|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/16 [chat]
25.10.2016 14:48:32   
suzi kju
Mame ne znam da li postoji tema "nežvakanje hrane", ako postojim prebacite post tamo.
Kako da naučim decu da žvaću user posted image očajna sam. One kad krenu u vrtić treće gladne.
Svako dan im prvo ponudim gnječenu hranu i neće, dave se, hoće da povrate, ne znam šta da radim.

< Poruku je uredio suzi kju -- 25.10.2016 14:49:00 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 851
25.10.2016 14:58:08   
IvanaSK RR
Suzi, prebacila sam tvoj post u Zvakanje. Prodji temu pa vidi slicna iskustva 😘

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 852
25.10.2016 15:02:21   
suzi kju
Hvala, sad ću da pogledam.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 853
25.10.2016 15:12:23   
Anck Su Nmaun
Mi sad stigli kuci, da se spremimo pa odoh do Dr. a T na plivanje. Bas se nesto osecam umorno user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 854
25.10.2016 16:23:45   
Mariya
Dan mame!

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun
Nema ni...sta gore nego ka mm i ti zajedno zaglavite . Muz je naaravno uvek bolesniji i ti moras jos bolesna njemu da titras user posted image

user posted image Anck, sve znašuser posted image
Ali srećom, danas je već bolje,došao je iz škole, jauče,stenje, uzdiše, odmah legao da spava, odrapio 2 sata,ručao i onda je oprao prozor umesto meneuser posted image A i ja sam bolje, ali me želudac i dalje boli,manje nego juče ali boli. Ručala sam malo,supa i krompir... sad odmaram dok H spava, idem po L u 5,pa da nastavim da presađujem cveće,vreme je predivno pa rekoh da to odradim danas.
Maraj,da dobije upalu od kupanja treba baš da ga potapaš, da ga ne sušiš, da mu uši stalno budu vlažne. Pre je upala od slinica, neka deca su podložnija upali,ti kanalići u ušima su osetljiviji. Moja L je recimo imala 2 puta upalu za njenih 5 godina i nijednom da je neka jaka. A slinava je stalno skoro. H isto,da ne ureknem. Ni ja nikad nisam imala upalu ušiju,otkad znam za sebe.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 855
25.10.2016 16:32:21   
vocicana
Mame, pa ja se ne secam jutra i pocetka dana da ga nesto nije bolelo cim oci otvori. Msm u najmanju ruku, da ga i veoma mali bol indisponira, msm da bi poludeokada to ne bi rekao.
Zena je stena!
Dete spava, ja da isperem farbu, pa rucak da postavim, pa da n znam ni sama sta jos poradim dok sam jos pri zdravoj pameti i cistoj svesti.
Sinoc je sestri pauk podigao auto, divota, a kese sa bebecim stvarima ostale unutra, ali debini Poslovni centar je morao da obavi svoju gradjansku duznost.
Divan trosak.
Maraj, cerumen ne treba uklanjati do kraja, usna mast stiti uho bas od ulaza infekcije, odnosno kvasenja uha unutra. Malo to samo stapicem sa granicnikom ocisti i ne trazi blago cara Radovana. Naravno da ti dete nije strokavo, ja sam takve savete dobila bas od ORL doktora . Ljubi L

< Poruku je uredio vocicana RR -- 25.10.2016 16:33:57 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 856
25.10.2016 17:56:26   
branki*
cao,mame!jos jedan turbo dan,boza na casu,ja cekam devojku koja ce sa njim da radi u vrticu,pa da se dogovorimo oko vremena i placanja i blize upoznamo i tako...
kod nas vreme uzas,magla,kisica,jesen,veceras imam i paprike da napunim i stavim da se kuvaju za sutra.nista novo..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 857
25.10.2016 18:55:56   
eca89
Ufff Branki draga, pa hoce li cijelo vrijeme biti sa njim?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 858
25.10.2016 20:16:57   
Anck Su Nmaun
Helo mamite
Pa gde si Voci..nema te!
Mani id kad je pauk digao auto imam fobiju.
Baa malopre parkirala kola i otisla po cerku sa treninga i vracam ae sva uu tripu jel mi auto jos uvek tu...inace parkirala sam na mesto za invalide jer je bila haooos guzva a zakasnila bih po dete.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 859
25.10.2016 21:03:04   
branki*
Nece,eco,od 9-12,kad su aktivnosti otprilike..
Ja stavila paprike da se kuaju i sad cu da idem da operem kosu i pripremila sam ko ce sta obuci sutra,ostala sam jos ja.

branki

Direktna veza do poruke: 860
25.10.2016 21:09:54   
Milena18
Mame, dobro veče!
M nešto ceo dan nije spavala, a i kako bi kad taman kad joj se prispava, dođe deda, pa posle dođe baba, pa je razvlače po rukama, ne vredi im pričati ništa. Ponekad se pitam kako ću ja ovo dete naučiti da se izbori za sebe kad ja i dan danas ne umem ljudima da stavim do znanja kad su prešli granicu. Mislim, kažem ja, ali kao zidu da pričam, sutradan opet isto. Posle smo išli u šetnju, ali je sve vreme plakala, pa nismo ni deset minuta ostali. Zato sad, posle kupanja i sikenja, spava kao klada.
Bebilule, super za prvi dan u vrtiću! Sutra će sigurno biti još bolje.
Suzi, kada tvoje devojčice kreću u vrtić?

Direktna veza do poruke: 861
25.10.2016 21:10:01   
Sanjica26 RR
Samo da mahnem. U haosu smo. Trcimo kao da smo na tockovima. Danas sam jedno tri puta isla i vracala se. Plus roditeljski za predskolce sa uciteljem i pedagog. Posle sam cekala mm da se vrati, pa bukvalno trk na cas. Zakljucana vrata, pa trci po domara da otvori. Posle trk na ples po T. Mm ju je odveo. I sve tako trk.
Deca spavaju, a mi sad da odgledamo epizodu Uvod u Anatomiju.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 25.10.2016 21:17:08 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 862
25.10.2016 21:17:55   
suzi kju
Mi sredili decu, sad još malopre da se poigraju pa na spavanje. Bili bi lepp od njihovog kad bi noćas mali bolje spavale, pre pre umorna sam.
Milena trebalo bi od prvog novembra, ali su slinave, pa ćemo odložiti za nedelju dana, desetak, koliko bude potrebno.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 863
25.10.2016 21:17:59   
Animsaj9
Vece i ovde ..
Opa Voci je nabacila farbuuser posted image
Ja cekam mm , pa da nam pusti seriju WW da gledamo .
Danas smo se prejeli na rodjendanu , aaa sad bi me pojele pojedine mame user posted image dala sam D malo torte , bilo mi ga zao sve gleda i mljacka dok sam jela

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 864
25.10.2016 21:41:27   
Maraj
Vece mame.
L dobio proliv od antibiotika. Imao je 2 retke stolice danas. Ova druga bas bas retka , da je izasla iz pelene. Sta se radi ako antibiotik prouzrokuje rerku stolocu? Jel se prestaje davati? Danas mu je 2.dan , a treba 7 dana da pije pancef. Inace dajem mh i linex 1× dnevno

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 865
25.10.2016 22:41:39   
branki*
Sanjice,ah kako te razumemuser posted image ista je situacija kod mene.
Legla sam.kuckacu dok ne zaspim..

branki

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 866
25.10.2016 22:51:18   
Sanjica26 RR
Znas sta mi nije jasno Branki? Kako ne smrsam od ovolikog trcanjauser posted image
Maraj, on se mukica bas namucio.user posted image Savetuj se dr da li prekines sa antibiotikom. Ali mislim da kad se tako desilo Sofi nismo prekinuli. Pancef je jak. Mozda se samo poklopilo sa antibiotikom.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 867
26.10.2016 0:32:12   
Mariya
Veče mame!
Uh,maraj,baš se mučite...
U vrtiću su svi slinavi,ali svi do jednog.vaspitačice su rekle da ne donosimo decu ako imaju temperaturu, kada su baš loše ili povraćaju, a kad malo slinave nije problem. Izduvaće nos i gotovo user posted image
A moja L jedva čeka da ide,kad nešto neće ka joj samo zapretim da je neću nositi u vrtić i odmah se sve pojede,obuče,skloni,uradi,samo da ode u vrtić user posted image
Kod nas klasika,svi spavaju,i ja bih trebala ali danas sam odlučila da probam da stavim turšiju za zimu,pa pregledam recepte,samo mi coolinarika nešto koči. Ako znate dobar recept dajteuser posted image
Danas sam presadila cvećke, sve potrpala u kuhinju,milina ih gledati sad. Od sutra bi valjalo početi generalku. I tako...
Laku noć..

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 868
26.10.2016 6:33:02   
Anck Su Nmaun
Jutrooo
Uzasnaa noc..opet
Budio se 10 puta, dala sam mu oki 22da jede jer je zaspao sinoc jako rano oko 19h i sad u 6h al nije popio ni pola..znaci nije da je bas gladan.Ne razumem sto se knda budi tako cesto user posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 869
26.10.2016 7:02:59   
sonyasha
Nama su do sada nelogična buđenja bila posledica zubića, meteroloških previranja ili bolesti, nije vam rano za zubiće! Ležete u 7, blagiš vama? M sada tek u 10 a već je budanuser posted image
Inače, dobro jutro ženske!!! Ko je za kaficu?

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

Direktna veza do poruke: 870
26.10.2016 7:25:17   
Maraj
Dobro jutro i od nas. Ustali u 6. Ne pamtim kad je ustao tako rano

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 871
26.10.2016 7:28:19   
Anck Su Nmaun
Pa ide na spavanje u 20h ..al sinoc je rano zaspao jer nije spavao od 13h pa se premorio.
Ako je po sekama nece izubic pre 8 meseca.
On se probudi pa se vrti..peva user posted image malo ga ljulj i on zaspe.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 872
26.10.2016 7:32:20   
Milena18
Jutro!
Moja M prvi put prespavala noć. Malopre sam je probudila da siki jer su grudi počele jako da me bole, samo je jela i nastavila da spava. Videćemo kako će biti narednih noći. Naravno, ja drugu polovinu noći skoro nisam ni spavala, samo sam proveravala šta radi i pitala se što se ne budi user posted image
Danas ćemo ceo dan biti same nas dve. Nadam se da će biti fino napolju, da izađemo malo.

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 873
26.10.2016 7:38:35   
Ed83
Dobro jutro..
Ja se pridruzujem klubu nenaspavanih mami... moja bebica, ne da se budila, vec svaki put kad bi se probudila, bila bi budna po sat vremenauser posted image ..
Maraj, ja ne znam da li ima kod vas da se kupi, ja sam mom starijem davala perenterol protiv proliva koji je isto imao kad je pio antibiotike.. Ustvari, on uvek ima proliv kas pije antibiotike... Perenterol je odlican (to su ustvari samo gljivice)... stavi se u vodu i dete ga popije, nema nekog posebnog ukusa a vec posle jedne-dve kesice se vidi poboljsanje (dete ima 3 godine a perenterol je pio sa 2)..

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 874
26.10.2016 7:41:40   
bebilule
Jutro mame. Ja pijem kaficu pa cu voditi M u vrtic. Divno je spavao,napokon do 7. Samo da udjemo u taj novi ritam sa jednim spavanjem dnevno. Bice idealno.
Maraj, a da promijenis probiotik? Kada je M imao onu groznu virozu i proliv 10 dana, jedino nam je pomogao Probiodrops, Ivancic i sinovi. Nazovi dr i pitaj.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here