Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 13.8.2016 19:48:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, idem da zapalim jednu za tebe I ja cu da se besim kao voci, mrvica je spavala danas oko pola sata u dvanaest sati, od tad je zaspala tri puta, dva puta po deset minuta i jednon dvadeset.. Nem pojma sta da joj radim.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 13.8.2016 21:36:29
|
|
|
|
nikiteki
|
Ja sam moje uspavala sad idem i ja sa njima
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 13.8.2016 21:47:24
|
|
|
|
veselicaa
|
Evo i mene. A mi se operisala prosle srede,u ovu sredu su joj skinuli konce i vratili smo se kuci.Sve je proslo najbolje moguce,ona se ponasala kao pravi heroj ma svi su u bolnici bili odusevljeni njenim ponasanjem.Ja sam izgurala super,bez ijedne tablete za smirenje,svo vreme sam bila sa njom ne bih izdrzala drugacije.Sada smo kuci,mazimo se,ugadjamo joj i spremamo se za skolu i moj porodjaj.U bolnici je,moram da kazem,A najveca zanimacija bila da mi mazi stomak i posmatra bebu kako se pomera. Citala sam vas pomalo,u bolnici nije imao wifi inace bih se javila.Emice grlim te jako i razumem potpuno,jos malo i vi cete kuci.Kako je mala smizla? Sluzite li neka pica na ovoj plazi
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 13.8.2016 22:01:07
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro vece, ja cu te tako trudnu ponuditi casom piva, to smes, nista ne skodi. Mnogo mi je drago da je bebac to tako izboksovao. Ima li nesto i za pojesti?
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 13.8.2016 22:13:30
|
|
|
|
veselicaa
|
Voci ja pivo ne pijem,sto se tice alkohola bas sam izbirljiva Ja nudim lubenicu,upravo je jedem.A imam i domace kupine,sljive,kukuruz ma sve zdravo i neprskano.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 13.8.2016 23:46:38
|
|
|
|
branki*
|
Zenske,da se javim na kratko!kod kuce smo.boka prespavala skoro ceo put,pa sad ne mogu da je uspavam,vec me hvataju zivci,u spavacoj je jedno ogromno brdo nase garderobe,a plakari puni,pitam se samo kako je to uopste ranije stajalo tamo! Veselice,dobro je!
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2016 3:48:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Veselice, lepo sto je sve proslo kako treba! Branki, polako, sredice se vec to sve.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2016 6:57:25
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro kafanske. Branki ja sam zivcana kada se vracam od nekuda bar dan ppre toga, spakuj se, raspakuj sto hiljada puta, a niste malo bili tamo, mogu da zamislim stta sve imas. Setim se Zlatibora, mi smo kao cergari potrpali u auto sve, kao da se necemo vise vracati u Krusevac! Boze sacuvaj, ali sam sazrela pa za sebe jako jako malo stvari nosim, od letovanja pre dve godine, tada sam se opametila. Ali opet tvoja situacija je drugacija
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2016 7:44:43
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Voci ti kao da si mene opisala sa ovim sazrevanjem i nosenjem malo stvari I ja sam ranije trpala ko luda citav orman u torbetinu koja je bila, pa veca od mene. Sada, moje sve stane u torbicu velicine rucnog prtljaga, ali zato za A. kuku
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2016 8:19:55
|
|
|
|
Mala Elena
|
Zdravo drugari! Veselice, samo nek je dobro proslo! Evo me sa bekom koja i nije bas nesto raspolozena, a druga jos spava...tako da sledi ugadjanje. Muz nije ceo dan kuci
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2016 8:26:20
|
|
|
|
vocicana
|
Mishu, pa to je bilo strasno jedno vreme, sve ja obucem i iskoristim, ali kada bolje razmislim, zasto bi to radila, dovoljna je saka stvari, ali me zato svaki put sahrani kozmetika, kreme, tonici, malo sminke, spaun za lice, pasta cetkica, vodica za usta, gel, mleko, sampon naravni i pakovanje, da poludis samo.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2016 8:52:18
|
|
|
|
amelia
|
Jutroo jel se kupate danas je kao bolje vreme Mi smo prosli horor noc ne pisem o nespavanju nego sto je moje dete imalo t 40,4 poludela sam nisam znala sta da radim stavila sam cepic od 125 g malo je pomogao nakon saat vremena jos jedan ladne obloge. On je plakao celo vreme. A okice krmeljive ne moze ni da ih otvori koliko mu se lepe. Racunam da zovem mm da ga odvedemo dr. Ne moze vise ovako 5 dana kako se muci. Voci nije zubic ne bih valjda imao toliko dana toliku temperaturu. Neki prokleti virus je valjda. Emice grlim te draga da sve prodze brzo i budete opet na okupu, Dora je pravi heroj proguracete ovo. Veselice bas mi je drago sto je sve proslo dobro. Mozes da odahnes i da se polako pripremate za novog clana Branki super da ste kuci sac ces polako sve srediti. Ostale zenske grlim vas jako i nudim sveps ladni, malo mi je grlo bolje i ja odmah zderem ladno
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2016 9:09:08
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: vocicana Mishu, pa to je bilo strasno jedno vreme, sve ja obucem i iskoristim, ali kada bolje razmislim, zasto bi to radila, dovoljna je saka stvari, ali me zato svaki put sahrani kozmetika, kreme, tonici, malo sminke, spaun za lice, pasta cetkica, vodica za usta, gel, mleko, sampon naravni i pakovanje, da poludis samo. Nekad pomislim da u putnoj torbi imam vise kozmetike od odece Sve mi je poznato. Al ti si uspevala da obuces, ja ponesem cisto da je tu pored mene.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2016 9:28:13
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobro jutro na plazu. Ja evo pijem kafu celu noć me glava bolela i sad me boli.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2016 9:33:53
|
|
|
|
wivern
|
Heellloooooo Ja dosla da se malo osuncam i iskupam Ja isto pakujem malo stvari, od kozmetike za put nosim ona mala DM pakovanja svega, i najvise mesta mi zauzmu peskiri. Ma nosim par odevnih kombinacija i cao-zdravo.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2016 9:53:10
|
|
|
|
emicaa
|
Veselice dobro je da je sve prošlo kako treba. Ja sam preponosna na svoju Doru iako me nekad izludi ali opet nije ni čudo,skoro tri sedmice je zatvorena u 4 zida,nije ni čudo što povremeno izludi. Meni će ove sedmice opet raditi neki test da vide jel djeluje lijek a do tad 5 days to go
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2016 10:34:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, pet danaaaa :) Normalno je da izludi mukica mala toliko zatvorena. I mene glava zeza, juce ceo dan i jutros.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2016 12:24:00
|
|
|
|
Khaleesi
|
Pozdrav mame, ja crkavam od glave, malo me prolazi... Idemo malo kod babe i dede u goste nekoliko dana :-) Pa kad sr vratimo, spremanje za moreeeeee
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2016 12:33:50
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro dana. Ja danas spavala do 11h. Bas sam se naspavala. Deca su jos kod mojih. Svi uzivaju, i deca, i baba i deda i ostala rodbina. Mama me tera da ih ostavim neki dan duze. A meni bas nedostaju. Inace da popijem kafu pa mm i ja idemo negde, nesto da radimo, ne znamo ni sami, ali da iskoristimo sto smo sami Emice, drago mi je da se sve polako zavrsava i da idete kuci
< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 14.8.2016 12:35:23 >
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2016 12:41:45
|
|
|
|
nikiteki
|
I mene boli glava danas na oci jedva gledam
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2016 12:52:26
|
|
|
|
wivern
|
Emice pet dana je nista Ma svaka joj cast, tri nedelje zatocena u cetiri zida....uzas Ja upravo imam dva u 1, dorucak+rucak
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2016 18:28:53
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice ma gde joj nije dosadno,ova moja jedva izdrzala 4dana.Najvaznije da ste dobro i da cete uskoro kuci,deca brzo sve zaborave a mi mame,to je druga prica.Cini mi se da me tek sad stize sve sto sam prosla. Moja deca napolju,igraju se,mm drema a ja bih u skitnju negde.Jedino sama da odem jer niko nije zainteresovan.Stomak mi je bas visoko i najela sam se kao prase.Imam osecaj da sam ogromna a svi mi kazu da mi samo stomak strci i da se nisam ugojila uopste.Cak mi u bolnici sestre nisu poverovale da nosim devojcicu jer kao imam samo stomak i onda mora da je decak ahaha.Ah te bapske price
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2016 19:56:41
|
|
|
|
mali_mis
|
Mi smo opet isli da zalivamo cvece kod brata. Srecom stizu posle ponoci, i valjda ce me se moj batica setiti da mi donese omiljenog Grka (Ouzo), inace cu ga sutati nogom u dupe sve do Grcke
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2016 20:45:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mi se hranimo :). Raspolozena je prvih petnaest minuta posto se probudi. Posle joj dosadno, nista joj ne odgovara.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 14.8.2016 21:24:23
|
|
|
|
eca89
|
Ivana, proci ce i ta faza, vidjeces!
|
|
|
Anketa
Ime za batu :)TakiliImamo Andriju, a u nedoumici smo za ime za batuStrahinja (
25%)
Lazar (
46%)
Damjan (
29%)
Ukupan broj glasova: 309Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!