|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/16 [chat]
26.10.2016 8:21:19   
eca89
Dobro jutro mamike moje, samo da vam mahnem!
Maraj, kako je dečkonja? Baš mi je žao!
A., je u vrtiću, svaki dan dođe kući izgrižena, vaspitačica kaže da i ona grize drug djecu, mislim se, baš super!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 876
26.10.2016 8:23:39   
IvanaSK RR
Jutro.
Eco, kako, bre to? Kod nas je bila jedna devojčica koja je to znala da uradi, ali je vaspitacica to brzo resavala.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 877
26.10.2016 8:36:58   
suzi kju
Dobro jutro. Noć standardno nikakva, budile su se zilion puta, dokle više, dokle?!?!?!
Jooj kakve li će moje cice dolaziti iz vrtića ccc...
Razmišljam da lično da ih odvedem do doktorke da ih presluša? Sinoć su sve nakašljale nekoliko puta, jutros po jednom dvaput, a ne bi ih vodila među svu tu bolesnu decu user posted image
Maraj promeni probiotik. Panklav je jak ab pazahteva i neki baš dooobar probiotik. Vidi sa doktorkom.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 878
26.10.2016 8:42:01   
Anck Su Nmaun
Imali amo i mi takav slucaj u vrticu , pre par god. Neki decak ih sve redom grickao, mame se zalile al nista. I jedan dan kaze meni vaspitacica moja T ugrizla njega, u samoodbrani. Kad sam rekla ostalim mamama sve su rekle :"E neka je..zasluzio je" ! user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 879
26.10.2016 9:40:22   
Mala Elena
Jutro!
Suzi i moja se budi oko cetiri do pet puta u proseku, isto se pitam dokle ce tako?
Srecom, u E.grupi se ne ujedaju, mnogo sam srecna zbog toga!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 880
26.10.2016 9:43:26   
eca89
Pa, valjda se ona brani, vaspitačica kaže da ne ujeda prva, nego da vrati, rek'o super. Ja joj pričam stalno kod kuće, jer sam mislila da ona prva ujeda.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 881
26.10.2016 9:50:38   
Anck Su Nmaun
Pa anravno, ja ucim moje dete lepom ponasanju ali ako je ovakva situacija da tom nekom detetu niko nista ne moze..pa nek vrati istom merom i kraj.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 882
26.10.2016 10:22:47   
Anck Su Nmaun
Ja cu stvarno poludeti , svako hranjenje presvlacenje , sve mu oko vrata ode. Stavim mu dve portikle, jednu plastificiranu, drugu ne da pokupi ali opet sve ode....user posted image

Direktna veza do poruke: 883
26.10.2016 10:58:58   
vocicana
Caos mamite.
Anck, jutros sam mislila na tebe i post o portiklama kada je jako puno bljuckao. Bas stvarno samo da se covek nervira. Malisine portikle sa musemicom su se vise raspale od pranja, ali bljuckanje je davno za nama, a da te razumem, razumem te, jeste da popizuser posted image . Prestace i to.
Uglavnom farba ispala super, kupila sam pre tri dana neku bez veze, ne bi li se sredila kod mojih, ali nestala je vodauser posted image
Kako sam se nadala, dobro sam se udala.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 884
26.10.2016 11:01:47   
Animsaj9
Moj D jutros jede palentu, i kinuo, palente je bilo na plafonu .
A kad smo kod grickanja , evo ja cu da se prijavim user posted image to sam i ja radila , da me pitate sto ni tad nisam znala , a ne znam ni sad user posted image , pustite decu sa se grickajuuser posted image . Salim se , naravno boli i nije ti sve jedno da ti neko kinji dete

Direktna veza do poruke: 885
26.10.2016 11:25:56   
Anck Su Nmaun
Voci ma nije to od bljuckanja, on kad pije iz flasice kao da ima suplja usta, sve sa strane izbacuje user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 26.10.2016 11:26:12 >

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 886
26.10.2016 11:36:06   
emicaa
Mamice evo jos jedne ne naspavane user posted image
Nocas nam je tako u sobi bilo vruce,otvarala sam balkon da se izluftira u tri nocu i Davidu skinula vrecu.
Eco ja sam uvjek za to neka se brani

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 887
26.10.2016 11:36:44   
vocicana
Mame imam pitanje, da li smem da umesto vode skuvam bebi caj od kamilice i da ga tako nezasladjenog pije posle rucka i slatkog obroka? Ili da nastavim sa vodom...?

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

Direktna veza do poruke: 888
26.10.2016 11:40:05   
Anck Su Nmaun
Naravno Voci, kamilicu od rodjenja preporucuju za grcice.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 889
26.10.2016 11:44:23   
suzi kju
Možeš Voci slobodno.
Ja čekam da se bebići uspavaju pa da odem do vrtića da potpišem ugovor i uzmem karton za sistemski.
Ručak gotov, danas jedemo svi pileću čorbicu.

Direktna veza do poruke: 890
26.10.2016 11:47:38   
IvanaSK RR
Voci, ja sam mojoj sa mesec dana davala kamilicu.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 891
26.10.2016 11:50:52   
Animsaj9
Moj D obozava kamilicu ne mozes mu oteti flasicu iz ruku kad pocne da pije , dok ne iskapi ne prestaje

Direktna veza do poruke: 892
26.10.2016 11:53:37   
vocicana
E lutke moje, hvala vammnogo. On je kao Ecin, dok ne iskapi flasicu vode ne prestaje da pije, narocito posle rucka, bas bi volela da pije cajic, sve je stvarno prihvatio kako treba. Jbt ove promene vremena, da nije takvih zakljucaka, verovatno bi zakljucila da mi je dete tinti linti. Srasno kako mu utice sve na raspolozenje.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 893
26.10.2016 13:06:59   
Anck Su Nmaun
Sad jednu kaficu i odoh po dete u vrtic, mladja je kod bake. Oci mi ispadose od ckiljenja dok sam sila.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 894
26.10.2016 14:31:53   
jess021
Gde ste mame!
Nema sanse sve da iscitam. Ko sta radi ovih dana ja peglam. Polako se pripremam i nadam se da cu ubrzo u porodiliste, sad mi vec malo tesko.
Maraj, nije tema ali nikako mu nemoj prati kosu dok ne prodje upala, samo mokrom rukom predji preko kose ako bas moras. Usi uopste nije preporucljivo cistiti. Lenki stalno ispadaju komadi cerumena. To su sve saveti orl. Pancef je dobar za upalu usiju, probaj sa Multilacom, nama je pomogao i sa hranom malo da sredis proliv.
Tako smo i mi 3 puta ab za mesec i po dana i onda smo otisli kod homeopate, za sad sve super, a verujem da ce tako biti i dalje.

< Poruku je uredio jess021 -- 26.10.2016 14:32:44 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 895
26.10.2016 14:34:41   
Anck Su Nmaun
O jess jos malo jos malooo user posted image
Kakvo bzvz vreme danas ceo dan u kuci.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 896
26.10.2016 14:57:00   
branki*
Mame,da mahnem,pa cu kasnije da vise pisem,samo sto smo usli u stan.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 897
26.10.2016 14:59:01   
IvanaSK RR
Jess, priblizilo se :)
Branki, masemo i mi tebi :*

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 898
26.10.2016 16:07:27   
Animsaj9
Jess, brojis sitno, leppoooo.
Branki vecito u nekom spidu, i mi tebi masemo.
Ja uspavala D, rucali, sad malo odmaram.

Direktna veza do poruke: 899
26.10.2016 16:12:31   
suzi kju
Jess user posted image sitno, sitno!!!

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here