|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/16 [chat]
23.10.2016 14:38:00   
emicaa
Jao kakva bi njihova djeca bila,pa to nebi uopste spavalo user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 776
23.10.2016 14:39:31   
Anck Su Nmaun
Animsaj , da bez problema, ne secam se cak ni da li je gledala cije je...
Sad smo iz C&A iskoristili popust karticu od 20%, kupila sma beas lepe bodice ...mnogo sam hepi, ima momak da mi bude Jeeeep user posted image

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 777
23.10.2016 14:40:50   
branki*
Meni dosla mama,donela mi tursiju i da pravimo vanilice,a dosla mi i komsinica iz zgrade,pa uzela da okrpi sve hulahopke gde je ispao prst i da uvuce lastise gde je ispao kod trenerkicauser posted image
Mm opet na poslu,a cekam ga da donese mleko i jos sta sam mu rekla,a vidim da nema nista od toga,a u 6 je vec najavio da ide na neku veceru,tako da sam ja kao samohrani roditeljuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 778
23.10.2016 15:20:25   
Animsaj9
Anck ja jako volim njihove bodice, ma i one ciste bele kvalitetniji su mi od bilo kojih

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 779
23.10.2016 15:24:06   
Anck Su Nmaun
Jesu stvarno su kvalitetniji, mozda jos od svih koje sma uzimala. Jedino jos Tesco kod mene ima plus!

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 780
23.10.2016 15:34:22   
IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Jao kakva bi njihova djeca bila,pa to nebi uopste spavalo user posted image

Hahahahahahaga, neka, nek vide kako je nama user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 781
23.10.2016 19:58:13   
eca89
Evo i mene mamine moje, ja pala s' nogu, imali smo goste na rucku, pa sad sve oprala i pospremila!
Ona sad sama jede, pa mi je mnogo lakse, dok jede ja mogu nesto drugo uraditi!
Joj Ivana i Emica prijeuser posted image !

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 782
23.10.2016 20:01:29   
branki*

IZVORNA PORUKA: eca89

user posted image
Joj Ivana i Emica prijeuser posted image !

user posted image user posted image daaaa!
ovi moji se razjurcali...jos malo,pa da uspavam boku.

branki

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 783
23.10.2016 20:07:28   
vocicana
Dobro vam vece.
Ja danas sa sinkom dva puta u setnju, bas smo se nauzivali. A kuca....HAOS!
Sutra milijardu obaveza imam, ali stici cu sve, najverovatnije cemo biti samiuser posted image , muz mora na ceo dan da nesto zavrsi, ali nije prvi put.
Kako ste prije?user posted image Boga mi bilo bi nespavanje, a mogu se kladiti da ce njih dvoje kada malo porastubiti najvece spavalice.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 784
23.10.2016 21:10:50   
IvanaSK RR
Da zalijemo u to ime user posted image Prijoooooooo!
Jutros ustala oko sedam, zaspala u deset, spavala 15 minuta. Zaspala oko 12, spavala 40 minuta. I onda je zaspala oko sest i spavala do pola osam, ali je za to vreme četiri puta plakala i budila se, ja je ljuljuskala svaki put. Sad joj se spava, naravno.
Problem je sto je sve vreme nervozna, nista nece, i u rukama place.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 785
23.10.2016 21:18:40   
Milena18
Dobro veče, mame!
Voci, baš te briga za haos, važno je da ste vi uživali, stići ćeš i da središ kuću. Lakše padaju i kućni poslovi kad daš sebi oduška.
I mi smo se našetali popodne. Sad smo tatu poslale u nabavku, a mi uživamo, uspavljujemo se.
Online prije, kad se ukrste geni nespavača, nagrabusile ste kad vam deca uvale unuke na čuvanje user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 786
23.10.2016 21:25:37   
Ana RR
Ko je za belo vince user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 787
23.10.2016 21:25:53   
Maraj
Vece mame. Mi bili na rodjendanu u igraonici. L uzivao sa decom. Jedino mu veceras procureo opet nosic. Tacno covek da se rokne. Valjda nije nista ozbiljno.
sto se bodica tice , mame da li ste pro ale Carter's bodice. Nema boljih. C&A je nula za njih. Takav im ne materijal da ne trenu ni malo. A C&A sam kupila igrom slucaja jel mi je trebao beli. Blagi uzas. Losle 3-4 pranja sav se rastegao. Carter's koliko god da ih perem boja im je postojana , pamuk fenomenalan. Ma najbolji su. Ja ih ne menjam

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 788
23.10.2016 21:50:45   
branki*
Anci,moze za mene!ja sam pocela svako drugo vece vince ili pivce,postajem porocnauser posted image
Boka zaspala i to sama,b nije jos,a sutra rano ustajemo.

branki

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 789
23.10.2016 21:56:50   
Maraj
Mame , "mucimo se" u temi "Kako produziti porodiljsko bolovanje" da li se bolovanje koje otvori pedijatar placa 100% ili ne. Ajd odgovorite tamo , vi koje ste otvarale bolovanje kod pedijatra u skorije vreme. Ja koliko znam da su ukinuli 100% . Al opet nisam sigurna

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 790
23.10.2016 22:03:42   
Sanjica26 RR
Branki, isto i ja.user posted image Ali moj favorit je Tamjanika. NIjedno vino po meni ne moze da mu pridje.
dobro vece. Moja T ide sutra sa vrticem prvi put na ekskurziju na jedan dan. Idu u dino park. Spakovala sam je. I objasnila osnovne stvari posto nikad nije isla autobusom. Sva je ocarana.
dok sam im spremala veceru pustila sam im crtani "Up". Plakala je na kraju. To joj nije prvi put kad gleda neki crtani da place. Ja ga nisam gledala ali mm kaze da je tuzan.
Sofi je bolje, ali ipak do srede necemo je dati u vrtic. Sutra ce opet kod mm na posao.
Maraj slazem se za Carter''s. Fenomenalni su.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 23.10.2016 22:04:52 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 791
23.10.2016 22:08:23   
branki*
haha,sanjice,zivele nas dve,ondauser posted image user posted image
neka se teodora lepo provede!

branki

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 792
23.10.2016 22:11:29   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Maraj

Mame da li ste pro ale Carter's bodice. Nema boljih. C&A je nula za njih. Takav im ne materijal da ne trenu ni malo. A C&A sam kupila igrom slucaja jel mi je trebao beli. Blagi uzas. Losle 3-4 pranja sav se rastegao. Carter's koliko god da ih perem boja im je postojana , pamuk fenomenalan. Ma najbolji su. Ja ih ne menjam

Slabije kupujem carters jer su
Im cene stvarnooo booli glava. Iskreno nisam isla u skorije vreme uopste do njihovih radnji ali koliko me secanje sluzi bile su bas paprene.
Ne znam kako ti se raspalo ali sve sto sam u C&A kupovala super mi se pokazalo i za bebu i za devojcice. A cene ...pogotivo na snizenjma i vise nego smesne.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 793
23.10.2016 22:12:49   
branki*
mame,imamo temu decija garderoba,pliiiz!klik

< Poruku je uredio branki RR -- 23.10.2016 22:13:36 >

branki

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 794
23.10.2016 22:20:49   
Animsaj9
Jaooo zene, moj D zaspao nikad kasnije oko pola 10 jedva jd izdrzao jadnicak al nismo mogli pre kuci vracali smo se iz grada, a magla nas uhvatila pa se otegla kolona

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 795
23.10.2016 22:22:50   
branki*
i ovde je neka maglustina..bas je ceo ovaj oktobar kisa bila.sladje ce spavati,animsajuser posted image

branki

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 796
23.10.2016 22:25:45   
Animsaj9
pa i ja se nadam da ce lepo noc prespavati. Vreme je uzas, a guzva nevidjena, nedelja , ljudi ne rade pa svi u shoping , sudarali smo se kolicima

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 797
23.10.2016 22:26:55   
branki*
sad kad si spomenula rad,ne da mi se ne ide sutra na posao,ne mogu vam opisatiuser posted image

branki

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 798
23.10.2016 22:26:56   
Anck Su Nmaun
Mi smo oko podneva skitali pa citavo popodne bili u kuci. Sad pred spavanje izasla sa cerom do radnje na vazduh...a maaglaaaa.Ali prijalo mi je.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 799
23.10.2016 22:39:28   
serpica
Dobro vece mamike,kako ste? Ne stizem da pisem,net me i dalje zeza,sa mob uspem da udjem na fb ali na rr nikako. Nadam se da ce od sutra biti bolje i da cu ja napokoon imati malo vise vremena. Toma nije isao 3 nedelje u vrtic povukla ga
primi mmr,medjutim posle izlecene bakterije u grlu on dobije stomacni virus,to prodje,i sad cujem pocele varicele u vrticu,plasim se da ih manja ne donese a on da primi mmr,tako da sam resila da ga vratim u kolektiv i da ako treba prelezi te bofinje
i da onda primimo vakcinu.
Uz sve to spremam devojke za ekskurziju i nastavu u prirodi,i inace sama sam jer muz je vec treci dan na terenu.
ne znam gde mi je glava,ne zamerite sto me nema,stalno ali stalo mislim na vas.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Ime za devojcicu
pahuljce91

Koje je najlepse ime za devojcicu?

Milica (32%)

Mirjana (3%)

Marija (17%)

Valentina (14%)

Sara (30%)

Dusica (4%)

Ukupan broj glasova: 316

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here