|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/16 [chat]
24.10.2016 17:44:42   
Mariya
Dan mame!!
Sad sam sve čitala unazad, ali nemam šta da dodam.
Mogu samo da kukam. MM i ja opet bolesni, ne znam da li je stomačni virus ili je od silnog žderanja za vikend. U zoru smo se smenjivali u wc-u. Jedva sam jutros spremila L za vrtić i vratila se u krevet, a svekrva je odnela H i pokupila L iz vrtića. Danas je bila lutkarska predstava, jedva čeka da čujem kako joj je bilo, nije išla 2 nedelje skoro u vrtić a zapitkivala je svaki dan kad će ićiuser posted image
Pitala sam u temi, da pitam i ovde, da li znate, može li smecta da se pije u trudnoći? Raspada mi se želudac, kao da me nožem probadajuuser posted image
Da dečica brzo ozdrave!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 826
24.10.2016 21:07:09   
branki*
Mariya,ne znam,ne umem ti pomociuser posted image nadam se da ces biti bolje uskoro!
Meni se oci sklapaju...

< Poruku je uredio branki RR -- 24.10.2016 21:16:38 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 827
24.10.2016 21:15:16   
Anck Su Nmaun
Marya , bolje se baci na probitok, banane, cokoladu za kuvanje, plazmu i caj od dunje.. bar to znas da mozes

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 828
24.10.2016 21:49:11   
Animsaj9
ja stvarno ne znam. sta se sme piti u trudnoći

Direktna veza do poruke: 829
24.10.2016 21:57:14   
emicaa
Mariya ni ja nemam pojma,nisam ni u jednoj trudnoci imals sa tim problema.
Moj david se okrene sa ledja ne stranu i onda pokusava na stomak,a glavu drzi kao da mu je pola godine user posted image
Mamice lijepo spavajte,odmorite malo

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 830
24.10.2016 22:31:03   
vocicana
Dobro vece mame, kako ste?
Ova mama bi tako zdrmala neku dobru ozbiljnu zestinu i otisla pravo u krevet. Uh majko moja, koliko sam umorn.
Maryia nemoj piti Smectu, Anck te je dobro posavetovala, uzmi probiotik, grizi plazmu i caj od dunje da, ostalo bez konsultacije sa lekkarom ni slucajno.
Ljubimo vas mi, odoh na spavanje.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 831
24.10.2016 23:40:57   
Mariya
Ups

< Poruku je uredio Mariya -- 24.10.2016 23:42:40 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 832
24.10.2016 23:41:44   
Mariya

Veče mame!
Probiotik sam popila,keks,čajevi,supa iz kesice,čokolada, kuvani krompir,danas dijetauser posted image Nisam smektu ali znam da mi ona inače pomaže kod ovakvih bolova.
Generalno sam bolje ali me i dalje užasno jako boli želudac,kao da je nož u njemuuser posted image A sve u talasima,zaboli pa prestane.. Nadam se boljoj noći od prethodne, pa valjda ću uspeti da se naspavam i da će me i ovaj bol proći do sutra.
U međuvremenu je mm dobio i temperaturu,a kad je počeo i da slini,tad sam skontala da se kod njega ovaj stomačni iskombinovao sa prehladom. Pa sad imam njih 2 i još njega da ga zbrinem, leži i uzdiše,jauče,dodaj mi molim te ovo,skuvaj mi molim te čaj,jao kako mi je loše,a meni je sve super!ne mogu čak ni da budem bolesna i ležim nego i bolesna moram da trčkaram oko njih 3.
Tako da večeras gospodin spava u dnevnoj a ja sam sa devojčicama u spavaćoj.
L je došla presrećna kući,ispričala mi predstavu,izrecitovala pesmicu,jedva čeka da i sutra ide u vrtić user posted image Sutra sam sama sa njima,biće veselo!
A mališa i dalje šutira... A ja crkoh od gladi...

< Poruku je uredio Mariya -- 24.10.2016 23:43:08 >

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 833
25.10.2016 5:14:25   
Anck Su Nmaun
Nema ni...sta gore nego ka mm i ti zajedno zaglavite . Muz je naaravno uvek bolesniji i ti moras jos bolesna njemu da titras user posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 834
25.10.2016 7:26:14   
Ed83
Meni su u bolnici u trudnoci davali buscopan i bas mi je fino pomogao... Ali, najbolje je uvek prvo pitati doktora jer nijedan lek nije bss na trudnicama isproban..

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 835
25.10.2016 7:46:37   
Maraj
Jutro name. Nisam se stihla juce javiti. Ceo dan smo po lekarima bili. Orl ga pregledala. I dalje ima upalu usiju. Malo mu je ocistila cerumena. I sad pije panklav. Ovo je treci antibiotik za mesec dana. Prvo je pio Ospamax pa amoksiklav pa sad panklav. Ovo je strasno.... al da ne cuje zlo ...evo lepo je spavao i jos uvek spava. Jedva da se budio malo da sisa i nastavio je. Da l deluje sad ovaj antibiotik od prve doze...daj Boze. Samo pomislim sta rade ovoliki lekovi u njegovom prganizmu...user posted image

kad vec pisem ovde , da vas pitam kako cistite deci usi? Sve se tripujem da nisam ja doprinela ovoj upali , prilikom ciscenja usiju. Stvaralo mu se dosta cerumena i ja naravno da ocistim sve sa stapicem da neko ne omisli da mi je dete štrokavo....i eto sad mislim bolje da je imao vidni cerumen no sto sad ne mozemo da izlecimo upalu usiju

(odgovor članu Ed83)
Direktna veza do poruke: 836
25.10.2016 9:16:04   
IvanaSK RR
Maraj, zao mi je, ozdravite što pre. Ja uzmem onaj stapic za bebe i sa njim ocistim koliko mogu.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 837
25.10.2016 9:39:47   
Anck Su Nmaun
Pa onim bebecim stapicem , I V dosta iscuri ali koliko ocistim -ocistim, ne zavlacim sad nesto posebno.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 838
25.10.2016 9:56:25   
suzi kju
Jutro mame.
Maraj baš mi je žao, biće sada bolje. I ja čistim onim štapićima za decu, i to samo ušnu školjku, ne guram unutra.

Drage kada deca počinju da spavaju celu noć, tj do kadbim izbijaju ti zubi? Dal ću se naspavati ikad? Taman su ustalile buđenje po dva tri puta, noćas I prošlu noć hiljadu i tri puta

Direktna veza do poruke: 839
25.10.2016 9:56:58   
Milena18

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Nema ni...sta gore nego ka mm i ti zajedno zaglavite . Muz je naaravno uvek bolesniji i ti moras jos bolesna njemu da titras user posted image

Hahaha, ovo je tako tačno! Oni se uvek rastaju sa životom.

Dobar dan, mame!
Maraj, Mariya, ozdravite što pre!
Ja se noćas lepo naspavala, sad ću napuniti paprike, pa da iskoristimo ovo lepo vreme i izađemo u šetnju. Još dan-dva, pa posle, koliko vidim u prognozi, kiša, hladnoća, haos...

Direktna veza do poruke: 840
25.10.2016 11:13:51   
Sandricak
Dan od mene... Malo vas iscitah,...

Ja usi Iliji samo posle kupanja onim stapicima sa granicnikom ocistim koliko dohvatim i bitno da pokupim vodu od kupanja jer nas pedijatar tvrdi da se tako najlakse pokupi upala usiju...
Tako i MArku, ali njemu sa redovnim stapicima...
Aaaaaa, vidim da nije samo moj muz kao da ga je traktor pregazio pa se jos i u rikverc vratio preko njega, kada je bolestan... to je onda smak sveta, samo lezi kao friska porodilja i kuka... Te daj mi caja, te imam temperaturu, te ga sve boli, svaku koscicu oseca, misici ga cupaju, a onda toplomer kaze 37.5 user posted image user posted image user posted image

,,Život guta one koji se boje!``

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 841
25.10.2016 11:17:20   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Vidi se da sam ovo kucala u 5 ujutru user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 842
25.10.2016 11:18:56   
Sandricak
hahahhahhahhhaaaaaaa, dok je on verovatno spavao sve u sesnaest... user posted image user posted image

< Poruku je uredio Sandricak -- 25.10.2016 11:19:23 >

,,Život guta one koji se boje!``

Direktna veza do poruke: 843
25.10.2016 11:24:50   
bebilule
Dobar dan! M spava, ja hocu da mu spremam rucak. Danas je prvi put bio u vrticu. Drao se kao magarac kada sam ga ostavila. Mislim da mu se sve skupilo, njegovo vrijeme spavanja, graja starije djece, vrucina... Kasnije sam zvala, smirio se odmah, samo je u cudu gledao oko sebe i nije ustao iz vaspitacicinog krila. Od sve svoje "muke" smazao je cijelu uzinu user posted image , tako da se vec ne brinem user posted image . Sutra ce opet dva sata.

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 844
25.10.2016 11:28:37   
emicaa
MM je prestao bolestan kukati kad sam mu jednom rekla da cu ga ugusit jastukom,to je bilo da poludis.Takvo prenemaganje niste mogle zamislit a sedmicu prije toga ja bila bolesna.T taman prohodavala i uz to i kuvala i opet sam mogla.
Maraj ozdravite brzouser posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 845
25.10.2016 12:26:27   
IvanaSK RR
Bebilule, obično se oni smire cim zatvorimo vrata :)
Ja mog muža moram da pohvalim, uopšte nije u tom fazonu, trpi i nece ni da kaze da ga nešto boli, ni kad je bolestan ne zali se, kreten nece ni tabletu protiv bolova da popije.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 846
25.10.2016 12:36:17   
Anck Su Nmaun
Mm umire, ne moze iz kreveta,samo ajd mi ovo ajd mi ono. A kad sam ja bolesna jednom mi skuva caj i negde obavezno nestane, ili bas u tom momentu ne moze nesto radi. A da me svi kucni poslovi sacekaju ..to pod obavezno nema postede user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 847
25.10.2016 12:52:35   
Maraj
I ja cistim L posle kupanja usi sa tim stapicima sa granicnikom , al sve se tripujem da nisam malo nagurala i taj cerumen unutra....

Direktna veza do poruke: 848
25.10.2016 13:28:40   
Animsaj9
i mi usi cistimo stapicem sa granicnikom , posle svakog kupanja .
Oooo da poznato mi je to kad se oni razbole njima je temperatura vec sa 37user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 849
25.10.2016 13:29:22   
emicaa
Anck kod nas je bio vrhunac kad mi je rekao bolesnoj ajd ti napravi veceru a ja cu zabavit dok ne zavrsis,to je bilo prvi i zadnji put da je rekao user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Moreeee....
Figaro88

Gde otici sa trogodisnjim detetom?

Sutomore (38%)

Becici (53%)

Budva (9%)

Ukupan broj glasova: 92

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here