Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 10:00:08
|
|
|
|
Animsaj9
|
Idem zene da sredjujem kucu , kuckamo se kasnije
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 10:06:13
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro mame,posle cu citati sta ste pisale David se budio samo dva puta,kucnite u drvo da tako i nastavi Dora oko 6 presla kod nas i spavala do 8,popravlja se i ona
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 10:08:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam planirala svasta nesto danas da radim ali Sveta je Petka pa ipak cu preskociti.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 11:34:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emice, tako je Sofi mm zatekao kako cetkicom za zube riba lavabo. Odmah smo je bacili. Svasta im pada na pamet.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 11:45:14
|
|
|
|
emicaa
|
detaljno sam posle oribala kupatilo,zeludac mi se okretao Mamice prijavljujete li andjelcice za kalendar,ja se radujem glasanju
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 11:53:42
|
|
|
|
Animsaj9
|
I meni je to bzvze sto se glasa sa fb , ja licno ne objavljujem D slike na fb , ako ga nekako mogu zastititi bar tako , nisam zeljna nicijih komentara tipa , bas ste slatki ili bas ste porasli ,svakome su svoja deca najlepsa .Kad bude veliki i kad bude odlucivao o sebi neka kaci svoje slike gde zeli ,ovako ga bar mogu nekako zastititi.Kod nas je bilo komentara pitali su moju mamu , a porodila se , pa ne vidimo sliku nije okacila na fb .E zbog takvih moj D nije tamo .Ko zeli da ga vidi neka dodje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 11:58:51
|
|
|
|
Sandricak
|
dan od mene... Ja sam po*izdela sada. Zovem kumu da joj kazem da su ih trazili iz vodovoda, kad ona meni i pre nego sto sam rekla zasto zovem kaze da se ne brigam, da su smirile vaspitacice jutros Marka... Ja zanemela... Muz ga vodio, ostavio na vratima od sobe i zazvonio mu valjda telefon kad se okrenuo da ide, a marko je potrcao za njim i sve do izlaznih vrata ga vikao tat, tata, a ovaj uopste nije skontao da ga njegovo dete zove. Moglo dete izaci napolje iz vrtica da ga nisu spremacice zaustavile... i uopste me nije nazvao da mi to kaze... Samo ga cekam da dodje kuci, ima da se posvadjamo ozbiljno... vec nekoliko dana je cudan, samo cuti i uzdise, kada pitam sta je nije nista, a ovo je dokaz da uopste nije prisutan glavom tamo gde se fizicki nalazi...
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 12:26:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dajem bebcu mleko i on pred kraj fasice zaspe sve sa flasicom u ustima
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 13:09:36
|
|
|
|
Maraj
|
Dan mame. L zaspao. Sta je ovo , sve aktuelne neke "keksualne" teme
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 13:12:38
|
|
|
|
Mariya
|
Maraj, svako priča o onome što mu nedostaje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 14:35:51
|
|
|
|
Animsaj9
|
Ahahah Mariya je opasna, pokopa sve
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 14:40:06
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Animsaj9 I meni je to bzvze sto se glasa sa fb , ja licno ne objavljujem D slike na fb , ako ga nekako mogu zastititi bar tako , nisam zeljna nicijih komentara tipa , bas ste slatki ili bas ste porasli ,svakome su svoja deca najlepsa .Kad bude veliki i kad bude odlucivao o sebi neka kaci svoje slike gde zeli ,ovako ga bar mogu nekako zastititi.Kod nas je bilo komentara pitali su moju mamu , a porodila se , pa ne vidimo sliku nije okacila na fb .E zbog takvih moj D nije tamo .Ko zeli da ga vidi neka dodje Anim, isto misljenje dijelimo!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 14:48:44
|
|
|
|
branki*
|
Cao,mame! Kod mene klasika,posao,vrtic,rucak,ciscenje,logoped,sisa,u krug. Ssndricak,mozda neke brige na poslu,ovaj moj je takav kad ga nesto muci oko posla.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 15:43:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Preterase ga sa tim temama. Kad god otvorim forum samo mi to iskace. Mi smo kod kuce. Posle vodim T na ples. Sto kaze Sofi i ja vodim T. I ona ide sa nama.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 16:06:56
|
|
|
|
Animsaj9
|
Sandricak desava se , iskljuci se covek , nekad ne znam ni gde sam ja , sto kaze branki brige ...imamo ih svi i previse .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 16:59:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Animsaj, ne glasa se sa fb-a. Ja stavljam slike svoje dece, ali stvarno ne očekujem da mi svi govore kako mi je dete divno.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 17:06:07
|
|
|
|
Animsaj9
|
Skontala Ne kazem ja zbog toga ko ce napisati, slatko, lepo. Nego me nervira ta seoska znatizelja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 17:11:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni je lepo da vidim slike necije decice. Na primer, drago mi je sto sam postala prijatelj sa nekim clanicama foruma i tako ih "upoznala". A te seljacke znatizelje ima svuda
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 17:17:55
|
|
|
|
Animsaj9
|
Naravno i meni je lepo, volim decu, obožavam, ali ono sto fb vidjamo na fb po meni prevazilazi sve granice. Imam jednu sto je bolesna, leci se, i onda svakodnevno izvestava o njenom toku bolesti, sta je primila, sta ce dobiti, pa onda bodri sama sebe. Imam jednu sto ugusi politikom.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 17:26:37
|
|
|
|
Sandricak
|
Ja cak ni nemam fb... koga hocu da cujem nazovem ga, vidim se sa njim... Slike svoje dece saljem samo prijateljima za koje znam da ih nece zloupotrebiti i kojima ce biti drago da ih vide...
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 18:02:49
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro vece mamite. Ja samo na kratko da se javim, pa se cujemo kasnije. Kada namirim momke.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 18:21:41
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 I htedo da kazem da mi je najlepse kad padne noc. Deca su namirena. Nema jurnjave i plana ko ce da preuzme decu i da cuva. Ovo sam i ja sto puta rekla! Jos samo petak sutra da nam prodje i vikend
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 18:31:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nemam nista protiv postavljanja slika na FB ali umereno i sa ukusom. Bez preterivanja i zna se kakve se slike stavljaju tamo...ima ljudi koji stvarno nemaju granice.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 19:05:32
|
|
|
|
Animsaj9
|
da ljudi nemaju granice
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 27.10.2016 19:14:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Joj, kako mi nervozno ovo malo čudovište
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici TAKO MALI DA BI U SRCE STALI UNICEF poziva na podršku prevremeno rođenim bebama u Srbiji.
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?