Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/16 [chat] (15.10.2016 16:24:20)
|
Dan trudničice! Degu,znam sve,ali znam i da,ako ne uradim to sad neću uraditi to u sledeće 2 godine sigurno. Taj ormar mislim da nisam spremala 4 godine[sm=smiley29.gif]Pa sad dok mogu da ga sredim. Biću sve veća i veća i sve manje ću se kretati i zavlačiti u ormare [sm=smiley36.gif] Nisam se pohvalila da ponovo pričam sa sestrom [sm=smiley17.gif]Danas nosim devojčice kod nje. I da se pohvalim,bila sam na uz,kaže Stojić da je beba super,sve je u redu,sve je na mestu, dečak je. Nadala sam se da je možda dr u Dz pogrešio ali nije [sm=smiley36.gif] moraću da se naviknem. A mm... Presrećan je[sm=smiley36.gif] Kupila sam danas trudničke farmerke sebi, moraću polako i jaknu,dugu zimsku mogu da zakopčam, a kratka mi dođe preko stomaka,tako da neću izvući zimu sa njima. A kakva je zimoća bila jutros,šta će tek biti u decembru,januaru,neću moći ni raskopčana da idem,ili ću biti neprestano bolesna[sm=smiley13.gif] Noć je još i dobro protekla,dobro smo spavali svi,ali oko 7 je H počela da krklja i da kašlje pa je jadna ustala pre 8. Magdi, ima li šta novo kod tebe?
|
|
|
|