikom trecu upalu uspjeli bez.. razlog, dali da trazimo uputnicu za orl? Upala zlezda je posledica infekcije bilo virusne ili bakterijske. ako je dete bolesno zlezde prate upalu sluznica gornjih respiratornih puteva, njihovo uvecanje nje za pregled kod ORL lekara vec za pedijatra i decijeg hematologa ako je potrebno.
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 28.12.2024 11:10:25
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Kako spreciti sekret da se spusti na pluca. Jedan dan kijavica, vec sledeceg dana krklje i ne moze da dise beba od 20 meseci Sekret se ne spusta na pluca vec infekcija pocinje sa gornjim respiratornim putevima pa onda dolazi do reakcije respiratornih organa, tako vasa beba reaguje. ne postoji nacin da to sprecite takva je reakcija vaseg deteta.
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 28.12.2024 11:13:30
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Dobar dan.Sta davati devojcici 6 god.za imunitet,krenula u predskolsko jedne nedelje ide druge bolesna.Kasalj kijanje mala temp. Najbolje rezultate daje grupa vitamina B, tacno se zna na kom nivou deobe imunih celija deluju. Ja sam imala dobre rezultate.
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 28.12.2024 11:15:42
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Cisim bornom kiselinom i mazem stanicid mast jel to ok? Ovu vasu poruku ne mogu da otvorim.
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 28.12.2024 11:20:36
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Beba od 4mjeseca pored upale uva za koju uzima Almacin sirup i inhalcije berodual, sad je pokupila boginje od starijeg brata. Mnogo lose doji, da li postojj nesto sto bi joj popravilo apetit, ublazilo patnju? U, mnogo je muke za bebu, ne postoji nista za imunitet u tom uzrastu. Upala uha, antibiotik i boginje sve smanjuje imuni odgovor, negujte bebu pojte je sto vise, neka jede koliko moze, procice.
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 29.12.2024 12:30:25
|
|
|
|
marketing RR
|
Dobar dan, imam blizance dva dječaka 2,5 godine idu u vrtić,svako malo su bolesni imate li neku preporuku za imunitet? Sada su u fazi afti u ustima? Hvalaa
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 29.12.2024 12:32:18
|
|
|
|
marketing RR
|
Dobar dan decak 2 godine jutros povracao sta bi mogla da mu dam da jede?
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 29.12.2024 12:33:52
|
|
|
|
marketing RR
|
Dete 7 godina. Uvecani krajnici, treci krajnik. Ceste upale. Da li je stvaranje belih naslaga u tzv. dzepicima pre krajnika, znak da su za vadjenje?
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 29.12.2024 12:34:38
|
|
|
|
marketing RR
|
Mene zanima kako se liječe zausnjaci? Antibiotik - da/ne?
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 29.12.2024 13:27:35
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Dobar dan, imam blizance dva dječaka 2,5 godine idu u vrtić,svako malo su bolesni imate li neku preporuku za imunitet? Sada su u fazi afti u ustima? Hvalaa Ja sam koristila i savetovala vitamine B kopleks, granule rastvorite ih u mleku. Dajite ih jednom dnevno. Dokazano je na kom nivou deobe imunih celija uplivisu i pospesuju deobu.
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 29.12.2024 13:31:02
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Dobar dan decak 2 godine jutros povracao sta bi mogla da mu dam da jede? Ako dete povraca treba ga nuditi vodom ali gutalj po guralj, ne trba ga siliti sa hranom dok se povracanje ne smiri, mozete ga nuditi sa plazmom, grisinima, barenim povrcem, supom. Dajete mu samo koliko dete hoce.
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 29.12.2024 13:34:32
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Dete 7 godina. Uvecani krajnici, treci krajnik. Ceste upale. Da li je stvaranje belih naslaga u tzv. dzepicima pre krajnika, znak da su za vadjenje? Potreban je pregled decijeg ORL lekara koji ce na osnovu izgleda treceg krajnika odliciti da li treba operacija, to je vazno zbog sluha. Ako dete ima vise od cetiri upale godisnje onda se razmislja o operaciji.
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 29.12.2024 13:36:43
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Mene zanima kako se liječe zausnjaci? Antibiotik - da/ne? Kod zauski je vazno mirovsnje, laka hrana, a o antibiotiku se razmislja na osnovu laboratorijskih nalaza i tezine klinicke slike.
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 29.12.2024 13:48:27
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Cisim bornom kiselinom i mazem stanicid mast jel to ok? Pomogli su mi daotvorim sliku, ima lepe prstice. Ovde se radi o infekciji, tako zvani panaricijum. Ja bih stavila Stanicid mast na hanalpast i savila da stoji nocu na prsticu, a ujutru, u toku dana, na hanzaplast bih stavila Povodon jodid stavila na prst posto ce dete nositi cipelice i patofnice. Tako radite i procice.
< Poruku je uredio marketing RR -- 29.12.2024 15:00:33 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici U zimsku šetnju obavezno, ali BEZ DUDE!Šetnje na svežem vazduhu važne su za izgradnju imunog sistema deteta, a niske temperature nisu razlog za ostanak kod kuć...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Купање бебе.
пеперутка16
Да ли сте купали бебу пре него што вам је пупчана врпца отпала?