|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/16 [chat]
26.10.2016 19:07:39   
Anck Su Nmaun
V u 6 popio mleko i sve u mlazu ispovracao user posted image
Nemam pojma koliko mu je ostalo u stomacicu, sve bali i bljucka...i nemam pojma kad opet da mu dam user posted image user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 901
26.10.2016 19:52:04   
Anck Su Nmaun
Boze toliko je puta bljucnuo danas sva sam okupana njegovom povrackom.
Sad pije mleko i na spavanjac...mrtva sam.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 902
26.10.2016 21:31:49   
Sanjica26 RR
Ja sam tek sad usla u kucu. Imala sam sastanak. Ceo dan trka bez granice. Posle podne sam imala casove, pa sam morala da vodim decu kod muzevljevih, jer je muz sluzio. sutra je praznik. Bolje da ih nisam vodila. Kad je mm otisao po njih Sofi place. Za ta dva sata nisu uspeli da je sacuvaju da ne padne. Oni kazu, da je tek sad pocela da place. A T nam je ispricala da je sve vreme cmizdrila. Najbolja nam je bila dadilja, ali nazalost kad ne mozemo da je placamo tako je. user posted image Mnogo svi patimo za njom.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 26.10.2016 21:32:36 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 903
26.10.2016 21:42:13   
vonavoj
Evo i mene...mrtva,ne stizem da citam..a ni pisem...ostala sam sama na poslu..dvoje kolega dala otkaz,tj.kolega je dobio zbog kladionice.a zena mu je sama dala..budala,imaju troje dece..i sad trazimo preko birao..bla bla..sad sve moram da ih ucim.pazim.kontrolisem..
Sanjice,nauci stariju seku da je cuva.pazi,animira..kad vec baba i deca ne umeju..sad idem da bacim pogled unazad..

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 904
26.10.2016 21:46:48   
Sanjica26 RR
Von, cuva je T. Nego se ona popela na nekog drvenog konjica i tresnula. Onda su joj oni obecavali da ce da joj posalju tog konjica kuci. Mm se iznervirao, jer ne voli da se detetu obecava nesto sto ne moze da se ispuni. Sto se i ja sa tim slazem. Ja sam ga namerno izbacila iz stana zbog povredjivanja. Ponele su one za crtanje sta im treba, ali oni su tog konjica stavile na sred sobe. I naravno da ce detetu da bude interesantno nesto sto dugo nije videla.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 26.10.2016 21:49:36 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 905
26.10.2016 21:52:12   
Sanjica26 RR
I htedo da kazem da mi je najlepse kad padne noc. Deca su namirena. Nema jurnjave i plana ko ce da preuzme decu i da cuva.

Direktna veza do poruke: 906
26.10.2016 21:59:19   
vonavoj
Uh.mrzim te glupave price i obecanja..to i moja majka radi i ima neke fiks ideje..koje su u 99% slucajeva neizvodljive.
Inace,ja sam danima sama sa njih dve..mm radi po ceo dan..i vikend je radio od 8-22..ovako dodje oko 19h..i mrtav je..a tek ja..sama na poslu,sa njih dve popodne..T krenula na folklor..pa 3 puta nedeljno i to..napokon su i zaspale i ja sam gotovauser posted image

Direktna veza do poruke: 907
26.10.2016 22:04:49   
Sanjica26 RR
Von a te aktivnosti decije sam zaboravila. Vodi i odvodi. Mm je prosle nedelje izlazio iz kancelarije ili sam ja Sofi vodila kod njega. I sad su ga sacekali i stari i novi zadaci.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 908
26.10.2016 22:21:28   
Milena18
Mamike, vidim da ste sve umorne i u nekoj frci zbog obaveza. Nadam se da ćete se noćas makar malo odmoriti.
Ja uspavala bebu sada, da gricnem nešto, pa da se spremim za spavanje.
Laku noć svima!

Direktna veza do poruke: 909
26.10.2016 22:21:38   
vocicana
Mamike samo da vam mahnem, ja sam mrtva zena. SVi spavajukod mene, jos samo ja da se onesvestim i do sutra ujutru.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 910
26.10.2016 22:44:57   
Maraj
Mame samo da vam javnem , L damas nije imao stolicu user posted image . Kako se mucenik juce iscedio , bas sam se prepala kako ce danas , a ono nista od stolice. Samo je ceo dan bas bas prduckao. Od antibiotika....
odoh da spavam
do kuckanja
laku noc user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 911
26.10.2016 22:59:33   
emicaa
Teodora j Anastasija su se danas zavukle u kupatilo i ribale ga vodom iz wc solje.Sve je bilo mokro a one najvise.T je inace cijeli dan pravila gluposti,otisla je placuci na spavanje.Izludila me.
Sanjica mrzim ta obecavanja.Mama je jednom Dori rekla da ce joj donijet macu,ova to naravno nije zaboravila i kad je mama dosla i vidjela da je slagala isplakala se samo tako.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 912
26.10.2016 23:03:16   
Animsaj9
O super Maraj , samo neka su se regulisale

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 913
27.10.2016 3:48:45   
Sandricak
Hej drageadem svima
.. I izgleda drma razvojni skok preko dana svska dva sata sisao
..i sad sikio pa reko da virnem ovde sta ima.
Anck, jel se kod vas smanjio ger? I Ilija je danas pre spavanja, posle prve dojke povratio u mlazu.... .nekad izbaci nekad ne.

,,Život guta one koji se boje!``

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 914
27.10.2016 4:58:50   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: Sandricak

Anck, jel se kod vas smanjio ger? I Ilija je danas pre spavanja, posle prve dojke povratio u mlazu...

Pa jeste, bas dosta.
Bljucne on po nekad ali to je toliko maaalo.
Oco veceras...ne znam sta mu bi...nijevmu nesro leglo...neznam.

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 27.10.2016 4:59:33 >

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 915
27.10.2016 7:14:12   
serpica
Dobro jutro mamike,ja opet ko padobranac samo upadnem napisem koju rec i bezim,izvinite zbog toga,jos uvek smo sami pa nemam vremena ni za sta,user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 916
27.10.2016 7:18:06   
Anck Su Nmaun
Jutro Serpi ..verujem da je cupavo user posted image

Kod nas opet luuda noc ...a ja macka u 12h legla..user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 917
27.10.2016 8:02:16   
Mariya
Jutro mame!
Ja budna od pola 7. Celu noć sam se budila na L hrkanje,slini već 4.nedelju, ceo celcati oktobaruser posted image i sad mi dođe da joj prsnem kapi u nos,jedva dišeuser posted image ali nije da joj curi nos,ponekad ga izduva,možda 5 puta za ceo dan. Ali je zapušen. I tako u pola 7 vidim i H se meškolji, ja da je pokrijem,a njoj oči kao krofne. Spremna za igru! Taman se uspavala pa je mm zvonio budilnik i probudi je. Pa sad čekam da opet zaspi,a ka ću da ustajem,to je to,što se tiče spavanja,sad do uveče na nogama.
Juče bila kod dr,pogledao nalaze,sve ok,kaže kad sam već tu da vidi i mališu,sve ok,super,kontrola u decembru. Onaj grč/miom je nestao,znači ipak je bio grč, tako da sam mirna.
Jess,još malouser posted image Maraj super user posted image da se što pre rešite ab! Emice user posted image za ribanje kupatila! Zamisli čega su se one set_ile!!
Von,Branki,sanjice i ostale radne mame koje sve moraju same,držite seuser posted image razumem vas sve,moja sreća je što ne radim,inače sve moram sama, pa bar na posao ne moram da idem. I bar imam svekrvu da mi pomogne. Zamislite kad je ona pre nekoliko nedelja izjavila kako je računala da mora još jedno 7-8 godina da se drži da može da mi pomaže! Ima žena 60 godina. Kažem ja njoj,ma samo 5 da ste vi meni živi i zdravi,a nadam se da će još 20 biti na nogama! Stvarno mi puno pomaže.
Odoh da spremam kuhinju,čajeve,doručkove,konačno spavaju mirno,imam jedno sat vremena na miru.
Novosađanke, idete li sutra ili prekosutra na novosadski oktoberfest? Mm se razmišlja da odemo,pije mu se pivouser posted image

< Poruku je uredio Mariya -- 27.10.2016 8:04:09 >

Direktna veza do poruke: 918
27.10.2016 8:09:10   
Anck Su Nmaun
Marya dobro je da sveki moze i Hoce da pomogne, to znaci mnnogo. Ja bi se rodila da ima neko samo malo da me odmeni user posted image

Ja bih isla na Oktobarfest al jedino da povedem i babana user posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 919
27.10.2016 8:11:56   
Animsaj9
Moze pivo vec kad neko spominje Fest, i ovako smo ludi od ranog jutra

Direktna veza do poruke: 920
27.10.2016 8:36:37   
IvanaSK RR
Jutro.
Maraj, kako ste danas?
Moja beba i dalje bljucka od mleka. Kasice bljucne vrlo malo. Ali kad bljucne mleko bljucne i kasicu, sve mi je isflekano

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 921
27.10.2016 8:42:56   
Animsaj9
Nesto joj ne prija Ivanna

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 922
27.10.2016 9:14:05   
Milena18
Dobro jutro, mame!
Mi ponovo lepo spavale, M se budila samo jednom. I ona bljucka dosta, retko se desi da ne bljucne posle podoja. Pedijatar kaže sve je ok dok god napreduje, ali mene to ipak brine jer se ona pre nego što bljucne ponekad prilično uznemiri.
Mariya, baš vas muči taj nosić. Nadam se da će proći već jednom. Meni je pola života bio zapušen nos, tako da znam kako je L.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 923
27.10.2016 9:17:47   
IvanaSK RR
Animsaj, nemam pojma :( Samp zbog bljuckanja cekam da malo poraste.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 924
27.10.2016 9:19:54   
Maraj
Jutro mame.
L sad dala probiotik. On gricka plazmu , pa ce nadam se da pojede poparu. Nije imao stolicu od prekjuce. Malo sam se umirila. To je strasno koliko se iscedio taj dan.
jao emice user posted image pa strasno cega su se setile. Jesi li ih lotopila u asepsol user posted image
Mariya , bas je grozan taj zapusen nosic....i kod nas matorih , a tek kod dece...

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here