Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 17.9.2016 15:23:38
|
|
|
|
milicicak
|
Nado, cestitam Nadam se da nece pasti kisa, mini buba i ja idemo na Trg da posetimo naucnike u otvorenoj laboratoriji :)
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 17.9.2016 19:01:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nado, divnoooo
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 17.9.2016 21:23:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Juhu, ima li koga? Branki, jel virus prolazi? I moj sin bio super na utakmici, pobedili su :)
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 17.9.2016 21:31:30
|
|
|
|
Milena18
|
Nado, Ivana, čestitam! Mi išli u dugu šetnju, sad uspavljujem M, leži mi na stomaku, a creva mi krče od gladi Već treće veče za redom zaspi u tom položaju. Laku noć, ženske!
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 17.9.2016 22:00:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Milena, ljubni slatkisa! Ja sad pojela parce pizze, toliko o kilogramima
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 8:55:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Zene, hocemo da pijemo nesto? Slavimo danas za veselicu!
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 8:56:42
|
|
|
|
vocicana
|
Nema veze sto je rano jutro, nesto zestoko da "surduknemo"( izraz za koji sam pala sa stolice kada sam ga cula). Dobro jutrooo!!! Nado cestitkeeee
< Poruku je uredio vocicana -- 18.9.2016 8:57:57 >
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 9:33:02
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 9:50:37
|
|
|
|
wivern
|
Di ste zeneeeeee Ja ustala u pola 10, napokon Sad cu turim kaficu
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 11:30:12
|
|
|
|
branki*
|
Ivana,nado,cestitam za decu Ivancice,kaslje i dalje,zrelo,ali je dosta bolje,povracanja nema vise.ti promenila avatar,ne mogu da prepoznam u prvi mah Ja spavala do 8,sto je odlicno u mom slucaju!
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 11:53:33
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK Zene, hocemo da pijemo nesto? Slavimo danas za veselicu! Hocemo, sipaj nesto kratko . Mnogo sam srecna zbog Veselice i bebe. Sto je sve proslo lagano i brzo... Kako ste mi zene? Mi smo na selu, uzivamo...
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 12:34:59
|
|
|
|
wivern
|
Ajmo, da se zalije i nazdravi za Antoninu Nadam se da ste vi bolje od mene. Ja sam danima vec u out-u. Toliko imam desavanja u zivotu a nedostaje mi da uvece to sa nekim podelim. Valjda cu se navici i na to jednog dana. Sutra sam freeeeeee, idem kod frizera da se osisam malo
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 15:43:08
|
|
|
|
emicaa
|
evo i mene,sinoc sam popila casicu grcke rakije i casu nekog piva radler.bas mi je godilo.mlijeko sam ispumpala i prosula Wiv odkud znas,mozda jednog dana kad budes spremna na to i bude neko sa kim ces moci podijeliti sve odoh kupati djecu,cao macke
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 16:11:05
|
|
|
|
bubulence
|
Wiv draga, ziv se covek na sve navikne.... Na zalost . Bice bolje...
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 16:48:55
|
|
|
|
wivern
|
Ma emice problem je gde da ga nađem Kuca-posao-maksim-pas Nemam gde da upoznam dotičnog, ne bežim ja od novih ljubavi one nemaju veze sa onim što ja osećam prema mm.
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 17:57:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Branki, drago mi je da je stanje bolje. I meni je jako drago sto je Veselicin porodjaj tako dobro prošao Wiv, naci ce se dotični kad se najmanje budes nadala :)
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 18:15:04
|
|
|
|
emicaa
|
Wiv mozda on nadje tebe,mozda bas kad budes setala kucu 😊
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 19:01:35
|
|
|
|
wivern
|
Zene, kakve sam srece naići će baš u trenutku kad skupljam po parku Jos tri sata pa kući, a onda freeeee day Kako vreme sporo prolazi.
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 19:34:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Wiv, ponudice se da ti pomogne
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 22:13:37
|
|
|
|
emicaa
|
Wiv mozda ce i on skupljati isto Sutra mi zaova cuva djecu dok idem ginekologu.Bice joj veselo,Dora ce se derat kao da je guli. Laku noc
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 22:28:08
|
|
|
|
vocicana
|
Samo da mahnem, nadam se da ste ponele flis cebence pa da sedimo jos malo u bastici... Wiv
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 22:49:45
|
|
|
|
bubulence
|
Dobro vece i laku noc ! Wiv draga, doci ce kada je sudjeno... Mozda ce ti dodati maramicu kada sledeci put ugazis u ono u cega si jutros ugazila
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 18.9.2016 23:02:30
|
|
|
|
wivern
|
O bože kako se promenilo vreme :( Kad pomislim da ce sada zima nije mi dobro.
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 19.9.2016 7:14:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro! Stize kafica! Mamice, opustenu radnu nedelju vam zelim.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska baštica [chat] 19.9.2016 7:21:15
|
|
|
|
mali_mis
|
jutro wiv Mozda ti taj neko zakuca na vrata, i pita te da li imas secer da mu pozajmis za kafu, pa onda zajedno popijete kafu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?