Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 23.10.2016 22:44:47
|
|
|
|
Animsaj9
|
branki ne spominji posao meni se smesi u decembru
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 23.10.2016 22:50:05
|
|
|
|
emicaa
|
Prijo moja nadam se da cemo imati mirnu noc Ja u pregovorima sa kumom da ide sa nama sledece godine na more. Serpi svaka tebi cast kad stizes sve sama,ja bih pobjegla drugi dan na pusto ostrvo da odmorim mozak
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 23.10.2016 23:10:28
|
|
|
|
serpica
|
E Emi moja,navikla sam sta cu,ponekad i ja padnem,ne stignem sve ili uradim nesto polovicno,ali sta cu,ko ce drugi? Bice tako jos koju god dok jos malo ovo dvoje porastu,posle ce biti lakse.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 23.10.2016 23:31:11
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro vece mame Serpi svaka ti cast. Tako i ja stalno govorim, samo da izdrzim jos koju godinu posle cemo lako. Jos su deca mala i moram dobro da ih pazim sto mi nije problem ali kucni poslovi me ubise. Juce je bilo 10 g kako smo mm i ja zajedno. Petak uvece smo otisli u bioskop ( prvi moj izlazak posle porodjaja) i osladilo nam se pa smo ponovili u subotu. 10 min pred kraj filma salje sveki poruku da je Vuk povratio sva sreca nije mu nista. Mislim da se prejeo mandarina i da mu je tesko palo.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 23.10.2016 23:54:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Tako se moja H pre neku noc najela mandarina.mistvari njih dve su pojele dve kile. H povrati i nastavi da jede
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 24.10.2016 0:31:54
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame! Ništa nisam čitala unazad,sutra ću. Idem kod lekara pa ću svakako čekati sat-dva pa ću imati vremena. L i ja opet u dnevnoj,opet ustajemo rano, sutra je lutkarska predstava u vrtiću pa ide prepodne. Nisam ni tražila temu da li ima,zacrveneo joj se donji kapak,prema nosu,a sad je počelo i da plavi,kao podliv. Kaže da nije udarila,ne bi ni mogla od naočara,nema plik ili bilo šta što bi ličilo na ujed,pa mislim da je čačkala oko prljavim rukama,ali crven joj je samo kapak,oko,tj beonjača nije. Čitala sam da hloramfenikol u ovakvim slučajevima ne može da škodi pa joj to mažem spolja. Odoh da pokrijem H i na spavanje. Laku noć!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 24.10.2016 6:40:23
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. Meni L dobio opet T ovaj put 39,1. Do subote je pio antibiotik. U nedelju mu malo procureo nos i evo jutris opet T
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 24.10.2016 6:46:58
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro i od mene. Baba se igra sa M, ja na miru pijem kafu. Dosli smo kod moje mame na desetak dana. Od sutra vrtic, a ja od sljedeceg ponedeljka na posao. Maraj, da mu se opet nije vratila upala uha? Bas se namuciste sa tom T. Hoces li ga voditi kod dr?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 24.10.2016 7:17:44
|
|
|
|
Maraj
|
Bebi jel hoce da ae vrati? Samo jedan dan je bio bez leka i odma mu procureo nos i evo T Ovo traje vec vise od mesec dana. Prvo grlo , za to antibiotik. Bili mirni par dana pa upala uha , opet antibiotik , i evo od sinoc opet nos procureo i od jutros T. Bas sam se smorila , to je strasno....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 24.10.2016 7:38:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutro mame V se bzdio 6 puta..ne vidim! Maraj bas se namuci dete...a toliko antibiotikaaa
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 24.10.2016 8:24:42
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro. Ja se mazim sa mojim lutkama, loše su spavale negde do 3-4 h pred zoru, onda smo zaspale i evo do malopre smo spavale. Bebi ljubi M i javi kako je prošao prvi dan u vrtiću. Ja danas da odem da se raspitam kada mogu moje mrve da krenu. Maraj baš mi je žao, duša malena, baš se namuči s tim temperaturama.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 24.10.2016 9:29:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moja se budila nocas oko tri, pa jutros u pola sedam. Emice, kako je lepi dečak spavao? Njegova sestrica?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 24.10.2016 9:36:01
|
|
|
|
lesica
|
Mamite, ponovo imamo temu Pitajte Pampers pedijatra Pa ako imate pitanja, a imate ih sigurno , izvolite opsedajte doktorku. Ljubite dečicu!
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 24.10.2016 10:41:40
|
|
|
|
emicaa
|
Maraj bas se muci jadnicak,mrzim temperaturu.Koliko sam bila paranoidna zbog nje kad prije mjesec dana isli na veceru ponijela sam i toplomjer Ivana bili su dobri oboje,Dora oko tri presla kod nas i iste sekundenastavila samo sto j posle nesto sanjala,place i govori hocu i ja da se vozim.Morala sam je budit.David dva puta pio i nastavljao odma ali je onda oko 6 podivljao i mm ustao sa njim.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 24.10.2016 11:03:41
|
|
|
|
sonyasha
|
Ćao mamike! Maraj baš je siroma nadrljao, ovi virusi razbijaju, onda se ukombinuju sa bakterijama i ko preživi pričaće Ali najmanjih mi je najžalije, kod nas Vojin preboli za dva dana šta bilo i još malo šmrče ali donese nama i mi otkinemo od bolesti, malecki se već deset dana druži sa noskom a ja popila ab i prvi dan kako sam prestala da pijem me kida grlo, hoću da poludim inače sam uglavnom izdržljiva i funkcionišem i sa 39 na nogama ali nije lako kada si bolestan sa malom penjalicom, puzalicom koja slinavi i mahnita na sve strane Nadam se da će ovo sunce ovih dana da pomogne da nam svima ovde bude bolje a deci pod brojem jedan Ove nedelje sto stvari, fizijatar vežbice, predajem za komisiju,idemo V i ja u bioskop još samo nekako da se dočepam frizera bio bi bingo! Inače meni iz c&a stvarčice blede, carters su divne ali abnormalno skupe a mi kupujemo waikiki - najlepše boje, mekano i ne blede.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 24.10.2016 11:14:05
|
|
|
|
Maraj
|
Mame zvala sam Dom zdravlja. Dr radi od pola 2. Pa cu ici kod nje. L je od 5 na nogama. Malo je dremnuo u 7. Nikako da zaspi. Sad mu izmerim T 37,7
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 24.10.2016 11:48:53
|
|
|
|
Milena18
|
Samo da vam mahnem, pa ću posle čitati šta ste pisale. Maraj, javi šta je lekar rekao. Grliša za sve mame... odoh da sređujem šta ima po kući.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 24.10.2016 11:54:05
|
|
|
|
Animsaj9
|
Uhh vise ti virusi, strasno ! Mojoj mami sutra rodjendan , kad D ustane idem joj pomoći da pravi tortu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 24.10.2016 15:24:28
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja danas nešto padoh na nos, veš, ručak, usisavanje bez obzira što smo juče sve sredili. Sad sedoh, al evo već će muž s posla, pa da postavim sto, posle da rasklonim, pa sudovi uhhhhh!!!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 24.10.2016 15:48:30
|
|
|
|
branki*
|
serpi,zagrljaj jedan za tebe maraj,da lazar brzo ozdravi ja dosla sa posla,uzela decu,zavrsila sa ruckom,rasklanjam po stanu,u 6 dolazi logopeed,pa onda vecera,peglanje,sve u krug,bez predaha,odmora i pauze.opet imam nesto za skolu da pisem,samo izmisljaju,dodje mi da spicim na bolovanje da ne gledam nikog vise.malo mi muke sa decom mojom,jos i oni nek me zajasu
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 24.10.2016 16:44:46
|
|
|
|
eca89
|
Maraj, bas mi je zao, da sto prije ozdravi! Branki ti si super heroj zena. Kako je Boka, je'l prestala kasljati?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 24.10.2016 17:04:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi stigli iz setnje .a pred polazak kuci mu smuckam mleko i nije hteo kintam nije jos gladan. Dosli kuci pojeo malo kasice i dajem mu mleko a on se dereeee i deree. Mleko onako mlako i ja ajd da ugrejem ..kad gispodin nije hteo mlako nego toplo mustra jedna!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 24.10.2016 17:14:09
|
|
|
|
Animsaj9
|
Auuu al je opasan Anck, vec zna sta mu odgovara
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 24.10.2016 17:17:58
|
|
|
|
branki*
|
ecka moja,ma ja sam jedna zivcana zena ok je boka,ne kaslje vis,prestalo je nekako,za sad je sve ok,cak ne curi ni nos,hvala bogu.anastasija,ide u vrtic?i dalje je muci kasalj*ljubi je od mene
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 24.10.2016 17:24:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Animsaj9 Auuu al je opasan Anck, vec zna sta mu odgovara Al ja se vec iznervirala, ne shvatam zasto se dere. Sve mu po volji ..a guzo mali
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
Vragolina ili vragolanvragolinaKOJE IME VAM JE NAJLEPŠE?
RADOŠ (
15%)
VOJIN (
53%)
VLAJA (
5%)
VUKAN (
17%)
VUKOTA (
10%)
Ukupan broj glasova: 204Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!