Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 12.8.2016 16:54:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Branki, uzasno brzo rastu. Ja sam danas plakala kako mi je vec porasla i brzo ce biti velika devojčica-hormoni Amelia, nisam u toku, sta ti je detetu? Khaleesi, mozda je zakasnela reakcija na nesto (lupetam verovatno) :) Nado, hvala :*
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 12.8.2016 17:23:27
|
|
|
|
nikiteki
|
Jeste za kafu zenice?
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 12.8.2016 18:00:58
|
|
|
|
Khaleesi
|
Moze jedan nes :-) da sednem malo i odmorim :-)
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 12.8.2016 18:07:46
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana ona je divna,ma kao i mama David spava,T na visi na prozoru čeka taju a ja se izmuzam,još mi samo fali kafa 7 days to go
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 12.8.2016 18:37:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice Moze i jedan Somersby ili malo Guarane
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 12.8.2016 20:17:17
|
|
|
|
wivern
|
Emice Šta se radi zenskaci?
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 12.8.2016 20:55:26
|
|
|
|
Khaleesi
|
Moje spremne za krevet, pa da pogledam neki film, na tvu samo se Sundjer Bob vrti...
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 12.8.2016 21:44:43
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro vam vece kafanske! Ja cu sada jedno pivo da zdrmam, pa da udjem u tus kabinu, da se sletko izglancam. Amelia tebe sam zaboravila, zelim vam brzo ozdravljenje, neka samo prodje prokleta temperatura. Mozda je neki nov zubic...?
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 12.8.2016 22:02:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Voci, ja uzela casu piva od limuna
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 12.8.2016 22:04:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Hello ženske mi smo popili po čašu crnog piva ponestalo nam vina Emice veliki grliša za sve vas! Da brzo ozdravite!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 12.8.2016 22:28:43
|
|
|
|
branki*
|
Cao,zenske i ovde!
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 13.8.2016 6:17:27
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 13.8.2016 6:52:44
|
|
|
|
vocicana
|
Jutric mali misu, hajde kod mene na
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 13.8.2016 7:55:12
|
|
|
|
wivern
|
Dobro jutro. I ja bih kafu, ko kuva?
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 13.8.2016 7:58:23
|
|
|
|
vocicana
|
Evo ja cu, imam sve varijante, izvolite!
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 13.8.2016 8:36:29
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutric! Upravo smo se probudile, zenski deo ekipe Zaspala mi beba sinoc u 23h, pop.sam
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 13.8.2016 8:47:19
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jutro mame :-) Mi smo lepo spavali sinoc. Eto meni je sada kasnilo 14 dana... To je verovatno dok se ne sredi posle porodjaja... Ali preskocice more, pa cu lepo da se kupam :-) hehe
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 13.8.2016 8:55:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro. Mi se hranimo, spavala do četiri sata, i od tada jela deset puta, jer se uspava dok jede.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 13.8.2016 9:53:44
|
|
|
|
emicaa
|
Kod mene ima čaja ako neko voli,nego vi dodjite biće i kafica 6 days to go
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 13.8.2016 10:01:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, evo ja stizem
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 13.8.2016 10:04:08
|
|
|
|
wivern
|
Emice ti kao da si u vojsci Ja pijuckam kaficu, pa polako da krenem u akciju. Danas sam medjusmena od 13 h. Slobodna u utorak, ne mogu docekati.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 13.8.2016 10:58:35
|
|
|
|
emicaa
|
Wiv kako je na novom poslu? A baš kao u vojsci pa brojimo sitno Ivana ajde čekam
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 13.8.2016 11:13:22
|
|
|
|
wivern
|
Ne znam sta da ti kazem, videcemo. Jos je rano da dajem neke prognoze Kako ste vi?
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 13.8.2016 13:15:17
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mi dosli iz parkica, beka zaspala u voznji, sad pijem kafu pa rucak da spremam... :-)
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 13.8.2016 18:51:47
|
|
|
|
emicaa
|
Bolje smo ali dosadno brate,sve bi bilo bolje da možemo bar iz sobe izaći .Uz to meni se i dalje puši iako je danas 9 dan.
|
Anketa
Вакцинација.пеперутка16Шта мислите о вакцинама и вакцинисању деце?Обавезно је вакцинисати се на време. (
67%)
Потребно је само да примите неке вакцине. (
0%)
Моје дете није вакцинисано и неће бити вакцинисано. (
17%)
Имао је неколико удараца и неће више добити. (
17%)
Ukupan broj glasova: 6Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!