Mariya
|
Jutro mame! Ja budna od pola 7. Celu noć sam se budila na L hrkanje,slini već 4.nedelju, ceo celcati oktobar i sad mi dođe da joj prsnem kapi u nos,jedva diše ali nije da joj curi nos,ponekad ga izduva,možda 5 puta za ceo dan. Ali je zapušen. I tako u pola 7 vidim i H se meškolji, ja da je pokrijem,a njoj oči kao krofne. Spremna za igru! Taman se uspavala pa je mm zvonio budilnik i probudi je. Pa sad čekam da opet zaspi,a ka ću da ustajem,to je to,što se tiče spavanja,sad do uveče na nogama. Juče bila kod dr,pogledao nalaze,sve ok,kaže kad sam već tu da vidi i mališu,sve ok,super,kontrola u decembru. Onaj grč/miom je nestao,znači ipak je bio grč, tako da sam mirna. Jess,još malo Maraj super da se što pre rešite ab! Emice za ribanje kupatila! Zamisli čega su se one set_ile!! Von,Branki,sanjice i ostale radne mame koje sve moraju same,držite se razumem vas sve,moja sreća je što ne radim,inače sve moram sama, pa bar na posao ne moram da idem. I bar imam svekrvu da mi pomogne. Zamislite kad je ona pre nekoliko nedelja izjavila kako je računala da mora još jedno 7-8 godina da se drži da može da mi pomaže! Ima žena 60 godina. Kažem ja njoj,ma samo 5 da ste vi meni živi i zdravi,a nadam se da će još 20 biti na nogama! Stvarno mi puno pomaže. Odoh da spremam kuhinju,čajeve,doručkove,konačno spavaju mirno,imam jedno sat vremena na miru. Novosađanke, idete li sutra ili prekosutra na novosadski oktoberfest? Mm se razmišlja da odemo,pije mu se pivo
< Poruku je uredio Mariya -- 27.10.2016 8:04:09 >
|