|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: SeptembaRRska baštica [chat]
21.9.2016 21:28:27   
veselicaa
Drage moje samo da vam se javim.Stigle smo kuci danas,dosao mm sa smizlama po nas,istopila sam se.Nina je divna,siki lepo jos u bolnici,malopre smo je kupali,seke odusevljene samo je gledaju.Muz isto ceo pobrljavio ma kao da mu je prva beba user posted image
Mnogo sam lepo prosla na porodjaju i u bolnici,vidim da vas je moja lepa Bubi vec obavestila,prosto sam se cudila na sta se neke zene zale.Dosta je i do stava zene a ne samo do zdravstvenih radnika.
Ljubim vas sve i kuckamo se cesce sada user posted image user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 426
21.9.2016 21:40:06   
Anck Su Nmaun
Veselice dobro dosli kuci user posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 427
21.9.2016 21:46:34   
Khaleesi
Veselice bas mi je drago sto si tako lepo prosla i tacno je to sto kazes... za stav ljudi, sve je u glavi user posted image
Brz oporavak

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 428
21.9.2016 22:41:34   
wivern
Veselice uživajte kući sada user posted image
Super što je sve prošlo kako treba. Baš mi je drago.
Ja uspavljujem M, pa da poradim nešto po stanu.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 429
21.9.2016 23:11:45   
bubulence
Veselice draga, uzivajte! Blago tvom muzu sa 4 devojke u kuciuser posted image .
Dobro vece zene! Niko nista ne nudi?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 430
21.9.2016 23:23:09   
superm
Bubi, ja nudim liker od kafe! Malopre ga pila

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 431
21.9.2016 23:40:54   
bubulence
Draagaaa, kako si mi?
Nisam nikada cula za takav liker ali hajde, natoci jedan, za sve postoji prvi put user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 432
22.9.2016 6:09:46   
branki*
Jutro,zenskaci!boka sisa,ja sam uspela da se nasminkam,pa da spremam posle i njih.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 433
22.9.2016 8:02:02   
IvanaSK RR
Jutro. A ja se osećam umorno kao da je veceuser posted image
Veselice, drago mi je sto ste lepo prosli. Ljubni bebicu!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 434
22.9.2016 8:03:57   
vocicana
Dobro jutro mile mojeuser posted image
Vesela, dobro dosla kuci, mnogo sam srecna sto ste dobro i sto ste dosle kuci. Nista lepse!
Ja sam popila dve kafe, popusila dve cigarete i bas mi nisu prijale, kada bi samo mogla da ih batalim skroz. Lep dan kod nas ovde, mada je tvrdo hladno bilo, ja sam naravno na terasi bila, sirila novu turu vesa, a danas peglanje i sve u krug.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 435
22.9.2016 9:30:43   
mali_mis
Jutro user posted image
Definitivno menjam pesmu na alarmu.
Veselice dobro dosle kuci user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 436
22.9.2016 9:52:01   
wivern
Ima li kafe za mene, jel neko kuvao?

Odvela M u vrtic i sad juris po stanu. Hocu da odvojim i igracke sa kojima se ne igra i da ih sutra nosim u vrtic. Ovde mi se samo gomilaju.
Napolju sunce a poprilicno je brrrrrr

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 437
22.9.2016 10:16:00   
milicicak
Evo, kafice user posted image
Mini buba u vrticu, ja kod kuce imam temperaturu i boli me grlo... Za sada nam vrtic super ide, videcemo kako ce proci spavanje danas.
Napolju je bas brrrr iako sija sunce

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 438
22.9.2016 10:19:51   
mama krava
Dobro jutro žeMskeuser posted image ...

Ja na poslu...smaram se žestoko... pod gasom sam što još nisam rekla da ću da idem odavde, ali neću ništa da pričam dok ne potpišem ugovor... osećam se kao user posted image i dalje, lai mislim da je bolje da ćutim dok ovamo sve ne završim i onda uzimam godišnji...i idem dalje.

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 439
22.9.2016 10:25:38   
superm
Dobro jutro!
Danas častim!
Moja mala princeza puni 1.godinuuser posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 440
22.9.2016 10:29:07   
Ana RR
MK, daješ otkaz?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 441
22.9.2016 10:33:04   
wivern
MK kod tebe bas velike promene stan, posao...
Mili i mene ubija grlo vec danima, i lomi me nenormalno ali se drzim nekako. Kad me sastavi necu znati gde je levo.
Bice mini buba super i na spavanju, nosikiriki.

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 442
22.9.2016 10:37:43   
milicicak
Superm, srecan rodjendanko user posted image
Milkice, ne znam sto ti to toliko tesko pada, radna mobilnost je nesto na sta svi moramo da se naviknemo. Razumem da ti je kolektiv super ali ako nisi zadovoljna poslom i ne vidis perspektivu i mogucnost da napredujes normalno je da ces prihvatiti mesto koje je bolje. Posao nije nesto sto ti samo obezbedjuje platu, on je bitan deo naseg zivota i jako je vazno da radis ono sto te ispunjava i motivise... Strasno je sto mali broj ljudi ima tu srecu da radi ono sto voli.
A i normalno je da ne zelis da pricas o tome dok ne budes sigurna u novi posao i ne potpises ugovor. Sve ce to biti super :)
Wiv, ja MORAM da budem zdrava sledece nedelje a moram i da budembu stanju da pricam dva sata... Sreca sto me sad sastavilo

< Poruku je uredio milicicak -- 22.9.2016 10:44:53 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 443
22.9.2016 11:04:30   
vocicana
U svasta novo. MK cestitam za odluku, tesko jeste nekada, ali samo nekada napustiti mesto gde si sa ljudima pojedinim proveo dosta vremena, ali ako je za tebe bolje i imas vecu perspektivu tamo gde si planirala, super! Podrzavam!
Ozdravite nam brzo vi mame sa bolnim glima.
Ja danas vodim svoje dete kod koleginice, jedva cekam da se ispricamo, tako mi nedostaju moje prijateljice, caskanje, sve.
Superm srecan prvi rodjendan!!!user posted image

< Poruku je uredio vocicana -- 22.9.2016 11:05:40 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 444
22.9.2016 11:25:08   
mama krava
Hvala, žene, znači mi...i slažem se sa vama, ali opet... frka mi je i osećam se grozno što lažem, tj skrivam ovde sve to. Šefica mi je ok sa nama, ali znam da će ovo pooooosebno da mi zameri, ali jbg. Pre par meseci sa imala ponudu za novi posao i rekla joj, onako neiskusno...što je rezultiralo da su mi ovde povećali platu, ali mi se to sada trlja na nos user posted image ... Definitivno sam se zastirila i treba mi promena. Sada sam ponovo dobila poziv od istih ljudi bez da sam se ja javljala na neki oglas. Jednostavno sam ostavila dobar utisak i setili su me, imaju neki novi projeka i žele me u timu. Meni je to stvarno super i drago mi je da ima i takvih slučajeva na tržištu radne snage.
Dobila sam super ponudu i što se tiče plate, ali i ostalih beneficija. Opet je banka u pitanju, ali nema veze...to mi je trenutno ponudjeno, ali uz mogućnost da napredujem uskoro i da radim i neke druge poslove, ali o tom, potom!

Wiv, ne znam od kud ti da sam promenila stan. Promenila sam lokaciju kancelarije, tj posao mi se preselio na NBG. Ja sam i dalje u gradu sa stanomuser posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 445
22.9.2016 11:35:21   
emicaa
pitam se gdje mi prodje cijelo jutro...
Veselice uzivajte svi zajedno,mnogo mi je drago da je sve proslo brzo i lako user posted image
MK svako ide tamo gdje mu je bolje,nemoj da se jedes zbog toga.
nama danas dolazi neka teta sa paketom za Davida,sad sam ispratila tetu za lijekove.Sunce sija ali ne znam dal cemo stici i u setnju.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 446
22.9.2016 11:50:30   
Sanjica26 RR
Samo da vam mahnem iz sela. Imam tu casove.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 447
22.9.2016 12:57:23   
Milena18
Hello!
Veselice, drago mi je da ste ste stigle kući i da ste obe dobro!
Superm, srećan rođendan!
Ja odspavala jedno sat vremena sad, baš mi je prijalo. Koja hladnoća ovde danas, mislila sam da idemo u šetnju, ali videćemo, nemamo nikakvu jaknicu, ja budala kupila samo letnje stvari kao da će leto zauvek trajati. Moramo u nabavku ovih dana.

< Poruku je uredio Milena18 -- 22.9.2016 12:59:38 >

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 448
22.9.2016 13:20:49   
emicaa
Milena isto je i kod nas sa ljetnim stvarima,samo sto su nama svi donosili samo ljetne stvari i jos sto sam ja kupovala...ima dposta sto je samo jednom obukao ili nijednom.Za vikend sam mu narucila majica dugih rukava i dugih trenerki a ljetno u podrum user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 449
22.9.2016 22:20:54   
bubulence
Superm srecan rodjendankooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jeli moguce da je vec prosla godinica!?
Mk menjaj. Ako nisi zadovoljna i imas bolju ponudu- menjaj

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here