|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: SeptembaRRska baštica [chat]
20.9.2016 7:43:03   
vocicana
Tuzna li je ova jesenja bastica, dan se skrtio, a vreme je da se samoubijes.
Dobro jutro, sto bi ja jos jednu kaficu...

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 401
20.9.2016 8:12:49   
Milena18
Jutro!
Khaleesi, srećan rođendanko! Da li je devojčica bolje danas?
Ana, čestitam na novom poslu!
Voci, stiže kafica
user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 402
20.9.2016 8:14:40   
vocicana
Mogle bi da se druzimo nas dve,nema nesto mnogo zenskica iz naseg grada. O majko moja, kao da su me tukli, nesto sam prebijena.
Sta radi bebac?

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 403
20.9.2016 8:30:23   
Milena18
Da znaš da bismo mogle, Voci. I ja sam kao prebijena, mladunče se budilo celu noć, sad kao spava, mada se sve vreme meškolji, neće to potrajati. Kako je tvoj sinak, kako ide uvođenje kašica?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 404
20.9.2016 8:34:06   
vocicana
E to da, da se pohvalim, od prekjuce smo na dva obroka, super je on to sve prihvatio, rucka, jos danas krompir pa od sutra tikvica, pa da miksamo namirnice. Jede zitarice uvece oko 18 h, super jeuser posted image .
Javljam ti u pp za broj tel, pa da se druzimo, sto da ne.
A mala je bebica, sve ce to proci, ja sam jutros razmisljala koliko smo bili umorni i iscrpljeni prvih mesec dana, ja narocito, ali opet mm mi je tu, pa je sve nekako lakse.
Poljubi bebicu za mene

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 405
20.9.2016 8:41:25   
mali_mis
Jutro user posted image
Vreme je uspavljujuce.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 406
20.9.2016 8:41:37   
Milena18
Super, baš mi je drago da vam tako dobro ide. Ljubac za tebe i sinče!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 407
20.9.2016 9:24:31   
bubulence
Zdravo drugarke!
Kako ste? Druzite se, na rr se radjaju divna drugarstva. Ja imam 3-4 dugarice koje sam upoznala na rr koje su mi sada kao sestre, mozda i blize.
Veselica mi je pisala. Kaze da je Nina divna. Siki lepo. Cekaju sutra d urad gatrijev test pa da idu kuci... Kaze da je i osoblje super. Bas je zadovoljna. A meni drago kada cujem tako pozitivna iskustva sa porodjaja i iz bolnice.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 408
20.9.2016 9:43:59   
wivern
Dobro jutro
Ja pijem kaficu na pauzi. Kako me smorilo ovo vreme, što kaže voci i dan se skratio user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 409
20.9.2016 9:58:30   
IvanaSK RR
Joj, sto je hladnooooo, brrrr.
Ja bih jesen i zimu prespavala.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 410
20.9.2016 10:18:29   
emicaa
hello,pospremila sam stan,sad se ispumpam i u tom stize i teta.
Napravih juce krofne,divne su bile ali je meni falio coko preliv user posted image
ja ne znam kako,vas ima na sve strane samo nijedna ovde blizu mene da se druzimo user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 411
21.9.2016 8:00:13   
vocicana
Jos kada krene onaj sumrak, nekako je sa suncem lakse, cini se nekoako romanticnije ako nista drugo, a ovo je za pistolj!
DObro jutro , basta je otvorena jos od 7 a nikoga nema. Pa necu sama da kafenisem.
LJubim vas!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 412
21.9.2016 8:20:50   
Khaleesi
Jutro mame.
Mi smo danas konacno bolje. Izbila su joj dva zuba pa verovatno je temp bila od njih. Ali do 39 je isla ...
Dr je dala samo brufen... Sad je najzad proslo mada kenjka i dalje ali bar sam malo spavala juce ....
Hvala Milena....

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 413
21.9.2016 8:44:44   
mali_mis
Jutro user posted image
Grozno vreme. Ne mogu da se probudim ujutru, samo odlazem onaj alarm, a onda mi treba litra kafe da se razbudim.
I da, sanjala sam Ivana Ivanovica i Seselja i mi sedimo na nekom parkingu iza nekog kombija i pijemo kafu user posted image

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 414
21.9.2016 10:12:06   
emicaa
ovde sija sunce ali ja sam smracena totalno user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 415
21.9.2016 10:34:11   
Anck Su Nmaun
Cao cure, budna sam od 6 alio ovde nikako da svratim. Moze kafa .. bas mi je potrebna!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 416
21.9.2016 10:36:56   
IvanaSK RR
Misu, bas ti je sanuser posted image
I ja budna od sest, al sredjuj kucu, spremaj rucak, uf.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 417
21.9.2016 11:08:12   
wivern
Dobar dan.
I ja pijem kaficu, prvu od jutros. Nisam stigla pre.
I ovde kao neko sunasce se nazire.
Misu ti sanjas Seselja a ja probusene gume na autu user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 418
21.9.2016 15:20:10   
branki*
Cao,zene i ovde!gotov posao za danas!bar sto se tice ovog placenog posla!a,ovde kod kuce,em nikad kraja,em niko ne placauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 419
21.9.2016 16:28:18   
Khaleesi
Mi sad iz tehnomanije, kupili masinu za susenje neku whirpool 6th senseuser posted image . Pa da vidimo kako ce da ide sa njomuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 420
21.9.2016 17:42:02   
vocicana
Ves ce ti biti mekan kao san, ne previse da se oseca od omeksivaca i skupljace ti se pojedine stvari, ja sam presrecna sto je mm to kupio.
Dobar dan, samo da preletim zacas, nemam vremena da stanem i sednem. Vodu fucking nismo imali opet ceo dan, kod sveki sam bila, pa ovo je katastrofa.
Emice, samo da te zagrlim, ne sekiraj se, ljubim te puno, poludeces tako.
Za moju drugaricu Branki poseban user posted image

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 421
21.9.2016 17:59:35   
IvanaSK RR
Mi amo uzeli kombinovanu masinu, pisala sam u temi. Ja sam najviše oduševljena koliko su mi svedske pelene mekane i nezne :)

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 422
21.9.2016 18:14:17   
branki*
Voci draga😘😘
Ja pijem 3y1 i mislim se da li da se farbam.

branki

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 423
21.9.2016 19:50:52   
emicaa
nesto mi je lose,nisam mogla ni vecerati a moram oprati sudje i okupati Doru.pustam sebi muziku na you tube i odmaram mozak,posao nek ceka user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 424
21.9.2016 21:03:56   
branki*
Ja se ofarbala ipakuser posted image okupala klince i sad u krevetu ja.a, sto se tice jela,da ne pricam,opet moram da se disciplinujemuser posted image

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here