|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 63 [64] 65   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pitajte Pampers pedijatra
25.10.2024 18:23:12   
Pampers pedijatar

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Da li sačekati sa mmr vakcinom da dijete propriča?

Treba da pocne da izgovara reci, da razume sta mu se kaze. Konsultovala sam se sa defektolozima i psiholozima i takav stav smo postovali.

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 1576
25.10.2024 18:28:02   
Pampers pedijatar

Dobro vece,beba 10meseci jede normalno ali je poceo da odbija mleko formulu I to poslepodnevnu I pred spavanje.ujutru popije 210 tj 230 sa.formulom preko dana nikad popije 150 a uvece skoro nista...Dajem mu nikad u snu na prevaru ali kad oseti ni tad nece da.popije...Da li je to što popije premala kolicina za njegovu dob I na koji nacin ga naterati da popije

Dovoljno mu je cistog mleka, dodajite u hranu koju spremate, a najzdravije mu je davati kiselo mleko zbog fermentacije u toku dana, mozete ga izmesati pa da pije kao jugurt.

Direktna veza do poruke: 1577
28.12.2024 3:49:00   
marketing RR
Dobar dan , imam ćerku 4 i po godine i mladju 1 god , da li imate neku preporuku šta da im dajem za imunitet , da mogu obe da piju , često su bolesne ...
Starija ide u kolektiv.

(odgovor članu Pampers pedijatar)
Direktna veza do poruke: 1578
28.12.2024 3:49:18   
marketing RR
Mene zanima mišljenje u vezi kozijeg mleka.U kom uzrastu deteta se može davati i koliko često?Juče od našeg pedijatra čujem(pošto sam mu rekla da sin ima 15 mes.ali već 2 mes.unazad mu dajem 2 puta dnevo kozije mleko.A pre toga je pio Aptamil običan) .Rekao je da ne smem davati nego samo 2 puta nedeljno da ubacim ,a da pije kravlje mleko.I kaže da se kozije mleko daje od 3-će ,4-te godine deteta.Kaže da su posledice fatalne i ako hoću pokazaće mi kakve simptome izaziva kozije mleko kod beba i male dece do 3-će god.Ako mi se može razjasniti jer dosta žena počne i manjim bebama davati,maltene odrastu na kozijem mleku deca.Hvala.

Direktna veza do poruke: 1579
28.12.2024 3:49:43   
marketing RR
Djevojcica 6 godina. Uvecani krajnici i ima treci krajnik.Ima ceste upale nisu jake blaze ali jako ceste i nisu pracene temperaturom. Cesto ima i zacepljenje usiju primjetno je da slabije cuje.Nos pretezno zapusen.Povremeno se stvaraju bjele naslage na krajnicima.
Da li je preporuceno vadzenje stim da doktori kod kojih smo isli nisu za zbog straha da poslije nebude imala upalu zdrijela?? Hvala

Direktna veza do poruke: 1580
28.12.2024 3:49:56   
marketing RR
Poštovanje. Dječak 11.5 godina, preko mjesec dana temperatura koja ne prelazi 37.4. Nalazi svi uredni. U tom trenutku samo osjeća glavobolju i umor. Znam da to moze biti "normalna"temperatura ali njemu stvara problem. Sta moze biti uzrok? Hvala

Direktna veza do poruke: 1581
28.12.2024 3:50:18   
marketing RR
Da li je istina da laringitis prolazi sa ulaskom u pubertet? Hvala

Direktna veza do poruke: 1582
28.12.2024 3:50:40   
marketing RR
Postovanje, Dobar dan. Cime mazati nosic detetu 7 god. kome povremeno izlaze neki sitni pristici koji imaju beli tvrdi deo. To prolazi samo ali dosta dugo stoji na nosicu i receno nam je da su to neke zlezdice. Trenutno nemazemo nikakve kreme,samo operemo sapunom. Javlja se najcesce leti kada se puno znoji.
Hvala unapred.

< Poruku je uredio marketing RR -- 28.12.2024 3:51:57 >

Direktna veza do poruke: 1583
28.12.2024 3:50:51   
marketing RR
Добар дан ...који је сируп најбољи за мешовити кашаљ .( и суви и зрели ) Дете 2 године ...хвала на одговору.

Direktna veza do poruke: 1584
28.12.2024 3:51:03   
marketing RR
Kako spreciti sekret da se spusti na pluca. Jedan dan kijavica, vec sledeceg dana krklje i ne moze da dise beba od 20 meseci

Direktna veza do poruke: 1585
28.12.2024 3:52:05   
marketing RR
Dobar dan.Sta davati devojcici 6 god.za imunitet,krenula u predskolsko jedne nedelje ide druge bolesna.Kasalj kijanje mala temp.

Direktna veza do poruke: 1586
28.12.2024 3:52:52   
marketing RR
Cisim bornom kiselinom i mazem stanicid mast jel to ok?
user posted image

Direktna veza do poruke: 1587
28.12.2024 3:54:15   
marketing RR
Beba od 4mjeseca pored upale uva za koju uzima Almacin sirup i inhalcije berodual, sad je pokupila boginje od starijeg brata. Mnogo lose doji, da li postojj nesto sto bi joj popravilo apetit, ublazilo patnju?

Direktna veza do poruke: 1588
28.12.2024 3:54:27   
marketing RR
Dete 7 godina. Uvecani krajnici, treci krajnik. Ceste upale. Da li je stvaranje belih naslaga u tzv. dzepicima pre krajnika, znak da su za vadjenje?

Direktna veza do poruke: 1589
28.12.2024 3:54:39   
marketing RR
Dobar dan, imam blizance dva dječaka 2,5 godine idu u vrtić,svako malo su bolesni imate li neku preporuku za imunitet? Sada su u fazi afti u ustima? Hvalaa

Direktna veza do poruke: 1590
28.12.2024 3:54:48   
marketing RR
Devojcice 14 i 10 god nisu prelezale ovcije boginje.Da li ih vakcinisati?

Direktna veza do poruke: 1591
28.12.2024 3:54:59   
marketing RR
Da li je ok.visina i tezina za uzrast od 4/5 godine, visina 103,a tezina 16.5, devojcica.?

Direktna veza do poruke: 1592
28.12.2024 3:55:10   
marketing RR
Sta je dobro za imunitet kod dece?9 god4 god.i 11 meseci deca ..

Direktna veza do poruke: 1593
28.12.2024 3:55:21   
marketing RR
Lijepi pozdrav Dr. Luka ..Djecak 7 g, ceste upale zeljzede slikovnice, natekne mu cvoric iza uha ove zime tri puta.. dva s antibiotikom trecu upalu uspjeli bez.. razlog, dali da trazimo uputnicu za orl?

Direktna veza do poruke: 1594
28.12.2024 10:22:29   
Pampers pedijatar

Dobar dan , imam ćerku 4 i po godine i mladju 1 god , da li imate neku preporuku šta da im dajem za imunitet , da mogu obe da piju , često su bolesne ...
Starija ide u kolektiv.

Dokazano je da na imunitet deluju vitamini grupe B, zna se gde oni ulaze pri deobi imunih celija. Ja sam imala odlicne rezultate.

Direktna veza do poruke: 1595
28.12.2024 10:25:46   
Pampers pedijatar

Mene zanima mišljenje u vezi kozijeg mleka.U kom uzrastu deteta se može davati i koliko često?Juče od našeg pedijatra čujem(pošto sam mu rekla da sin ima 15 mes.ali već 2 mes.unazad mu dajem 2 puta dnevo kozije mleko.A pre toga je pio Aptamil običan) .Rekao je da ne smem davati nego samo 2 puta nedeljno da ubacim ,a da pije kravlje mleko.I kaže da se kozije mleko daje od 3-će ,4-te godine deteta.Kaže da su posledice fatalne i ako hoću pokazaće mi kakve simptome izaziva kozije mleko kod beba i male dece do 3-će god.Ako mi se može razjasniti jer dosta žena počne i manjim bebama davati,maltene odrastu na kozijem mleku deca.Hvala.

Kozje mleko se ne daje bebama i manjoj deci jer moze dovesti do jedne vrste anemije, to je naucno i prakticno dokazano. Njima je dovoljno kravlje mleko.

Direktna veza do poruke: 1596
28.12.2024 10:29:17   
Pampers pedijatar

Djevojcica 6 godina. Uvecani krajnici i ima treci krajnik.Ima ceste upale nisu jake blaze ali jako ceste i nisu pracene temperaturom. Cesto ima i zacepljenje usiju primjetno je da slabije cuje.Nos pretezno zapusen.Povremeno se stvaraju bjele naslage na krajnicima.
Da li je preporuceno vadzenje stim da doktori kod kojih smo isli nisu za zbog straha da poslije nebude imala upalu zdrijela?? Hvala

Uvecanje treceg krajnika i ceste upale mogu dovesti do ostecenja sluha. ORL lekar pri pregledu moze da vidi izgled treceg krajnika i koliko je izmenjen i da li ga treba odstraniti. Molim vas pregledajte dete kod decijrg ORL lekara.

Direktna veza do poruke: 1597
28.12.2024 10:31:22   
Pampers pedijatar

Poštovanje. Dječak 11.5 godina, preko mjesec dana temperatura koja ne prelazi 37.4. Nalazi svi uredni. U tom trenutku samo osjeća glavobolju i umor. Znam da to moze biti "normalna"temperatura ali njemu stvara problem. Sta moze biti uzrok? Hvala

U pubertetu moze biti povecana temperatura, ali moj savet vam je da dete pregleda deciji hematolog da bi smo bili potpuno sigurni.

Direktna veza do poruke: 1598
28.12.2024 10:33:38   
Pampers pedijatar

Da li je istina da laringitis prolazi sa ulaskom u pubertet? Hvala

Po najnovijim, naucnim saznanjima, najkasnije laringitis prolazi sa 14 godina.

Direktna veza do poruke: 1599
28.12.2024 10:36:28   
Pampers pedijatar

Devojcice 14 i 10 god nisu prelezale ovcije boginje.Da li ih vakcinisati?

Kad tad ce prelezati zbog kontakta sa drugom deceom, mogli bi ste ih vakcinisati jer su devojcice i kada tada ce biti gravidne. Konsultujte se na njhovim pedijatrom.

Direktna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 63 [64] 65   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 63 [64] 65   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

U zimsku šetnju obavezno, ali BEZ DUDE!
Šetnje na svežem vazduhu važne su za izgradnju imunog sistema deteta, a niske temperature nisu razlog za ostanak kod kuć...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Купање бебе.
пеперутка16

Да ли сте купали бебу пре него што вам је пупчана врпца отпала?

Click Here