|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: SeptembaRRska baštica [chat]
23.9.2016 6:26:16   
vocicana
Dobro jutro. Milenice, jesi li videla molim te..strasna hladnoca! Nama je danas stigla zimaska jeaknica, jedva cekam da je uzmem. Smrzla sam se nocas, a ovaj moj vcestac je budan od 6, stvarno sam premorena.
Kafa moze!user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 451
23.9.2016 8:30:30   
IvanaSK RR
Jutro. Hocu letoooooooo :)
Ja sam juce dva puta pokusala da pišem, i koliko je bio spor forum, odustala samuser posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 452
23.9.2016 8:41:56   
NadaR
Dobro jutro :-)
Ja nalozila . Divota.
Kod nas ima nekog sunca ali u autu jutros pokazuje 10stepeni. Brrr.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 453
23.9.2016 8:46:51   
IvanaSK RR
Ja ukljucila malo klimu user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 454
23.9.2016 8:48:16   
Anck Su Nmaun
user posted image za vreme, volim sto vise nije +40 jer onako nismo mogli izaci iz kuce ali ni 10 stepeni bas ne volim, sad razmisljam cak us kafander bebca da ubacim , jedino bih tako bila sigurna da mu nije hladno user posted image
Idemo danas po jaknicu, nadam se da cemo naci nesto!
Devojcice su juce same obukle potkosulje .. juce sam navukla nova cebad za pokrivanje , skinula letnje. Mada je kod nas hladno samo dok ne pocne grejanje posle je kao na Havajima user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 455
23.9.2016 8:56:08   
mali_mis
Jutro user posted image
A. se budio na svaka 3 sata kao beba, slognuta sam, kao da uopste nisam spavala.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 456
23.9.2016 9:07:14   
Anck Su Nmaun
Jao Mali mis tako je kod nas vec 10 tak dana.. vec ludim polako. Sinoc je jos bilo najbolje, budio se u 12-2-4-6, u 12 sam mu dala da sisa i u 6 ova dva puta sam ga ljuljkala i zaspao hvala bogu.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 457
23.9.2016 10:16:58   
Milena18
Jutro!

Voci, ne znam šta je ovo, kao da smo na nekoj planini. Izašla sam malopre na terasu da pokupim veš i sledila se.

Uh, Nado, zavidim ti. Što ja volim da se ušuškam pored peći i slušam ono pucketanje... Mi još nismo nabavili drva, ali imamo francuski radijator pa ću uključiti njega ako bude trebalo, za sada nam je u kući još uvek ok.

Moja M se noćas samo jednom budila, baš je super bila, ali je zato sad nešto sva kmezava. Inače, ja ću probati da izbacim mlečne proizvode iz ishrane na 2-3 nedelje da vidim da je ne muči stomačić možda zbog toga, a i taj večito zapušen nos mi je sumnjiv. Odoh da nađem temu, da ne idem u off...

< Poruku je uredio Milena18 -- 23.9.2016 10:27:52 >

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 458
23.9.2016 11:57:55   
mama krava
Ženske drage,

Ja jutros rekla na poslu da odlazim. Juče sam potpisala za dreugog poslodavca i sad sam ovde na starom radnom mestu još 15 dana. Imam 2 dana GO da iskoristim i to je to... Bas je bilo bezveze, ali jbg...šta da se radi. guram dalje!

Uf baš sam se opteretila, a sad mi je lakše.

user posted image

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 459
23.9.2016 12:03:55   
wivern
Gde ste zene.

Ja vala vise volim i +40 nego ovo vreme. Ne mogu se ugrejati nikako.
Ja danas medjusmena, od 13-20. Barem nisam do 22, radije radim i medjusmenu nego drugu.

Milkice furaj dalje bre, pa svako trazi bolje sta si se opteretila. Da si tu bila zadovoljna ostala bi jos.
Mene nervira ovo izrabljivacko poslodavstvo ali to se ovde nikada nece promeniti.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 460
23.9.2016 13:26:50   
veselicaa
Ola zenskaci.
Ja nadjoh malo vremena pa da se javim.N sisa,spava,presvlacimo se ,mazimo,kao i svako novorodjence,bas mi prija kada je ovako i kada je sve podredjeno njoj.S mi malo sva zbunjena,jedva se snalazi sa skolskim obavezama,zaboravi sta ima za domaci,ocigledno joj treba vise vremena sa mnom pa se trudim da joj se sto vise posvetim.Inace u skoli uciteljica kaze da je odlicna,sama prepisuje sa table,zna uredno da pise tu bar nema problema.
Muz celo jutro juri neka dokumenta sakuplja,bas je frka ovde kod nas pokupiti dokumenta za vise od pola mora da ide za Nis.Sad ode da kupi bojler,sinoc nam se pokvario.I masina za pranje nam lupa kao luda,izgleda i ona mora da ide na popravku ili cak i nova da se kupi.
Cekam A da dodje iz skole,ima sedam casova danas,od pola 8 je u skoli.
Nudite li neku kaficu,ja malopre popila sa mm.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 461
23.9.2016 14:18:50   
emicaa
ja bih kafu i neki koktel tableta za glavobolju,oci mi ispadaju.perem ves,jos dvije masine mi ostale,Davidenko kunja pa ga ostavljam samog dok trknem do podruma.Ovde je danas bas toplo,mi u kratkim rukavima,kad mm dodje odosmo u setnju.
MM biser mi narucio pimpu za mlijeko da ovu vratim u apoteku i narucio na staru adresu,fenomen je user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 462
23.9.2016 15:42:10   
Khaleesi
Pozdrav mame mi smo celu noc spavali posle duuuugo vremena... malo sam odmornija, ali sad joj cetvorke izbijaju pa po ceo dan pisti... Ja stavljam malo zimnice pa se razletela po kuci.
Danas stigla susara ukljucila sam je odmah bas da vidim kako radi ...
Svaki dan vidim nove teme cestitke rodjendana....
Zanima me jel mame same otvaraju temu deci ili ko? Nama je bio prvi rodjendan pre neki dan i nista...user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 463
23.9.2016 19:42:53   
IvanaSK RR
MK, idi gde ti je bolje, tu nema price.
Emice, jel bolje glava?
Veselice, ljubni bebicu, divna je user posted image user posted image
Cerka ti krenula u prvi razred? (izvini, nisam ispratila)

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 464
23.9.2016 19:55:56   
veselicaa
Hvala draga user posted image user posted image
Jeste srednja je prvi a starija peti razred.Ja kao i ti,malo u pelenama,malo u sveskama i knjigama ahahhahha.

Direktna veza do poruke: 465
23.9.2016 19:57:54   
IvanaSK RR
Uf, peti... Jel joj teško?

Direktna veza do poruke: 466
23.9.2016 20:23:07   
veselicaa
E nije za sad,a ona je od prvog do cetvrtog bila najbolji ucenik u odeljenju,sve joj je islo i matematika i srpski i jezici,nadam se da ce tako i da nastaviuser posted image

Direktna veza do poruke: 467
23.9.2016 21:14:04   
emicaa
Ivana prestala je posle tri sata,suze su mi isle od bolova a sama sa njih dvoje.
Gerum nikako ne mogu otvorim,ovo je sad uspjelo iz ne znam ni ja kog pokusaja.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 468
23.9.2016 21:25:02   
mamica 91
Vece zenicee. Sta ko pije? veceras ja castim za pozitivan testic user posted image user posted image
Treca sreca, tortu cu da vam pravim kad Dr sve potvrdi user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 469
23.9.2016 21:59:53   
IvanaSK RR
Emice, nisi nista imala da popijes? Bar si trebala kafu sa limunom, magnezijum...
Mamice, cekamo tortu cim doktor potvrdi :)
Veselice, bas mi je drago da je ona tako dobar djak. Ovaj moj nikako nece da uciuser posted image

(odgovor članu mamica 91)
Direktna veza do poruke: 470
23.9.2016 22:19:12   
emicaa
Ivana imaju neke tablete sto smijem,nesto poput paracetamola,popila sam dvije i nista.Magnezijum mi nije nikad pomagao,kod takvog bola pomaze jedino nimulid ali njega ne smijem.

Direktna veza do poruke: 471
23.9.2016 22:22:26   
vocicana
Mamice, srecna treca sreca! Lepe, lepe vesti. mesi ti tortu, mi volimo slatkise.
Dobro veece....;
Menne je Emi glava ubila danas isto, ali od obaveza nisam ni uspela da se time pozabavim, prosla je sama kasnije.
Kako ste ostale, meni se spava a tako bi volela da popijemo po nesto, da se mallo ugrejemo, smrzla sam se, Milenice, grad nam je strasan, palo mi je na pamet da je mozda sneg na Kopaoniku pao, tako je ostar i snezan vazduh bio jutros.
Kod nas u opticaju zimska cebad i jorgan licno kod mene.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu mamica 91)
Direktna veza do poruke: 472
23.9.2016 22:30:01   
IvanaSK RR
Emice, ako je bilo strasno trebala si uzeti Nimulid i prosuti svoje mleko... Ne pomaže ni meni magnezijum, ali kombinacija svega možda bi smanjila bol.
Voci, uzmi rakijicu i u krevet user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 473
23.9.2016 23:46:52   
bubulence
Dobro vece devojke.
Opet ste mi pobegle na spavanje.
Ivana jesi mi ti nova frendica na fejsu? Cim sam videla da je neka lepotica u pitanju, znala sam da je sa rr user posted image

Direktna veza do poruke: 474
23.9.2016 23:59:12   
wivern
Samo mene niko nece za prijatelja na fb user posted image

Dajte neki alkohol, sad sam se bas obradovala placljiva nam je opet trudna user posted image user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here