Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/16 [chat] (14.10.2016 0:31:48)
|
Veče trudničice! Volim kad uđem na temu pa imam šta da čitam,nego što ja zaboravim šta sam pročitala[sm=zmeden.gif] Degu,nemate Dm u Vrbasu? Ni mi u Topoli, ja tražim za Suboticu, tamo radim a kad ne radim svakako idem barem jednom mesečno pa mi nije problem pokupiti slike. Koji je to sajt gde šalju slike na kućnu adresu? Snežana,dobrodošla! Ti si onda kao Yelly i ja sa terminom, odmaraj da dočekaš februar! Ja sam se vratila u spavaću sobu [sm=smiley36.gif]Ali mm reče da će me izbaciti budem li mu kašljala [sm=smiley36.gif]Pa se suzdržavam[sm=smiley36.gif] Danas smo L i ja bile same,išle kod lekara, pa u grad na ručak,pa malo šoping,gomila stvari joj treba,sad smo skinuli gumene čizme i prsluk sa spiska! Dobila 2 sirupa da pije,opravdanje za vrtić i to je to. Eno je sad hrče,danas više nema temperaturu. Nego mi se čini da će H,toplija je nego inače,češka nos,kašljuca malo, uh,ne volim kad je ona bolesna. Ja ću u ponedeljak kod dr,nije me pregledao od 5.nedelje pa ću mu reći da virne malo dole, da vidi kako mi se grlić drži,s obzirom da sam dosta aktivna a i imam često bolove,da se ne otvorim prerano. Magdi,hajde da krene[sm=bravo.gif] Ja sam u prvoj trudnoći do 5.meseca spavala na stomaku, i kad sam prestala da dojim ponovo počela,a u toku 2 trudnoće sam prestala i otad (znači skoro 3 godine ne spavam na stomaku,čak ni ne osećam potrebu da legnem na stomak [sm=zmeden.gif] odvikla sam se skroz. Odoh da ubundam i namestim moje bube,pokrijem ih pa i ja da otplivam u carstvo snova...
|
|
|
|