|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Avgustovska RR plaza
14.8.2016 22:18:14   
IvanaSK RR
Eco, zao mi sto onda place ili kenjka, a nista ne pomaze, ni nosanje, ni ljuljanje, ni pevanje... Danas je lezala, ja joj nesto pricam, ona se smeje, sve super, i samo u jednom trenutku krenu u plac, vristala pola sata, nista nije pomoglo.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 401
14.8.2016 23:25:01   
wivern
Gdr ste žene.
Ja stigla kući pre pola sata, i sad da odradim još neke izveštaje pa na spavanje. Sutra sam prva smena.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 402
14.8.2016 23:34:27   
Ana RR
Wiv, i ja pre sat vremena stigla sa posla. Da nije mm došao po mene još bih bila u putu.

Ujutru moram da jurim kod Markove dr, ladno sam zaboravila da mi treba uput za alergo testove a idemo u utorak i u sredu. Izgubljena sam načisto.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 403
15.8.2016 6:51:04   
nikiteki
Samo da mahnem na plazu odoh na posao.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 404
15.8.2016 7:22:46   
wivern
Dobro jutro i od mene
I ja da mahnem pa na posao.
Anci po mene je dosla sestra user posted image , jer ja nikako da zavrsim prenos firme na moje ime i da registrujem auto. Sutra napokon idem u apr. Slobodna sam user posted image
Danas ce izgleda biti lep dan, uživajte u njemu i iskoristite ga maximalno

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 405
15.8.2016 7:28:19   
vocicana
I ti Wiv, osecam ti u glasu eksploziju energije...iskoristi je na najkvalitetniji nacin. Zelim ti od srca da sve zavrsis danas!
Moze kafica zeneeee
Brzo, inace sam koma. U pola sest smo se probudili.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 406
15.8.2016 7:44:31   
mali_mis
Jutro user posted image
Ja sam se nekim cudom naspavala.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 407
15.8.2016 8:10:07   
Trcosava
Jutro!

Kakava je ovo plaža? Di su ga palme i crnci da lade??? A kokteli???

Ja sam danas free. I sutra!! Naravno, najavljene su kiše user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 408
15.8.2016 8:12:48   
vocicana
A ja se pitam gde si ti Trco.
Pa neka pada, vazno da ne moras da se zekis po poslu, i Bog kaze 6 dana radi, 7-mi odmarajuser posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 409
15.8.2016 8:19:09   
branki*
Jutro,zenske,slabije pisem,juce ceo dan slagala garderobu,obucu,to je more jedno!sreca,pa mi je mama pomogla.inace,dobila sam,sto je super,jer onda necu da imam za svadbu!sad pijem kafu,dok klinci spavaju,a posle cu do mojih,moram u nabavku,u lili i jos po nesto!😘

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 410
15.8.2016 8:25:38   
amelia
Jutroo!!! Dan je lep i suncan ali nije mi nesto za kupanje meni je hladno user posted image
Noc je prosla bolje nego juce nije imao tako visoku t i spavkao je nakon sto se uspavao posle 2 h posle ponoci. Nego sad se vise sekiram sto ne jede uopste i dobio je prolif i jednom je povratio.user posted image danas ga vodimo dr pa videcemo sta ce reci... Sve u svemu ja padam od umora i ako nista nisam radila samo se vrtim oko njega 24 h i ovo nespavanje me ubija... Jako sam iscrpljena... Treba mi neki energetski napitak user posted image

Ayan <3

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 411
15.8.2016 8:36:44   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: vocicana

A ja se pitam gde si ti Trco.
Pa neka pada, vazno da ne moras da se zekis po poslu, i Bog kaze 6 dana radi, 7-mi odmarajuser posted image

Voci radila sam smene od 6 ili 7 pa do 2-3, a kad dođem onda dok opereš sudove, malo sa decom i uveče dok ih popakujem na spavanje - ja sam aut. Zaspim u 22. Jbg kaad radim od 6 ustajem u 4. Ne mogu da izdržim posle duže. A kad je vikend, ako je lepo vreme odmah begamonegde. Zato me nema user posted image

Branki, dobro je. Najgore kad imaš menstruaciju. Ja sam za oba svoja venčanja imala mecu user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 412
15.8.2016 8:40:21   
wivern
Voci ma kakav crni nalet energije, ja sam izduvan balon. Od mene samo ljustura ostala user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 413
15.8.2016 9:11:34   
IvanaSK RR
Amelia, dobro je sto je manja temperatura. Daj neki probiotik za stomak.
Wiv, srecno sa papirima.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 414
15.8.2016 12:01:08   
Khaleesi
Mame ja na brzinu da mahnem. Mi smo kpd babe i dede u gistima malo pre more :-) slabo imamo net, pa necu moci da se dop bas...
:-*

Direktna veza do poruke: 415
15.8.2016 13:01:57   
veselicaa
Stigoh i ja.Stalno neko naidje od rodjaka i komsija da vidi A.Treba jednu generalku da odradim tj mmuser posted image a bas me uhvatila neka lenjost.Samo bih se izlezavala.
Amelia da ti brzo ozdravi sincic.
Trco bas ti je naporan raspored,svaka cast kako uspevas.
Wiv to sredjivanje papira je uvek tezak posao,nikad ne zavrsis kad planiras.

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 416
16.8.2016 6:26:36   
IvanaSK RR
Jutro!
Ko hocete kaficu?

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 417
16.8.2016 7:45:27   
vocicana
Branki, Wiv user posted image vi ste zene zmajevi, totalno ste razlicite, ali ste jake i izdrzljive, zato vas izuzetno cenim! Nije Wiv ostala ljustura, vreme ide, tece, sve dolazi na svoje mesto.
Ja bi kaficu Icka.
Rasirila ves( sve se setim Maraj koja kaze, ja ne znam da li sam sklopila zicu za ves od kako se mali rodio, uvece skidam ves, ujutru stavljam novu turu).
Danas generalno sredjujem kucu, nema vise odlaganja. Mm nije dobro, resila sam da danas jedan kucni aparatkupim, moram, jer ovone vodi nicemu. Napravila sam integralne plocice juce, danas ne znam sta cu za rucak, jedva cekam da se izjasne, pa da se bacim u akciju.

Direktna veza do poruke: 418
16.8.2016 8:02:59   
mali_mis
Jutro user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 419
16.8.2016 8:49:16   
wivern
Dorucaaaaaaaaak!!!!!

user posted image

E zene, ja valjda danas zavrsavam sa papirima, tj valjda me iz apr-a nece vise cimati da mi jos nesto fali.
Treba mi auto kao 'leba, samo zbog druge smene.
Ma Voci ljustura sam, smrsala sam 10 kg, i bas sama sebi lose izgledam..sve mi se rebra vide user posted image
Ja se trudim da jedem, ali....
Kad bih mogla makar 3 kg da vratim.

Honey, I'm Home

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 420
16.8.2016 9:01:00   
milicicak
Wow, wiv, kakva gozba :)
Ja jutros umesila krofne, sad da ih odnesem mm pa na posao, sreca sve mi usput.
Rastura me glava, srecom danas na poslu mogu da budem mozga bez user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 421
16.8.2016 9:25:58   
wivern
Mili valja se lepo doruckovati user posted image

Jaoj krofne. Probala sam 100 puta da ih pravim i ne umem. Jednostavno ne ide.
Tantus ostaje tantus.

Honey, I'm Home

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 422
16.8.2016 9:40:42   
IvanaSK RR
Hranaa, njami :)
Stize kafa!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 423
16.8.2016 11:07:39   
veselicaa
Wiv koji dorucak mljac mljac.
Sto se tice krofni mora da uspeju samo ti treba dobar recept.Onaj sa Minjine kuhinjice za suplje krofne je ooodlican,probaj ga obavezno.

Direktna veza do poruke: 424
16.8.2016 14:09:04   
Khaleesi
Dan zene :-)
Ja sa moje dve ceo dan, beremo sljive, cistimo, pravimo sok i dzem :-)
Vruce je, ali da odradimo to dok smo kod dede i babe :-)

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here