Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/16 [chat] (27.10.2016 0:17:46)
|
Veče [sm=nosecka.gif] Magdi čestitam [sm=bravo.gif]bitno je da je sve u redu i da ste najzad kući beba i ti[sm=bravo.gif] Degu,super za dobar rezultat[sm=bravo.gif] i super za slike,onda ja ostajem pri Dm,ako je za manje para isti kvalitet! Da,Jess nam se uopšte ne javlja... Mimice, ja sam ''82, ali do rođendana koji je u novembru ja imam 33[sm=smiley36.gif] A ja imam osećaj da kasnim, trebala sam ranije da počnem da rađam. Sad mi krivo što nisam,da mi je ova pamet bila pre 10 godina[sm=smiley36.gif] da sam znala što sad znam[sm=smiley36.gif] Mi smo hteli sve po redu,tako smo i radili,prvo škola,pa posao,pa kuća,pa venčanje,pa malo uživanja pa deca. Ali dobro je ispalo i ovako, nego budu li i moja deca rađala sa 30 godina,ja ću imati 65,kako ću čuvati unučiće [sm=smiley36.gif] Vidiš Ana,tako sam i ja,rešiš se nekih nezdravih navika a pokupiš neke čudne,neočekivane, kao ja i paprika[sm=smiley36.gif] Za te bolove je meni dr rekao da smanjim doživljaj i pojačam magnezijum[sm=smiley36.gif]malo sam usporila,više odmarala i mogu da kažem da me već nekoliko dana mnogo manje boli stomak. Zumbule, u trudnoći su bakterije u urinu česta pojava,tad smo jednostavno oset_ljivije i podložnije infekcijama,nije to ništa strašno niti nerešivo, ne brini!
|
|
|
|