Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 25.10.2024 18:23:12
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Da li sačekati sa mmr vakcinom da dijete propriča? Treba da pocne da izgovara reci, da razume sta mu se kaze. Konsultovala sam se sa defektolozima i psiholozima i takav stav smo postovali.
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 25.10.2024 18:28:02
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Dobro vece,beba 10meseci jede normalno ali je poceo da odbija mleko formulu I to poslepodnevnu I pred spavanje.ujutru popije 210 tj 230 sa.formulom preko dana nikad popije 150 a uvece skoro nista...Dajem mu nikad u snu na prevaru ali kad oseti ni tad nece da.popije...Da li je to što popije premala kolicina za njegovu dob I na koji nacin ga naterati da popije Dovoljno mu je cistog mleka, dodajite u hranu koju spremate, a najzdravije mu je davati kiselo mleko zbog fermentacije u toku dana, mozete ga izmesati pa da pije kao jugurt.
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 28.12.2024 3:49:00
|
|
|
|
marketing RR
|
Dobar dan , imam ćerku 4 i po godine i mladju 1 god , da li imate neku preporuku šta da im dajem za imunitet , da mogu obe da piju , često su bolesne ... Starija ide u kolektiv.
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 28.12.2024 3:49:18
|
|
|
|
marketing RR
|
Mene zanima mišljenje u vezi kozijeg mleka.U kom uzrastu deteta se može davati i koliko često?Juče od našeg pedijatra čujem(pošto sam mu rekla da sin ima 15 mes.ali već 2 mes.unazad mu dajem 2 puta dnevo kozije mleko.A pre toga je pio Aptamil običan) .Rekao je da ne smem davati nego samo 2 puta nedeljno da ubacim ,a da pije kravlje mleko.I kaže da se kozije mleko daje od 3-će ,4-te godine deteta.Kaže da su posledice fatalne i ako hoću pokazaće mi kakve simptome izaziva kozije mleko kod beba i male dece do 3-će god.Ako mi se može razjasniti jer dosta žena počne i manjim bebama davati,maltene odrastu na kozijem mleku deca.Hvala.
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 28.12.2024 3:49:43
|
|
|
|
marketing RR
|
Djevojcica 6 godina. Uvecani krajnici i ima treci krajnik.Ima ceste upale nisu jake blaze ali jako ceste i nisu pracene temperaturom. Cesto ima i zacepljenje usiju primjetno je da slabije cuje.Nos pretezno zapusen.Povremeno se stvaraju bjele naslage na krajnicima. Da li je preporuceno vadzenje stim da doktori kod kojih smo isli nisu za zbog straha da poslije nebude imala upalu zdrijela?? Hvala
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 28.12.2024 3:49:56
|
|
|
|
marketing RR
|
Poštovanje. Dječak 11.5 godina, preko mjesec dana temperatura koja ne prelazi 37.4. Nalazi svi uredni. U tom trenutku samo osjeća glavobolju i umor. Znam da to moze biti "normalna"temperatura ali njemu stvara problem. Sta moze biti uzrok? Hvala
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 28.12.2024 3:50:18
|
|
|
|
marketing RR
|
Da li je istina da laringitis prolazi sa ulaskom u pubertet? Hvala
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 28.12.2024 3:50:40
|
|
|
|
marketing RR
|
Postovanje, Dobar dan. Cime mazati nosic detetu 7 god. kome povremeno izlaze neki sitni pristici koji imaju beli tvrdi deo. To prolazi samo ali dosta dugo stoji na nosicu i receno nam je da su to neke zlezdice. Trenutno nemazemo nikakve kreme,samo operemo sapunom. Javlja se najcesce leti kada se puno znoji. Hvala unapred.
< Poruku je uredio marketing RR -- 28.12.2024 3:51:57 >
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 28.12.2024 3:50:51
|
|
|
|
marketing RR
|
Добар дан ...који је сируп најбољи за мешовити кашаљ .( и суви и зрели ) Дете 2 године ...хвала на одговору.
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 28.12.2024 3:51:03
|
|
|
|
marketing RR
|
Kako spreciti sekret da se spusti na pluca. Jedan dan kijavica, vec sledeceg dana krklje i ne moze da dise beba od 20 meseci
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 28.12.2024 3:52:05
|
|
|
|
marketing RR
|
Dobar dan.Sta davati devojcici 6 god.za imunitet,krenula u predskolsko jedne nedelje ide druge bolesna.Kasalj kijanje mala temp.
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 28.12.2024 3:52:52
|
|
|
|
marketing RR
|
Cisim bornom kiselinom i mazem stanicid mast jel to ok?
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 28.12.2024 3:54:15
|
|
|
|
marketing RR
|
Beba od 4mjeseca pored upale uva za koju uzima Almacin sirup i inhalcije berodual, sad je pokupila boginje od starijeg brata. Mnogo lose doji, da li postojj nesto sto bi joj popravilo apetit, ublazilo patnju?
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 28.12.2024 3:54:27
|
|
|
|
marketing RR
|
Dete 7 godina. Uvecani krajnici, treci krajnik. Ceste upale. Da li je stvaranje belih naslaga u tzv. dzepicima pre krajnika, znak da su za vadjenje?
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 28.12.2024 3:54:39
|
|
|
|
marketing RR
|
Dobar dan, imam blizance dva dječaka 2,5 godine idu u vrtić,svako malo su bolesni imate li neku preporuku za imunitet? Sada su u fazi afti u ustima? Hvalaa
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 28.12.2024 3:54:48
|
|
|
|
marketing RR
|
Devojcice 14 i 10 god nisu prelezale ovcije boginje.Da li ih vakcinisati?
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 28.12.2024 3:54:59
|
|
|
|
marketing RR
|
Da li je ok.visina i tezina za uzrast od 4/5 godine, visina 103,a tezina 16.5, devojcica.?
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 28.12.2024 3:55:10
|
|
|
|
marketing RR
|
Sta je dobro za imunitet kod dece?9 god4 god.i 11 meseci deca ..
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 28.12.2024 3:55:21
|
|
|
|
marketing RR
|
Lijepi pozdrav Dr. Luka ..Djecak 7 g, ceste upale zeljzede slikovnice, natekne mu cvoric iza uha ove zime tri puta.. dva s antibiotikom trecu upalu uspjeli bez.. razlog, dali da trazimo uputnicu za orl?
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 28.12.2024 10:22:29
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Dobar dan , imam ćerku 4 i po godine i mladju 1 god , da li imate neku preporuku šta da im dajem za imunitet , da mogu obe da piju , često su bolesne ... Starija ide u kolektiv. Dokazano je da na imunitet deluju vitamini grupe B, zna se gde oni ulaze pri deobi imunih celija. Ja sam imala odlicne rezultate.
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 28.12.2024 10:25:46
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Mene zanima mišljenje u vezi kozijeg mleka.U kom uzrastu deteta se može davati i koliko često?Juče od našeg pedijatra čujem(pošto sam mu rekla da sin ima 15 mes.ali već 2 mes.unazad mu dajem 2 puta dnevo kozije mleko.A pre toga je pio Aptamil običan) .Rekao je da ne smem davati nego samo 2 puta nedeljno da ubacim ,a da pije kravlje mleko.I kaže da se kozije mleko daje od 3-će ,4-te godine deteta.Kaže da su posledice fatalne i ako hoću pokazaće mi kakve simptome izaziva kozije mleko kod beba i male dece do 3-će god.Ako mi se može razjasniti jer dosta žena počne i manjim bebama davati,maltene odrastu na kozijem mleku deca.Hvala. Kozje mleko se ne daje bebama i manjoj deci jer moze dovesti do jedne vrste anemije, to je naucno i prakticno dokazano. Njima je dovoljno kravlje mleko.
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 28.12.2024 10:29:17
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Djevojcica 6 godina. Uvecani krajnici i ima treci krajnik.Ima ceste upale nisu jake blaze ali jako ceste i nisu pracene temperaturom. Cesto ima i zacepljenje usiju primjetno je da slabije cuje.Nos pretezno zapusen.Povremeno se stvaraju bjele naslage na krajnicima. Da li je preporuceno vadzenje stim da doktori kod kojih smo isli nisu za zbog straha da poslije nebude imala upalu zdrijela?? Hvala Uvecanje treceg krajnika i ceste upale mogu dovesti do ostecenja sluha. ORL lekar pri pregledu moze da vidi izgled treceg krajnika i koliko je izmenjen i da li ga treba odstraniti. Molim vas pregledajte dete kod decijrg ORL lekara.
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 28.12.2024 10:31:22
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Poštovanje. Dječak 11.5 godina, preko mjesec dana temperatura koja ne prelazi 37.4. Nalazi svi uredni. U tom trenutku samo osjeća glavobolju i umor. Znam da to moze biti "normalna"temperatura ali njemu stvara problem. Sta moze biti uzrok? Hvala U pubertetu moze biti povecana temperatura, ali moj savet vam je da dete pregleda deciji hematolog da bi smo bili potpuno sigurni.
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 28.12.2024 10:33:38
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Da li je istina da laringitis prolazi sa ulaskom u pubertet? Hvala Po najnovijim, naucnim saznanjima, najkasnije laringitis prolazi sa 14 godina.
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 28.12.2024 10:36:28
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Devojcice 14 i 10 god nisu prelezale ovcije boginje.Da li ih vakcinisati? Kad tad ce prelezati zbog kontakta sa drugom deceom, mogli bi ste ih vakcinisati jer su devojcice i kada tada ce biti gravidne. Konsultujte se na njhovim pedijatrom.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici U zimsku šetnju obavezno, ali BEZ DUDE!Šetnje na svežem vazduhu važne su za izgradnju imunog sistema deteta, a niske temperature nisu razlog za ostanak kod kuć...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Купање бебе.
пеперутка16
Да ли сте купали бебу пре него што вам је пупчана врпца отпала?