Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 17.8.2016 13:03:04
|
|
|
|
veselicaa
|
Nikako ujutru kad ustanem da se lepo probudim.Ma ne pomaze ni kafa ni nista.Lose spavam uvece,samo se okrecem i prevrcem,pazim stomak od S koja se zgura uz mene uhhh. ME ako ovako nastavim da jedem bice,bice Mada mi stomak ne deluje nesto mnogo veliki ne mogu da zamislim da ce beba imati 4kg kao A i S.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 17.8.2016 13:06:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Aaaaa sad cu poludeti sad nam je dosao bager i vec 3 sata drlja, vadi neke temelje, jbt kuca mi se trese!
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 17.8.2016 15:03:53
|
|
|
|
vocicana
|
I takooooo Ja pravim ledene kocke, posle da bacimnesto na tiganj od mesa za rucak, neka salata i od mene danas dosta. Von Anck, jeste to tuzno, samo mi nije jasno koji biser je izdejstvovao da se divna suma i zelenilo ukloni?! Jedino sto mi pada na pamet je neki buzda pun para koji ce da gradi nesto.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 17.8.2016 15:34:45
|
|
|
|
mama krava
|
Pozdrav dRRugari! Mene neke obaveze i odmor odvulki od RR, ali tu sam i nadam se da će me biti više. KISS
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 17.8.2016 18:57:34
|
|
|
|
vocicana
|
Gotova za danas! PLjusti kisa, samo bije. Bas je bljak vreme, ali ceo dan se mucila, mucila i kada je pljusnulo, strava se dogodila!
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 17.8.2016 19:28:24
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kod nas je pre 16h pala, i to prelaz iz suncanog dela dana naglo... Pijuckam kafu i cituckam vas...
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 17.8.2016 20:27:15
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja spremila hrono picu za veceru, cekam da se ispece. Da naspemo vina, pa da uzivamo mm i ja
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 17.8.2016 21:05:24
|
|
|
|
veselicaa
|
Mmm pizza i vino.Ne znam jel sam pisala ali tokom cele trudnoce mi se pije alkohol a ja osim vina nista drugo i ne pijem. Mi opet navalili na kukuruz,napolje duva vetar sprema se neko nevreme izgleda.Ja jos 4 dana i ulazim u deveti.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 17.8.2016 21:22:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mmmm mogla bih sad neki Grejp jelen mozda
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2016 6:52:05
|
|
|
|
vocicana
|
Mmmm, ja bi Anck sada za pocetak sa tobom mogla da okrenem po solju dobre nesice, a za grejp cemo videti kasnije. Dobro jutro plazne moje...
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2016 7:42:42
|
|
|
|
wivern
|
Eto i mene na kafici. Ali prvo da se bucnem Pa šta je bre ove godine sa letom? Užas, jutros ustanem a od maglustine prst pred nosem ne vidim.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2016 7:44:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutro cure, moze kafa i za mene
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2016 7:58:12
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Smrzla sam se Ja stvarno ne volim paklene vrucine, ali ovo je jos gore.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2016 8:07:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro. I ja bih da se bucnem Vreme je oktobarsko.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2016 13:47:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Gde ste svi> nigde nikog mene ceo dan izabcuje server
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2016 14:20:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mene ne izbacuje, ali je uzasno spor!
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2016 14:23:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sad sam smuckala makarone sa prezlama... to sam jela mozda dva puta u zivotu i sad mi palo na pamet. njami Mi jos razbijamo glavu gde cemo na godisnji a treba da idemo sledece nedelje... sinoc mm vice ma ajmo u Grcku, a ja ga vracam u realnost ..pa nemmao pasose a onda ajmo u CG a ja nesto ne bih sa bebom, bojim se namucicemo se ...i tako..jos nismo smislili
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2016 14:39:12
|
|
|
|
Khaleesi
|
Pozz mame, mi odbrojavamo jos 16 danaaaaa pa kupanjac
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2016 17:06:56
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Anck, imate vremena da izvadite pasose. Nama je trebalo tacno nedelju dana, mozda i manje za Iku kad smo vadili.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2016 19:25:57
|
|
|
|
emicaa
|
Dvije sedmice bez cigare i ušasno mi se puši onog dana kad nas puste odavde biću ona majka za primjer,nosiću bebu,drugo dijete vodit za ruku a visiće mi cigara iz usta. A vi kako te?
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2016 19:33:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Anck, imate vremena da izvadite pasose. Nama je trebalo tacno nedelju dana, mozda i manje za Iku kad smo vadili. Ma necu jos da se bacam sad u taj trosak, ionako smo knap sa finansijama, sledece godine Grcka a za ovu god jos cemo videti. Nego nesto sam razmisljalao onim vaucerima za letovanje u Srbiji, jel to proslo tj. jel prosao rok za podnosenje zahteva? I jel to moze i za zimovanje?
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2016 19:35:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, ti si moj idol Sta kazu doktori, kad ćete kuci?
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2016 20:57:57
|
|
|
|
wivern
|
Emice vec te zamisljam Ja sam mrtva, umorna, besna, tuzna, raspala.... Ne mogu vise sa ovom dokumentacijom da se borim. 9 meseci je proslo od kako je mm preminuo ja se i dalje bakcem sa dokumentacijom. Auto stoji ne registrovan od 3.08. Dajte neki zestok alkohol
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2016 21:12:01
|
|
|
|
emicaa
|
Samo vi zamišljajte ja sam mrtva ozbiljna Joj neka mi je Bog na pomoći noćas sa ovo dvoje.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2016 21:18:39
|
|
|
|
eca89
|
Joj, Emice draga veliki zagrljaj i poljubac. Za tebe Wiv takodje ! Na ovom forumu su sve zene, majke, kraljice!
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?