Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/16 [chat] (17.10.2016 23:26:04)
|
Degu, i ja isto mislim za mog,da doguramo do 37 punih i onda napolje[sm=smiley36.gif]mm je 23.1.,pa kad bi se on rodio tamo desetak dana nakon mm rođendana,pa da slave zajedno rođuse! Kad sam legla na krevet,a dr stavio onaj gel pa počeo sa sondom da ga razmazuje,tad sam osetila bol,a on je tad video to nešto,a mene je skoro ceo pregled boleo stomak. Pa je još pitao da li su na ekspertnom videli nešto,rekoh nisu. Pa je uzeo da izmeri,kaže 6cm puta nešto, pa nemoguće da dosad niko nije video miom od 6cm,kad mi je samo on radio 4x uz A bila sm na još 3,kod tri različita dr( u 9,12 i 22 nedelji) nikad u životu nisam imala miom,a da mi se tako naprasno pojavi [sm=zmeden.gif] Tako da verujem da je grč. Ali skenjao me malo. Ceo dan me sad boli stomak. Ali ne samo što me taj pregled unervozio nego što sam bila sa devojčicama u dvorištu, skupljali jabuke, orahe i lišće. Savijanje više nije za mene[sm=smiley13.gif] Pa sam gledala recepte sa jabukama,jao,ne znam šta pre da pravim. Da li lenju pitu,tortu sa punjenim jabukama, Apple pie ili knedle sa jabukama, ili kolačiće sa jabukama! Ja sam jastuk za trudnice sašila sebi,sa sunđerastim punjenjem i materijal,cibzar i presvlaka me pre 5 godina izašlo oko 500 dinara a tad je beluga koštala 1800! Vidi ako imaš nekog da ti sašije,iskreno,meni se više sviđa sunđer od tih kuglica,mene jako iritira njihov zvuk,taj jastuk meni šuška[sm=zz_confused.png][sm=smiley5.gif]
|
|
|
|