Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 20.8.2016 7:52:25
|
|
|
|
Trcosava
|
Ijaooo ratluk!!! Ček Mišu sad mi ništa nije jasno hahaha kako si se bre izlomila?
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 20.8.2016 7:53:40
|
|
|
|
mali_mis
|
Spavala u jednom polozaju citavu noc
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 20.8.2016 7:59:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro! Sanjice, ne znam sta da ti kažem za spavanje. Razumem te, ja ne bih nikako otišla kod njih da spavam. Jedino da pogledas neka prenocista. Ili donji kod mene. U dnevnoj sobi nam se razvlaci garnitura.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 20.8.2016 8:12:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jao, Ivana bas si divna. Mogu ja i do Obrenovca da idem, nego sad se plasim da ne dovucem od tate neki virus deci. Ipak od 1.septembra svi startujemo.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 20.8.2016 8:14:51
|
|
|
|
wivern
|
Jutro i od mene Ja cu bez ratluka, njega Sad na posao, ali prvo da par puta srknem kafu. Ja sam weekend free, i organizovala sam sebi drustveni zivot Danas se vidjam sa drugom mm, a sutra sa bivsom koleginicom. Da vidim sveta i ja malo. I ja sam mislila da cu spavati duze, a nesrecni Flok me probudio u 6.15
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 20.8.2016 8:27:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Wiv, bravo, samo napred. Sanjice, ma jok, kakvi divna, samo znam kako je kad ti se ide negde. Ozbiljno se javi, ako odlucis.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 20.8.2016 8:59:40
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,mi se skoro probudili. Mm ode vani ispušit,uh kako ga mrzim
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 20.8.2016 9:01:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, emice, bas ga mrzis
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 20.8.2016 9:07:16
|
|
|
|
emicaa
|
Ma meni je gore što ja ne smijem iz ove sobe izlazit a on se šetka kako mu volja
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 20.8.2016 10:06:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma, razumem te, zezam se :)
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 20.8.2016 12:49:43
|
|
|
|
vocicana
|
Uh, sto bi ja da se nisam vec zaistila kafe od jutros, izvrnula jos jednu soljicu, pa cigarica, mmmm Dajte mi predlog za rucak!!!! Beba spava, sta li ce ovo da znaci danas, nisam pametna
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 20.8.2016 12:54:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moj rucak kad su mrsni dani. Skuvas makarone. Na tiganju isprzis sitno seckano belo meso. Skuvas brokoli. Onda procedis makarone i vratis makarone na sporet dodajes dok se krcka po jedan sastojak (belo meso, brokuli, pavlaka, beli luk, belo vino ako imas i na kraju pospes kaclavaljem. Sve otprilike. Najvise da ti bude meso. Nemoj da preovladaju makarone.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 21.8.2016 7:42:00
|
|
|
|
wivern
|
Auuuu, nigde nikoga. Izgleda da se svi uspavali zbog olimpijade
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 21.8.2016 8:35:03
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Ja sam juce prebacila na poslednje minute da odgledam vaterpolo, nisam smela od pocetka do kraja da ne budem kao Toma baksuz Al smo pratili preko bet nesto sa rezultatima.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 21.8.2016 8:59:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja pocela na početku da setkam po kuci, od nervoze
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 21.8.2016 10:14:42
|
|
|
|
emicaa
|
Gdje ste žene Sreća pa ne pratim olimpijadu,samo pogledam rezultate inače bih izludila Čekam sestra sestricu da mi donese tabletice da se nagutam,pravi mi se herpes na usni
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 22.8.2016 0:17:36
|
|
|
|
Khaleesi
|
Pozdrav mamike, mi dosli kuci, jps ne mogu da se sredim... svuda haos, ves, prasina, spremanje... Kako ste mi vi, jeste dobro mamike :-*
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 22.8.2016 7:07:34
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 22.8.2016 7:29:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Voci, pisala ti recept cim si trazila. Dobro jutro.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 22.8.2016 7:33:29
|
|
|
|
wivern
|
Ne mogu da kazem dobro jutro jer mi se povraca od ovog vremena. Ovo leto mi je propast. Em more necu videti em ni leto nisam videla jer je vreme bljaks. Jedva cekam sutra i slobodan dan. Huh. Ne znam kako danas da postignem sve... opet APR, pa da deponujem potpis, pa u banku... a pre toga na posao od 08-10 pa ponovo na posao od 15.30-22.00. Mrzim obaveze
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 22.8.2016 7:35:37
|
|
|
|
vocicana
|
Sanjice, hvala draga, sada sam videla. Jedini je problem brokoli, za mm je to namirnica koja blinka jako crveno, napravicu neku alternativu. Nije ti lose ovo. Hala za ideju, ni danas nisam bas sabrna u mozgu sta bi i kako. Javljam utiske
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 22.8.2016 7:50:18
|
|
|
|
Trcosava
|
Laku noć od mene. Ovaj mali nam je j. sve po spiskuu noćas. Prekjuče uveče je imao temperaturu. Pa onda je bilo ok. Popodne već nije hteo da spava i dernjao se kao mamlaz. Pa posle kao ok. Neće da jede. Stavimo ga na spavanje, posle pola sata urla kao da mu čupaš ruke. Uzmem ga ja odmah, ali taj neutešni plač... I onda smo se igrali do nekih 01, pa je zaspao konačno. Tj svo troje smo zaspali na kauču u dnedvnoj. Pa smo prešli u sobu. DA bi se oko 3 probudio.... Pa opet dranje. Na kraju sam ja sa njim spavala u dnevnoj, a ćera i mm u spavaćoj. Dranje opet oko pola 8. Ustali smo. Mislim da je donja četvorka. Komplet svi idemo kao da nas voz pregazio. Vreme je lepo... DAnas sigurno ništa od mora..
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 22.8.2016 9:38:40
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro jutro i ovde. Vreme je depresivno skroz. Mm i ja, na ratnoj nozi. Mozda zbog promene vremena
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 22.8.2016 9:40:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jaaao kakvo vreme danas iz kuce necemo izaci .... brrrrrrr
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 22.8.2016 9:57:38
|
|
|
|
Khaleesi
|
Pozdrav mame, mi ustali... ko je za kafu
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?